Poradna duly
Jana Čurdová
andi ja deku porizovat nebudu,proto ze je soucasti kocarku
.
koupim akorat tu spanelskou deku a spaci pytel.ta spanelska deka je ale dost tepla,takze ji bude mit mimi spis na podzim. ![]()
a koupat budeme dokud bude malej uplny mimi v obyvaku v maly vanicce a pak ho hned zabalime a osusime.mame doma porad teplo,tak myslim ze to je o.k ![]()
evi taky znam par psu co kousou ciklisty.zrovna souseduv vlcak po nich strasne jde,proto ze ho jednou ciklista srazil,ale nastesti ma svedomityho panicka a ten si ho ohlida.takovy psi,hlavne bojovy rasy by mely bejt poradne vyciceny,jinak bych ho mezi lidi nepustila
.ja sama mam odjakziva psa a nikdy nikoho nekousnul.ani jeden z mich psu a to uz mam 5 pejska. ![]()
Ahojky holky…já jen v rychlosti,už se nám to krátí,tak mám spoustu práce a zařizování…
Taky kopeme jak kdy,někdy je to fotbálista a jindy spící panenka…
K tomu koupání…zkusím dát typ z naší rodiny,pokud je klasický tvar vany,tak se nechá na ni uříznout deska,na kterou se položí přebalovací podložka…vanička ve vaně,deska na vaně,mimi jde rovnou do ručníku…
Nebo já měla přebalovací podložku přímo na pračce…
Nevím teda jak ted,ale když jsem čekala malýho,tak měli v ikei takový pultík z drátěného programu,co se montoval na zed,měli jsme to i na plavání,po utření se to prostě sklopilo ke zdi a bylo v koupelně volno…
Jinak co mám kamarádky,co museli kolem chystání na koupání hodně chystat,tak skončili brzy u klasické vany,brzy každá chytneme ten správný gryf a budeme snažit si to zlehčit,že
…tolik z mých postřehů,vemte si z toho co chcete ![]()
Dalmi ten pes teda hrůza ![]()
Tak zatím pa… M.
Ahoj vsechny!
Byla jsem cele velikonocni svatky pryc a pak jsem hned odjela na tyden za mamkou do Marianek. Moc jsem si to v tom nadhernem pocasi uzivala.
Konecne jsem zacala pribirat, ale tri kila za tri tydny neni asi ten nejlepsi pristup
Mela bych to trosku zabrzdit, abych nebyla na konci tehu jak velryba ![]()
Pohlavi Piskota zustava stale prekvapenim. Na UTZ mu nebylo videt do obliceje, tak jsme museli jit jeste jednou. Opet na nas vystrcil zadecek
Tak ani nevim, jestli je v poradku. Pri KO se totiz sestricka prorekla, ze ty vysledky tripplu ze 16tt vlastne nemuzou porad najit
a to mi rekli, ze je vse OK. Mam jit znovu na krev, ale netusim, co z ni chteji vysledovat. Nemate s tim nektera zkusenost?
Jinak Piskot poradne kope, az je to nekdy neprijemne. V tom teplem pocasi se mi zacaly pekne ozyvat krecove zily, takze to vidim na leto v puncochach. ![]()
Vsem preju pohodove dny plne slunicka a pohladte briska
Papa
ahojky radulko.tak to vubec netusim co by jeste tetko mohly z krve sledovat
.aby delaly znovu tripltesty je uz pozde,tak to nechapu.urcite ale bude vse v poradku ![]()
jinak pohyby mam skoro nonstop.nechapu kdy malej spi,ale asi toho moc nenaspi.ma rad kdyz nekam jdu,to ho asi uhoupa a spinka,ale jakmile sedim,tak jou to poradny kopance.dokonce jsem si kvuly nemu poridila houpai kreslo a to se mu liby a spi ![]()
Já jsem taky přibrala za poslední měsíc, docela jsem z toho byla v šoku. I když pořád obleču v pohodě svoje rifle, tak to asi nebude tak hrozný. Ale když mě včera vážila na kontorle, tak jsme za měsíc od kontroly přibrala 3,5 kila ![]()
No začnu se asi trošku hlídat, abych nebyla jak prase…
Ahoj holky, dneska jsem byla skoro celý den venku, je tam nádherně. Musím začít chodit na nějaké delší procházky. Vy si ztěžujete, že jste přibraly tak 4 kila. To máte ještě v pohodě. Já už mám nahoře kolem 8 kil.Prý to sice nejde moc vidět, ale i tak mám blbý pocit, jestli to tak půjde dál, tak asi v létě zblázním. Povalím se jak tank.
Radulko, taky té krvi moc nerozumím. Teď už by to snad ani nemělo smysl. Měli by tě asi poslat na nějaký podrobný ultrazvuk, když ti to tak posr… Někdy mi připadá, že ti dokroři z toho mají obrovskou radost, takhle strašit maminy. Ale neboj, to bude v pohodě. Zajdi si na ten 3D ultrazvuk, tam by ti taky měli říct, že je mimís v pořádku. A ještě budeš mít krásnej zážitek. Každopádně držím palečky, ať ti to všechno dobře dopadne.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivily
Ahoj holky,
ja vam tak zavidim kopance, ja porad nic necitim
Myslite, ze to nevadi? Pred 2 tydny jsem byla na genetickem ultrazvuku a bylo vse ok, v patek jdu k me doktorce, tak snad bude vsechno v poradku.
klaudulko moje kamaradka mela kopance az od 25 tydne a ma zdravyho chlapecka.treba mas jen silnejsi beisni stenu nebo je taky mozny ze malicky je otoceny tak ze to necitis.nemej strach,urcite to je v poradku
Dalmi , dnes jsem 21tt+3. Ja vim, ze je to individualni, ale kdyz vy vsechny uz kopete, tak jsem chtela taky
Monza to ale jen nepoznam.
klaudul neboj se ze by jsi to nepoznala az to prijde.to nejde nepoznat
.uplne se mi vlni bricho kdyz kopne.ono to prijde. ![]()
Dalmi , diky, taky si rikam, ze je to urcite v poradku, ale uz bych chtela toho mrnouse taky citit ![]()
Jsem zvedava v patek na kontrolu. Uz se nemuzu dockat, az mimiska uvidim ![]()
ja jdu taky v patek na kontrolu,ale myslim si ze mi uz dr nebude delat ultrazvuk.myslim ze rikal ze po 20 tydnu se uz jen kontroluje cipek a zda se neotvira deloha a posloucha se jenom srdicko mimiska,tak ja ho asi neuvidim
.
neboj to je jasny ze je to v poradku ![]()
Ahoj holky. Dneska mám super den. Ráno mi psala švagrovka, že jede do porodnice. Já se tak těším na tu prďolku, to si ani neumíte představit. Jsem nervozní za ní. Je to její 3 dítko, takže čekám, že to bude brzo. Doufám, že tam odpolko se mnou ještě Víťa zajede a nezačne s bráchou hned pít. Já jsem tak zvědavá … Už aby byl srpen
![]()