Poradna duly
Jana Čurdová
jakou vel postylky kupujete?tu do 2 let, nebo vetsi,ktera se da predelat na postel pro juniory?ja ted nevim co je lepsi
a kupuejte taky nejake kosiky kde by bylo mimi pres den?
no a pro kocar jedu pristi tyd,protoze ta holka ma maly byt tak to chce dat rychle pryc
no snad to neprinese nakou smulu kdyz ho budu met tak brzoandisko ja koupila kosik na spani a postylku koupim az bude malickymu pul roku,proste az bude cas na postylku abych ho zatim mohla sebou vozit po byte ![]()
a kocar uz taky mame ![]()
holky ja jsem z tech vasich vah 4kg,5kg,7kg uplne nemocna, nejradsi bych drzela dietu, ale to nejde protoze mam skoro furt hlad, ne chut ale fakt hlad tak proste jist musim ,uz mam asi 13kg nahore, mam z toho fakt depky
a ani predtim sem nebyla hubenour takze vaha moje je docela psycho
segra pribrala 22kg uz to ma dole po roce, ale ja mam z toho strach
ja mam taky strach abych nemela 20kilo.nebojim se ze bych to neschodila,ale mam strach abych pak nemela vytahanou kuzi.
mam 9 kilo nahore ![]()
lenulinda píše:
Dalmi ja mam taky uz 9 kilo…ale hlavne ze prcci rostou ne
lenulinda píše:no ono to tetko naskakuje vic nez ze zacatku,tak snad to nak prezijeme.hlavne aby nebyly strie
a to jsem jeste skoro mesic za tebou …
no snad nebudou..u me je to zatim v pohode…ale uz me pekne boli zada
…
lenulinda píše:u me taky zatim o.k,ale mazu jako blazen.
no snad nebudou..u me je to zatim v pohode…ale uz me pekne boli zada…
Dalmi a já když umývám nádobí, tak mám vždycky zákonitě mokrý tričko na pupíku…hihi ![]()
Andi já mám postýlku tak do roka, možná 2, ale Ríša v ní od roku nespí…koupily sme mu už veklou (2m dlouhou), ale Ríša spí s tátou na letišti, páč byl zvyklej s náma spát od narození v postely a já spím v pokojíčku na jeho postely…kdybych nebyla těhu, tak malýho našupu do pokojíčku abysme mohly s Richardem spát už konečně jen spolu, ale takhle nemám v ložnici kam dát postýlku, takže budu s mimi až se narodí v klidu v pokojíčku a nebudeme rušit „velký chlapy“…
ad SEX…ze začátku tak do 22tt nebyla nálada ani chuť vůbec…ted se to trošičku zlepšilo v tom, že už dělám návrhy i já…a dokonce se na to těším…frekvence 1× týdně…takže Dalmi na vás fakt nemáme…jo a říká se že nechráněný sex pomáhá nachystat porodní cesty…my máme ted nechráněný styk zakázanej kůli tomu tvrdnutí (takže jedině s kondomem)
ad KILA…mám 5 navíc…a nejvíc to na sobě poznávám v zrcadle…v ksichtě…mám ho najednou baculatější a připadám si tak hrozně ošklivá…ale to až ted asi poslední tejden…ale říkám si že se to po porodu zpraví…musí…chci být hezká maminka…když už né hezká těhulka…u Ríše sem se sama sobě v ksichtě taky nelíbila…
a co vaše vlasy??? u mě hrůza a děs…mastný, matný, vůbec né lesklí, a kam sáhnu tak sou moje vlasy, v nádobí, v pračce, ve vaně, kartáč na vlasy čistím obden, jak ty potvory hrozně vypadávaj…tohle jsem u Ríše zažívala až po porodu…před porodem jsem měla parádní kšitci…
jo a holky jen ještě poznámka…jestli vás štvu s tím mým neustálím srovnáváním jaký to bylo u Ríše a jaký je to ted, tak mě zaražte, nerada bych se vám zprotivila.......
pááá Lída
ahojky ![]()
stim sexem
mi teda kondom nepouzivame,ale taky se do me neudela,proto ze pan dr rikal ze by to mohlo i vyvolat porod a to je jeste brzo,takze si davame pozor
je to k smichu,tehotna adava si pozor
![]()
s mytim nadobi mam taky problem.vyresila jsem to tak ze meju nadobi a hodim pres sebe zupan,ale nesmejte se mi,uz takle si pripadam sama jako blazen
kdyz ja jsem vzdycky uplne mokra na brise a vadi mi to
![]()
lidusko me stim teda nestves,ja jsem naopak rada ze je tu maminka ktrea nam poradi co a jak a neprijde mi ze by jsi nak moc srovnavala
Ahojky při pátku, dneska se to tady moc nerozjelo… Já jsme v práci, ale za hodinku se chystám zdejchnout. Včera jsem volala té kamarádce, kromě jiného jsem jí nabídla, že bych se za ní přijela někdy podívat, kdyby měla chuť a ona se okamžitě chytla, že by mě strašně ráda viděla. Bydlí v Kladně, takže je to docela vejlet. No každopádně je vidět, že hodně stojí o kontakt, tak za ní dneska jedu. Mám z toho docela strach, ale na druhou stranu to pro ní chci udělat, věřím, že jí pomůžu aspoň na chvíli přijít na jiný myšlenky.
Tak mi držte palečky ![]()
ahojte ![]()
holky kdy zacnete prat oblecky?? ja jsem ted byla v Tescuu …koupila jsem si tam Lovelu na prani..ale nevim kdy s tim zacit..
Lenuli, taky jsem o tom přemýšlela, mám v koupelně už asi 2 měsíce dvě lahve s lovelou…Viděla bych to možná tak na 30tt… pomalu a bez shonu začít. Aby všechno vyprané neleželo ve skříni měsíce.