Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
4.5.07 12:40

Lenak, tobě taky gratuluju k ok plodovce a k druhýmu raubířovi…koukám že je Adámek jen o trošičku starší jak Ríša… :D …jojo…MMB je moje „špatná vlastnost“…

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

momentálně sem vybrala Ríšovi sandálky…uff

Dalmi já za sebe taky rozhodně neutratím tolik jak za svoje děti!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:45

lidusko me to taky stve dat za svoje triko litr,ale za matyaskovo dal klidne litr a to z toho jeste hned vyroste.ty vecicky next jsou strasne drahy,ale je zase na nich znat ze jsou kvalitni.tchyne mi tet prinesla jdny dupacky,je na nich hned videt ze jsou od vetnamcu,maj na sobe tu zlutou priseru pikaču nebo jak se to jmenuje a hned letely do kose.byly jak hadr na podlahu.tak jsem ji rekla at nic nekupuje.ona to s tejne koupila z donuceni abych nerekla,tak jsem ji rekla at si to strci do pr… carodejnice jedna.uz me jen tak nerozhodi.mrzi me to,ale nebudu kvuly tomu uz brecet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 12:45

Ahoj Leni, to jsme se tu teda sešly :lol: :lol: To víš, že jsi rychlejší :wink: já jsem tak nějak blbla s metříkama a pak koukám jsi tady :lol:

Dalmi, Lidusko, když ono to člověku fakt nedá :roll: :wink: Mě se třeba něco líbí, tak si říkám, to by se mohlo vážně hodit, no :lol: a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:47

holky katko a lenko dala jsem vas k nam do seznamku mezi hosty,tak snad jsou tam jmena deticek spravne.jmena miminek neznam,tak jestly mate vymysleny,tak dopisu :wink:

katko presne ja si taky reknu to se bude hodit a je to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 12:48

Dalmi, to je fakt. Kvalitní oblečení je dražší, ale zase máš většinou tu jistotu, že když xkrát vypereš, tak to zůstane OK. Takový ty levný oblečky a botičky od vietnamců se ti rozpadnou skoro hned jak s tím děti poprvý vyjdou z domu :evil: , takže já dám taky raději na kvalitu než na kvantitu. Jak se říká, nejsme přeci tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:51

zrovna vcera jsem zase zabodovala :roll:
koupil jsem tohle a pritom uz mam toho strasne na 0-3 mesice a kupuju jenom na 12 mesicu,ale neodolala jsem :oops: http://www.mimiaukce.cz/…ce289038.jpg jsem koupila teda i vetsihttp://www.mimiaukce.cz/…ce287292.jpg jsem musela,proto ze zdenda nosi strasne kosile,tak jsem musela matyasovy taky koupit kosily a kalhoty. :lol: :lol:
kazdej vecer neco koupim.denne litam na postu jak debilhttp://www.mimiaukce.cz/…279462-s.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 12:51

Dalmi, my asi budeme mít Natálku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:53

natalka je krasny jmeno.taky jsme o ni uvazovaly.bud o natalce,nikolce nebo kristynce :wink: .hned to dopisu :wink:
a s tema vecma je to fakt pravda.ja bych si od vetnamcu taky nic nekouipila,proto ze to je hned poznat a nic to nevydrzi.kupuju si tam jenom ponozky a kalhotky :lol:
a svemu mimcu uz bych tam tuplem nic nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:54

lidus ty botky jsou moc pekny.to bude fesak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 12:55

Dalmi, to mi něco připomíná :lol: :lol: :wink: :wink: a já si myslela, že jsem nějaká asi divná :lol: Manžovi už nic neukazuju, jenom nenápadně naznačuju, že asi budeme potřebovat další skříň :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 12:59
kat-ka píše:
Dalmi, to mi něco připomíná :lol: :lol: :wink: :wink: a já si myslela, že jsem nějaká asi divná :lol: Manžovi už nic neukazuju, jenom nenápadně naznačuju, že asi budeme potřebovat další skříň :roll:
:lol: :lol: :lol: no me vcera uz jedna pani z mimibazaru napsala ze jsem blazen,ze tolik vyhranych aukci snad nema nikdo :oops: :lol: .
ja uz se taky bojim doma neco rict.nejhorsi je ze vse nechavam u maminky a uz jsou toho 2 obr skrine(mam nakoupeno az do 12 mesice tak na dve deti) a az to privezu domu,tak to aby jsme najmuly jeste jeden byt vedle jako skrin,proto ze nechapu kam to vsechno dam.nebo se holt budeme chodit prevlekat k nasi mami :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:00

katko ty to ale budes mit urcite horsi.jestly maj vsechny tvoje deticky tolik obleceni,tak mi rekni jak velkej mate byt aby se to tam veslo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.5.07 13:05

jééé, ani nevíte jakou ste mi udělali radost že jsem normální…

Ríša má v pokojíčku taky jen malou skřín a já mám věci pro mimi zatím v krabicích pod postelí, takže Richarda taky lámu o novou skříň…ale už je zpracovanej… :wink: …do porodu určitě už bude!!! mám vybranou ve slevě za 2000 z globusu…má dole 2 šuplíky a asi nebude nic moc kvalitka..nejspíš ňáká dřevotříska, ale vypadá dobře a je levná…bude to muset stačit…

kruci rači bych měla ležet a relaxovat než se špunt vzbudí a já tady zatím tlachám s váma a zase brouzdám na MMB…bude výplata a já už bych jí měla rozfofrovanou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.5.07 13:08

lidusko ja vzdycky nemocenskou rozfofruju nez vubec prijde :oops: :lol: ,takze jsi normalni :lol: .
a jdi se teda radsi natahnout.vis ze mas odpocivat.co brisko?uz je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
4.5.07 13:09

No právě :roll: bydlíme v rodinným domku (dvě patra 4+1), ale pořád se mi zdá, že je tady tak nějak málo místa :lol: 8O Naštěstí anebo možná právě proto, že kupuju dětem kvalitní věci, tak ten mladší má věci po tom starším a vypadají pořád dobře, takže se to pořád tak nějak udržuje v určitým poměru. Myslím, že i holčička bude nosit bundy a mikiny po Matyášovi a akorát jí k tomu dám třeba růžovou čepku :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí