Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
22.4.07 19:57

Ahoj, tak jak jste prožili všichni víkend? Nějak to tu poslední dobou zadrhává 8O Jakou máte vybranou chůvičku. Já dnes objevila Fisher Price…líbí se mi i vzhledově, i finančně i funkčně.

http://www.babydirekt.eu/…s/03097l.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.4.07 22:13

tak ja prisla pozde :cry: .tak tady slibene fotky :lol: :oops: jednu erotictejsi.nejdriv jsem ji nechtela davat,ale je tu videt jak si tam pekne matyasek hovi,tak snad to nikoho nepobouri,ale neni nic videt,tak co:-)) 

meginka nase zlaticko zlaty :lol:

zdenda dneska v akci pri skrabani (malovaly jsme koupelnu :lol: 

jeste jednou brisko :lol: a nas macek matyas :lol:

a opalovacka na balkone :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.4.07 11:41

Ahoj holky, jen vás jdu rychle pozdravit, uz jsme se prestehovali, byt je vyklizenej a uklizenej, takze ted uz se muzeme plne venovat domecku :-)
Je to sila, vcera kdyz jsem videla ty stohy krabic a pytlu v obyvaku, tak jsem ani nechtela verit, ze to je vsechno nase.
Ale pomalu to likviduju, snazim se zorganizovat a zabydlovat :-)
Je parada byt ve svem, akorat zatim porad jen neco hledam, neni si zatim poradne na co sednou, sedacka dorazi az tak za 3 tydny. Zatim si musime vystacit s jidelnim stolem a zidlema.
Za chvili privezou i nasi novou postel, takze bude premiera :-)
Jo, a Dalmi, , me se nezda ze by to bylo tak moc, kdyz mas termin porodu na konci cervenci, tak uz si tak v 27-28 tydnu. Moje svagrovka porodila v 26 týdnu, je malinká a hubená a kluk mě skoro 830 gramů, takže to odpovídá. Zato břicho máš teda mega, ale moc ti to sluší. Kolik si přibrala?
Tak se mějte fajn a já zase juknu! papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.4.07 20:22

koukam ze co je hezky,tak to tu nak vazne :lol: ,ale to je dobre,nasi pupici potrebuji teplicko :wink:
mispul pribrala jsem necelych 7 kilo,ale hlavne mi narostla prsa a bricho,jinak si myslim ze jsem nak nepribrala na objemu jinde :lol: super ze uz mate skoro vse hotovy :wink:

evikulko ja nebudu kupovat chuvicku,ale jenom monitor dechu a ten jsem vybrala nany,prej je nejlepsi,tak nevim,ale cetla jsem o nem par diskuzi a prej je spolehlivej :wink:
bydlime jenom v byte,tak chuvicka se nevyplati.jestekoupim mimcu kosik,tak ho vsude po byte budu vozit sebou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.4.07 11:12

Ahoj holky,

venku je dneska pekne osklivo, tak kde vsechny jste?

EVIKULE: ja zatim chuvicky nemam, ale hodne holek si chvali ty zlutobile od Philips. Pockam si az na veletrh, kde budu moct porovnavat, a pak se doufam konecne rozhodnu. :wink:

MISPULINE: tak to je parada, ze jste uz prestehovani. To se bude miminku v novem urcite moc libit :wink: Taky porad cekame na novou sedacku, takze mym nejoblibenejsim mistem je zatim postel :oops: :lol:

Hezky den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.4.07 11:16

Cau holky..

Dalmi pekny brisko :) ja jsem taky chtela vyfotit jednu nahulatou…:)

holky kouknete na tohle…je to moc pekny : http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.4.07 11:30

ahojky radulko,tak co,jak je?
vis ze uz ma pavlisek tadeaska? :lol: je kouzelnej :wink:

lenul jo je to moc hezky.v posledni dobe hodne premyslim o tom jak bude nase miminko asi vypadat a uz bych ho chtela mit u sebe v naruci.samozrejme ale at je jeste v brisku,jeste je moc brzo,ale moc se na nej tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.4.07 11:35

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni

sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček 

Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička

Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček

Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 holčička

Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.4.07 12:21

ahojky

Lenul koukala sem na to se slzama v očích…nádhera…už vidím naše rodinné album… :D

Dalmi fakt sexy potavička…a musím pochválit vzhled manžela…hezkej…bafík vypadá taky roztomile…kolik jí je??…my máme 5ti letou fenku

