Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
6.5.07 10:41

no a vecer sem se byla jeste podivat u jedne holky, prodava kocar za dobry peniz, skoro nejezdeny s 3r zarukou a docela dobry, protoze sehnat tady kocar ve kterem dite lezi tvari k vam je mazec, asi jen par druhu a jeste stoji moc, jinak vsechny kocary jsou tvari ven a jeste si dite nelehne uplne na lezato, ale tento je ok, dam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 15:09

Andisku, tos teda měla den, hlavně že to nakonec dopadlo. :wink: Ale nějak váznou ty fotečky, na který jsme všechny natěšený :wink: :! Tak šupu, šup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
6.5.07 15:15

tak uz by to tam melo byt, ale neslo mi to primo z cd, tak je to pres fotak, nevim co mam s tim compem, nekdy to blbne, ale snad tam na tech fotkach mimi poznate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
6.5.07 15:17

eviku a copak ty, vidim, ze pres vikend tady moc lidi neni, ia si cely dden hraju s pocitacem, ty fotky a tak, mam volno, manza v praci tak je ddocela nuda/#/#/#/#/#/#//#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 15:22

Andi, fotečky moooc pěkný, Mahirek(snad jsem to nepopletla) je fešák. :wink: Jsem nějaká unavená, tak se nudím doma u compu, manža je na tréninku(něco jako histro.šerm s dřevěnýma zbraněma) a já se odhodlávám vysávat a vytírat. Tady v obýváku je skoro cestička v prachu-musíš si zvednout nohavice,když jdeš, abys nebyla od prachu a koč.chlupů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 15:23

Jo a kočárek je zajímavý, takový jiný než ty, co z nám z našich ulic. Ale nemůžu říct, že by se mi nelíbil. I barevně pěkná kombinace. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
6.5.07 15:32

no presne tak, kocarek iaky by se mi libil, takova tradicni ceska varianta, tak to tady nenajdu, takze beru tady ten, za tu cenu, a manzovi se taky libi,
no a s tim odhodlavanim uklizet to znam, mysl by chtela ale telo se neiak nezveda, me zas ceka nadobi, tak to musim stihnout nez se manza vrati z prace, coz bude tak za 2 hodky
a co ty evi, mas uz vybrany kocar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 15:46

mám vybraný, moc se asi neshoduje s vkusem holek tady v srpnu, všichni jsou zamilovaný do quinny, ale já mám radši takovou tu českou (teda italskou) klasiku. Pro kočárek si jedu v úterý k nějaké mamině do Prahy. Je používaný jen měsíc a je o pět tis.levnější. K tomu si pak přikoupím jen sport.sedačku a autosedačku ke kočárku budu mít taky z druhé ruky. Peg Perego Culla-ten celý tmavě modrý, s podvozkem s nafukovacími koli, má ještě letní lehčí variantu schovanou pod normálním potahem, hlub.korbička sama na zemi se kolébá, má spoustu malých vychytávek, i když tak nevypadá. Viděla jsem ho naživo a hned (asi v 9tt) se zamilovala :lol: http://www.batolata.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 15:49

A tady nafocený přímo můj budoucí „kus“ http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
6.5.07 16:08

evi, tak presne takovy nejaky kocarek jsem puvodne chtela, ale proste ho tady nenajdu a kdyz uz tak je silene drahy, hlavne sem chtela aby mimi lezelo rovne jak je male, uplne se mi nelibi ty kombinace kdy mas v kocaru autosedacku a mimi je v ni treba cely den pokroucene, kvuli patere sem chtela klasiku, no aspon tento muj vybrany je docela ok, a ty quinny me proste nejak neberou, mi se ty trikolky proste nelibi, ja bych tak i tak koupila klasicky kocar se 4 koly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.5.07 16:15

Jééé,tak to jsi můj člověk. Už jsem si na tříkolky pomalu zvykla, ale taky mě nějak neberou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
6.5.07 22:06

Ahoj..

Andisku krasny fotecky miminka :) ja jdu to 18.5. tak uz se taky moc tesim…rikali ti tam i kolik zhruba vazi?? celkem by me to zajimalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.5.07 10:45

ahojky…

Andi teda story s dopravou šílená, ale hlavně že se nakonec UTZ konal…fotečky sou úžasný i když sem chvilku musela dumat na co se to vlastně dívám, ale poznala jsem skoro vše…až na toho pindíka…čumím na to všema směrama ale nic tam prostě nevidím… :( .....kočárek vypadá opravdu zajímavě…prostě něco co tady není…hlavně aby se v něm Mahirkovi líbilo… :wink:

jinak děvčata i já jsem pro 4 kolky kočárky…mám…tříkolky sice hezký…ale šli sme tenkrát do 4 kolky a nelituju…

Evi ten tvůj kočárek vypadá taky moc hezky..jen na mě trochu moc tmavej…jsem pro veselejší barvičky…ale to záleží na vás…rozhodně vypadá super!!!

Lenul až půjdeš na ten 3d tak si taky nech vyfotit co má Míša mezi nožičkama…to by mě momentálně zajímalo víc, jak to vypadá na 3d…ale nevím nevím…když tam nepoznám ani toho pindu… :oops:

dneska mám šíleně ukňouraný a protivný dítě…ach jo…vzteká se snad kůli všemu a to sem se na něj snažila bejt hodná…ovšem nevydržela sem to a šupla sem ho před DVD…tam se aspon nevzteká…

jo a tchánovci nás..teda hlavně mě pořád ukecávají at jedeme aspon na pár dní k nim do rakouska…jenže je to skoro až u italskejch hranic (cca 400km) a to rozhodně nechci v mým stavu riskovat…tak mě ukecávaj aspon tak na září, že bysme jeli už s miminem…nevím..jely byste s tak malým mimčem??? sice máme vlastní auto, ale cesta trvá přes 4 hodiny…tak sou na mě naštvaní že jim nechci přivézt vnoučata a že mám samý výmluvy… :(

tak zatím páá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.5.07 11:32

ahoj :lol:
andi fotecky jsou krasny :wink:
ja jsem stale pro trojkolku.dobre se mi ovlada i jednou rukou :lol:
lidusko ja si myslim ze cestovani z ak malim miminkem neni zadnej problem,kdyz budete oba v poradku.miminko stejnak bude jenom spinkat a kojit ho muzes,takze ja bych jela :wink:
mi poletime z matyaskem az mu bude pul roku za nasima na kanary a to je jeste delsi cesta a taky se toho nebojim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.5.07 11:41

jo a budu asi az odpoledne,jedeme na matriku prihlasit matyaska,proto ze nejsme manzele,tak aby mel prijmeni po otci,tak se musi zadat na matrice :roll: .
doufam ze tam nebude moc lidi.svadbu budeme mit uz v zari v rijnu,ale nechci malimu hned menit zase jmeno,tak to musime zaridit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí