Poradna duly
Jana Čurdová
tak to je ta deka..podobna jak ta tvoje druha
..stala 950 Kc..a jeste nejaky novy oblecky
ale je to nejak divne vyfoceny..ty bbavry jsou tam nnejaky vybliti
..

jinak ta deka je dost velka..myslim ze se tam mimi krasne vleze i v pul roce..
jo ten obchod ma porodni asistenka..super pani a rikala ze prat mam v lovele , je pry nejlepsi a nepouzivat zadnou avivaz..jen do posledniho machani pridat lzicku octa..
a mela tam taky pplno kosmetiiky pro mimi jsem ji rikala ze stavim tak za mesic a ze me poradi co je pro ne nejleppsi …a rikala ze urcite mam koupit krem v vysokym UV filtrem a ze se miminka maji mazat i kdyz jsou v kocarku a nesviti na ne tak aspon oblicej a rucicky…
evi jo jsem nakupovaci maniak,ale nemuzu si pomoct
.je to nase vymodleny mimco,tak mu chci koupit vse
![]()
kolik si dala za ten kolotoc z lamaze??je moc hezkej.
ten nas jde pozdeji pouzit i jako lampicka,tak jsem ho musela mit,liby se mi ze s postele zapnu mimcu kolotoc a snad zase usne
kosik stoji necelych 5000,–
lenul krasny vecicky.ty deky jsou vetsinou 0-6 mesicu,tak je uzijeme i na podzim i zimu,tak ho asi taky koupim,ale nevim jakej je lepsi.
jaka se vam liby vic??usata nebo neušata?
ta panii tam mela jen tyto tak jsem jii vzala..je to super matros takova hebounka
…
Dalmi, myslím, že jsem ho vydražila za 250 až 300, novej stojí 800, ale je to loňský model a dá se hůř sehnat. Já budu mít světýlko u chůvičky.
tak ja taky vemu usatou ![]()
leni ty vecicky se drazi na mimibazaru,ale drazim tam jenom obleceni,ale hracky kupuju nove a ty drahy veci taky.daj se tam sehnat super oblecky za pulku,ale stravim u toho hodne casu.
musis dat mimibazar.cz a pak aukce a musis bejt zaregistrovana aspon tyden,jinak na aukce nemuzes.drazi se tam od psu az po auta a veci,no proste tam najdes vse,ale musi hodne cihat a snazit se v posledni minute prihodit aby te nekdo neprehodil,proto ze jsou tam obcas strasny boje
![]()
evi je moc hezkej.mam rada veci od lamaze a taky par hracek uz mame
http://www.mimiaukce.cz/nove_aukce.php Jestli jsi zareg. na mimibazaru, platí stejné heslo i login. Jestli budeš nový uživatel, musíš čekat 14dní po zareg, než můžeš dražit.
koukam ze uz jsi me predbehla
.ja mohla na aukce uz za tyden od registrovani a pritom pisou 14 dni,tak to taky nechapu
![]()
tetko tam ciham na tenhle svetrik.uz mam vsechny veci co potrebuju na dve deti tak 0-6 mesicu,tak tet nakupuju 6-9 mesicu ![]()
Já zas naopak oblečky z mimibazaru skoro nekupuju, na fotkách flíčky a tak vidět nemusí být. Matroš neosaháš. My máme ve městě bazar s mimioblečkama, tam nakoupím i levněji než na mimibazaru. ![]()