Poradna duly
Jana Čurdová
a v tehu knizce pisou ze na paleni zahy pomaha ohrate mleko z medem,ale nezkousela jsem to,prisla jsem na to az tet ![]()
andi uvidis ze ti to pomuze.on se muze asi jen jeden denne,tak jsem si ho vzdy rozpulila a cucala jen pulku,kdyz to zaclo a druhou jsem si dala pred spanim
.drzim palce at to prestane,je to fakt otravny.ja to mela tyden po cemkoliv co jsem snedla
.
to mleko taky zkus,jestly mas mleko rada,tak je to dobry,ja ho nesnasim
![]()
Andisku,
moc pěkný pupík
Z těch 11kg si nic nedělej, já jsem proti tobě skoro tři týdny pozadu, takže v 26tt budu mít určitě víc navrh než těch 7kg. ![]()
Ahojte..
me na paleni zahy pomaha mliko..nez jdu spat tak vypiju hrnek a mam pokoj ![]()
18.5. v 19:30 jdu na ten 3D..driv nemeli vubec misto..tak uz se tesim..pak vam sem dam fotecky ![]()
ahojky…
na žáhu piju taky před spaním mlíko…jenže po něm se mi chce furt čůrat, tak nevím co je lepší, jestli pálení žáhy nebo 3× před usnutím běžet na wc…
Andi, Leni už se těším na vaše zážitky a fotečky z 3 a 4D UTZ…
Dalmi to byl teda den blbec…hlavně to auto mohlo pořádně naštvat…hlavně že se tobě a mmimču nic nestalo…
mimís mě kope hlavně na levé straně…na pravo už sem ji necítila snad věčnost…jak to máte vy?? kopou vás taky jen někde nebo úplně všude???
páá Lída
me kope vsude..ted zrovna nejvic nahore nad pupikem..tak myslim ze tam ma nozicky ![]()
zrovna sem trochu fotila, tak se jdu pochlubit svým pupíkem z dneška
a taky sem vám chtěla ukázat toho svýho prvorozenýho raubíře, tak tady je…nechce spinkat tak si hraje na postely s bagříkem…
lidusko a andi vy uz mate taky pekny pupky
![]()
fakt uz mame obr bricha co
.jsem z toho pupku ale dost unavena ![]()
me mimisek kope vsude mozne,ale nejcasteji do zeber.kdyz udela kotrmelec,tak ho citim,proto ze mi vyskoci nekde na brichu boule a cejtim jak se otocil.
v posledni dobe uz moc nespim.hodne me kope v noci kdyz chci spat a nebo rano.nevim jestly mu vadi ze lezim,ale kolikrat mu domlouvam at spi
![]()
lidusko malickej je rotomilej.vypada ze je andilek a ty o nem povidas ze je raubir,tak jestly nam trosicku nelzes
![]()
holky chodite nekdo na tehu cviceni nebo na preporodni kurzy?ja jdu na kurzy pristi tyden a na cviceni se taky chystam
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
Dobré ráno.
Andisko, tak s tou váhou na tom budeme asi stejně, takže největší tlusťoch budu s tebou. už teď se hrozím jak to dopadne. ale ještě 3 měsíce, to už nějak vydržíme,ne? Žáha mě naštěstí nepálí a snad ani v životě nepálila a ani neprahnu po seznámení s ní, takže doufám, že se mi bude vyhýbat obloukem. Oteklé nohy už taky ustoupili, takže si to těhu opět užívám.
Mimís mě kope snad všude a cítím, jak se mi tam přetáčí a dělá kotrmelce. ale nejvíc asi v podbřišku a pod žebrama. blbá kombinace, co? takže nemám ponětí kde má hlavičku a kde nožičky.Na těhu cvičení ani kurzy nebudu chodit. nějak mě to tam ani neláká a myslím, že porod zvládnu i bez toho. A navíc, tady u nás ve městě nic není, takže bych musela dojíždět a to se mi nechce.
Jo a abych nezapomněla, chválím pupíky Andisky a Lidušky. Taky hodím nějakou fotečku, ale až tak za 14 dní. to budu mít po 3D ultrazvuku, tak přihodím zároveň s fotečkama mimíska.
luci me se taky na ty kurzy moc nechce,taky me takovy akce moc nelakaj
budim se ale v noci hruzou ze nebudu vedet co u porodu delat,ze nepoznam zatku,ze mi odtekla voda a poslicky a proste je tech veci z knizek na me nak moc
no al jdu tam i ze zdendou,takze snad to nebude tak hrozny.jeste ty kurzy vede moje sousedka,tak si tam nebudu pripadat cizi ![]()
no a na cviceni se mi uz tuplem nechce
ale desi me tec 8 kilo nahore.tet vsude pisou ze uz by jsme mely pribirat pul kila za tyden
![]()
Dalmi me to ted naskakuje 1 kilo za tyden …uz jich mam nahore 8..