Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kočky ![]()
Tak mně Liduška nakopla a píšu ![]()
U nás je vše ok,triply a NT screening je naprosto v pořádku,tak jsem moc ráda.Příští týden jdu na poradnu(středa)a velký UTZ(srdíčko)tak se těším až toho našeho prcka zase uvidím.Je teda o poznání klidnější než byl Štěpula v bříšku tak jsem zvědavá ![]()
Věcičky nakupuju na MMB-u Štěpuly jsem taky nakoupila-prodala a pořád to tak nějak točím,nemám místo na skladování a upřímně chci kupovat nové a nové věci
Takže si nechávám fakt jen vybrané kousky.
Jinak se cítím dobře a budu se snažit Vás sledovat pravidelně ![]()
Fotku dám do galerky
ahoj gabi.no konecne
.uz jsi tu nebyla pekne dlouho
.jsem rada ze je u vas vse v poradnu a malej je zdravej.uz vite jmeno???chod casteji.uz takle je nas tu malo ![]()
gabi a ty jsi v jakem tydnu??19+6??jak to ze mas teda porod uz za 93dni?
.ja az za 116 ![]()
dalmi, jj Lenulidna zdedila kocarek
no me rikali ze mam krasnou holcicku a to mel Standa drziny a modrou mikinu
![]()
EnkaL píše:
dalmi, jj Lenulidna zdedila kocarekno me rikali ze mam krasnou holcicku a to mel Standa drziny a modrou mikinu
![]()
dalmatinka píše:
gabi a ty jsi v jakem tydnu??19+6??jak to ze mas teda porod uz za 93dni?.ja az za 116
Dalmi, to je blbost, abys měla tolik, blbě to počítáš… Spočítej si to do 23. července a vyjde ti nějakých 100 dní ![]()
Uffff…tak jsem se prokousala příspěvky a na co reagovat dřív.
Asi jen, že mně seznámek bez týdnů taky nevadí! ![]()
Jinak se mám fajn. Akorát se mám doporuč. do cévní poradny kvůli křečákům, tak se musím objednat. Snad mne vezmou do porodu
Mám je fakt hnusný a bolej
Takže to vidím na léto v punčochách. ![]()
Cau holky jak se mate??? ![]()
taky jsem byla ted v tydnu nakupovat nejaky oblecky
a pani v tom obchode me rika: „uz to mate myslim za chvilku ze??“…tak jii rikam ze az v srpnu a koukala na me jak blazen......si zas nepripadam tak veliika na to abych uz sla rodit ![]()
Zdá se mi dnes,že mimino je nějak víc potichu,než bývá…:roll: Od kdy se mají kopance sledovat pravidelně? ![]()
Eviku u me taky nekterej den kope a vrti se vic a jinej den min…ja myslim ze od 26 tydne se to nejak ma sledovat..ale nejsem si jista
Díky…
Už jsem klidnější, Ládík se trošku ozval. Asi je víc ospinkanej z toho teplíčka a spousty světla ![]()
ja mam Misu taky dneska lenosnou
…vcera sebou mlela porad a dnes moc nee..tak neboj
jsou v poradku
Koukám,že nikomu se nechtělo sedět doma u netu a užívali jste si krásného skoroletního víkendu.Bylo fakt nádherně…Teď hurá
do dalšího prac. týdne-čekají mne navíc dvě až tři pohotovstní služby v práci do osmi a k tomu ještě neděle dopoledne. Takže už aby byl ten další víkend za 14 dní.
Mimčo kope jako obvykle, tak jsem spokojená.
Už jste přemýšleli, kam dáte přebal.pultík?Jako jestli vedle postýlky(mi budem mít zatím mimi v ložnici,dětský pokoj máme z ložnice přes dvě zdi).Takže přebalovat v noci v ložnici by asi zbytečně rušilo druhého spícího rodiče. V koupelně bysme se už moc nehnuli s přebalovákem a do kuchyně na noc budem kvůli mimimu zavírat kočky…
No ještě máme velkou chodbu
Fakt nevím…asi ta ložnice.
Ahojky holky…Evi já budu přebalovat přes den na sedačce,nebo kdekoliv na posteli a v noci zase na posteli:))) nebo kde to na nás přijde
…přebalovák nemám a ani mi u malýho nechyběl ![]()
Gabi jsem ráda,že je vše o.k
Zatím pa,jde výměna…M.
ahoj.celej den jsme byli venku.bylo uzasne krasne. ![]()
tak mi budeme mit prebalovaci pult v loznici.zdendu jen tak neco nevzbudi,takze nam to nevadi.koupime prebalovak z komodou a vestavenou venickou dokud bude mimco malicky.jeste jse prebalovak nekoupila,ale tento tyden uz ho asi poridime abych uz mela kam davat nazehleny detsky vecicky. ![]()