Mispul to je paráda, že už ste ve svým…co postýlka?? už zažila svou premiéru??? doufám že ste si jí hezky zajely… :lol:

co asi Sedma…taky má stěhování v plným proudu…

holky hlavně se nepřepínejte…

Evikule, chůvičky máš vybraný super…kolik stojej??…já je tentokrát taky budu muset koupit, ale zatím sem se po nich nějak nedívala…u Ríše to bylo snadný…měla sem ho jak píše Dalmi furt u sebe, ale ted to bude horší, když se budu chtít věnovat staršímu a při tom vědět že mladší si hezky chrupe…

no a u nás žádný novinky…když dýl sedím tvrdne břicho,když dýl chodím nebo stojím, bolej záda a když si lehnu tak po mě malej začne skákat jako po trampolíně, takže relax skoro žádnej…ale nestěžuju si…hlavně aby byla málá ok…zítra jdu na kontrolu tak asi zlomím Dr. o to aby mi skontroloval čípek, páč su z toho tvrdnutí břicha nervózní…furt se bojím předčasnýho porodu…dítě by mi sice už zachránily, ale…jen ať tam je hezky do srpna!!!!

Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.4.07 12:26

lidusko megince uz je 12 let,tet ji tahne na 13.uz je to baba,ale je skvela.jsem rada ze posloucha na slovo,ze se sni nemusim tahat na voditku ,proto ze uz se poradne neohnu,tak to ocenuju,ze se o ni nak nemusim venku starat :lol:
lidusko me nastesti bricho netvrdne (tuky tuk)akorat obcas kdyz se hodne ohybam nebo neco nesu tezsiho,tak me trosku zaboli,ale beru to jako signal,ze mam jit spat :lol: :lol: :lol:
od jakeho tydne uz ma miminko velkou sanci na preziti?vsude pisou neco jineho.znam par maminek co porodily uz ve 24 tydnu a miminka jsou o.k,ale stejne bych mela strasnej strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.4.07 12:31

jo a dekuji za kompliment :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
24.4.07 16:43

Dalmi, švagrova porodila už 2× předčasně, poprvé před 2 roky ve 26, týdnu, holčičku bohužel nezachránili… :cry:
A to stejné se jí stalo loni v červenci, v tom samém týdnu, ale tentokrát to dopadlo dobře. Ale byl 3 měsíce v inkubátoru a první měsíc to vypadalo hodně zle, pak se to naštěstí zlepšilo.
Podle mě je dobrá šance na přežití tak od 30. týdne, a to pak je stejně velkej kalup, pořád obíhají doktory a jsou velká rizika že bude postižené nebo třeba bude blbě vidět, slyšet, problémy s motirikou a tak..
Takže hezky držet až do srpna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.4.07 16:57

mispulko tak to me moc mrzi ze holcicku nezachranily :cry: :cry:
chaapu spravne ze to druhe miminko co zachranily je chlapecek?
pritom vsude pisou ze vetsi sanci na preziti pri predcasnym porodu maji holcicky 8O .no hlavne ze je malicky v poradku.uplne jsem si pobrecela :cry:
budu drzet az do cervence zuby nechty :! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.4.07 17:46

Lliduško,chůvička vychází kolem tisícovky(někde těsně pod tisíc jinde až dvanácet).Má u miminka ještě možnost si přisvítit tlum.světlem, na tvé části je i vizuální zobrazení hluku u mimi, takže nejen slyšíš, ale i vidíš. :wink: http://www.broucci.cz/…huvicka.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
24.4.07 19:20

ahoiky, tak jsem tu opet po delsi dobe, k tem chuvickam, taky jsme v byte, tak si myslim, ze to ani nebudem potrebovat, min tyd jsem nasla novy byt, tak se v cervnu stehujem, zrovna to vyslo, kdyz za mnou tady prijede segra i s malym, tak uz mi nakazala, co vse mam nachystat, ze uz to bude potom i pro naseho maleho, ia totiz mam jen opravdu par veci, navic uz ted budu kupovat i nocnik a tak, sranda

vcera sem mela doktora, tak me prohledl a rikal, ze ie vse v naprostem poradku, ze bych nemela mit zadny problem

io a 5.5. jsem se objednala na 4d utz, bude to sice stat 95 liber, ale pry to stoi za to,
holky, co myslite, mam jit?protoze do konce uz na zadny nepudu, tak sem to chtela zkusit, ie k tomu i cD

inak ie vse ok
rosteme a rosteme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí