Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
14.5.07 14:26

Já myslím, že je to to samý, akorát tomu každá nemocnice říká jinak…
Dostaneme DVD s filmem a k tomu pár fotek, možná že ten přístroj je u 4D kvalitnější, ale to fakt nevím.
Jdu na to do Gennetu, jako na všechny velký UTZ a testy. V Praze se na to ale čeká skoro měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.07 14:28

Ještě tip - v prodejnách Tchibo mají tenhle týden v akci miminkovský věci. Je to prý kvalitní, kolegyně to má ozkoušené a za dobrou cenu.
Jukněte na http://www.tchibo.cz/…/default.asp
Musí se to ale koupit v těch jejich obchodech, mají jich hodně po republice, většinou v každém větším nákupním centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:39

luci no ja vubec nevim.podle ultrazvuku ve 12 tydnu a menstruace bych mela mit termin 7 srpna a podle ultrazvuku v 16 a 20 to vychazi na 26 cervenec,takze ja vubec nevim :lol: :lol: :lol:
no na satek taky nemam nervy :lol:

mispul diky

stym ultrazvukem se zeptam dr a zkusim se jeste objednat,ale myslim ze uz mam smulu.minule byla objednavaci doba 4 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.5.07 14:51

Dalmi, s těma ultrazvukama je to na pytel. Já se řídím tím prvním větším ve 12. týdnu. Je to prý nejpřesnější a mimča do té doby rostou většinou všechny stejně. Až pak má každé svůj vlastní rytmus a rychlost růstu. Mě na každém ultrazvuku pak taky řekli něco jiného. Mimís byl asi o 2 týdny menší, ale vzhladem k tomu, že Vítek vážil po porodu 2,5kg, tak bude mimi malé asi po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:54

luci no ja si myslim ze podle bricha a toho ze kopance byly uz od 16 tydne,ze to bude spis v tom cervenci. :wink: a kdyz to bude v srpnu,tak to bude strasnej macek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
14.5.07 15:08

Ahoj,
Dalmi- jsem na tebe zvědavá, kdy to nakonec bude. Všichni říkají, že nejpřesnější je ten utz ve 12tt. Kamarádka měla jeden termín na začátku květně a druhý na konci, taky hrůza :lol: No ale nakonec se malé chtělo ven jěště o měsíc dřív, ale to už je něco jiného. :wink:

Lenka září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.5.07 15:08

Dalmi, tak uvidíš, stejně záleží na mimísovi, kdy se mu bude chtít ven. Ať už to bude v červenci nebo v srpnu.

Mispul, a jak vůbec dopadla návštěva u kamarádky? Jela jsi tam nakonec? A jak se jí vede (poměrně blbá otázka :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 15:24

ahojky leni.jak je?

no ja jsem taky na to zvedava.no uvidime kdy se bude matyaskovy chtit. :lol:

holky ja uz jsem tak cela bolava a unavena.nevim jak to jeste vydrzim.prijde mi ze me snad boli vsechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.07 16:52

Lucošku, byla jsem tam od 5 odpoledne skoro do 9, byl to silný zážitek, ale jsem ráda, že jsem tam jela. Obdivuju jí, jak se s tím srovnala, je strašně silná. Samozřejmě jí to vzalo strašně moc, ale bere to tak, že to tak mělo být a že to paradoxně ještě víc prohloubilo vztah mezi ní a partnerem, odstranilo veškerý pochybnosti… A navíc vyřešilo velký problém mezi ní a jeho 24letou dcerou z prvního manželství, která jí předtím nesnášela, dělala jí samé schválnosti a když jí řekli, že čekají mimčo, tak se vyjádřila, že se táta asi zbláznil, že je to prima úlet… Teď se to vyčistilo, omluvila se a funguje to. Bohužel za dost smutných okolností…
No ale co je děsný, že se to asi vůbec nemuselo stát, vypadá to na chybu nemocnice, a stalo se to v Motole, nejvyhlášenější nemocnici… Přijela tam v půl 8 ráno a mimčo pod veškerým dohledem a přístrojema v podstatě nechali umřít, řízli jí az po 11 hodině a to už bylo skoro udušené… Navíc její přítel se na to koukal přes sklo, viděl to celý včetně miminka…
Naštěstí to vypadá, že ona je v pořádku a snad se jim podaří další miminko, hrozně moc jí to přeju. Je jí už 37 a to je dost na první mimčo. Navíc tak skvěle to snášela, nic jí nebylo, všechny testy OK…
Holky, fakt si pečlivě vyberte porodnici a kdyby se něco dělo, tak jim udělejte pořádnou scénu a nenechte se odbýt. Ona jim zcela důvěřovala a navíc to dokonce měla pojištěné s nějakým doktorem, jakože zaplacený porod. A stejně to dopadlo takhle blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.5.07 17:44

Mispul, je to fakt moc smutný… :(

Dalmi mimivak se uvazuje za ten kroužek , jak je to na obrázku, uváže se to jednou na tvoji postavu a pak jen přehodíš přes rameno a dáš si tam mimi, mě se to líbí, že tam mimi „leží“ narozdíl od klokanky, nekupuju ho, budu ho mít půjčenej od kamošky…

žebra mě nebolely ani při Ríšovi…takže nevím jaký to je…asi nif mof…

teda ani na jednom UTZ (3d a 4d) jsem nebyla, ale slyšela sem že rozdíl mezi nima je ten, že 3d UTZ se obrázek vykresluje na monitor až po tom, co Dr. tím přístrojem objede břicho…jako že snímá polohu mimi a až pak ukáže 3d obrázek a 4d to ukazuje hned…nebo tak nějak to bylo…snad sem to nenapsala moc chaoticky…

Luci z 3d to asi poznáš…ale je to paradox…ty to nechceš vědět a bojíš se abys to nepoznala a já to mooooc chci vědět a nevěřím že fakt čekám holčičku a tím pádem si nejsem jistá kterej to človíček ve mě je…a strááášně mě to deptá…hlavně ty kecy že mám břicho na kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.5.07 19:19

Mispul, to je fajn, žes jí jela povzbudit a přivést na jiné myšlenky. Bude to mít teď těžké, ale je silná, jak jsi psala, tak to zvládne. Nic jiného ji asi ani nezbývá. A pokud je to s partnerem ještě více semklo, tak je to fajn. Moc jí držím palečky, aby to zvládla a brzo jí vyšlo další mimi. Je to strašně smutné :cry: :cry: :cry: Ale tu nemocnici bych žalovala a udělala pořádný fičák. To přece dneska už ani nejde, udělat tak velkou chybu :evil: :evil: a ještě v takové známé nemocnici!!!!! Neuvažuje o něčem? Každopádně, i když jí neznám, popřej jí ode mě hodně sil, a moc štěstíčka do dalšího snažení.

Liduš, tak si taky zajdi na ten 3 nebo 4D ultrazvuk a je to. Máš ještě chvilku čas, ne? A ty pověry, že to poznáš podle břicha, tomu bych taky nevěřila, takže buď v klidu. Mě někdo říká, že mám břicho na jasnou holku a pak někdo úplně jiný, že je to jasný kluk. Tak si vyber :D A ten mimivak se mi taky líbí, asi ho někde zkouknu a pak vyberu mezi ním a klokankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.5.07 21:41

Mispul ,
Tve kamaradky je mi moc lito :cry: Uplne me mrazi, kdyz to ctu, vubec nevim, co bych na jejim miste delala :cry: Doufam, ze se ji brzy narodi zdrave miminko. Drzim moc palce.
Na Motol bych asi podala zalobu, i kdyz se to bohuzel obcas stava ve vsech porodnicich. Ja jsem zvolila Podoli, snad vse v poradku dopadne.

Vsem ,
dnes jsem byla v Tchibu - nezavisle na odkazu od vas, dala mi tip dnes rano mamka :D Koupila jsem povleceni a prosteradla, trio hracek na hrazdicku a hraci kostky. Jeste si delam zalusk zitra na deku, v tom obchode, co jsem byla, ji nemeli :lol: Maji tam moc krasne veci. Taky jsem dnes koupila prikryvku a polstar od Scan Quilt. Uz se mi to pomalu hromadi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
14.5.07 21:59

Llidusko ,
s temi poverami o brichach je to vazne spis sranda nez pravda :D
Moje gynekolozka rika, ze kdyby si mela delat statistiku podle toho, jake ji tam chodi maminy s brichama, tak by to moc neodpovidalo skutecnosti, kazda mame brisko jine.
Navic, kdyz jsem ji rekla, ze mi vsichni hadaji kluka (mimochodem, cekame holcicku :lol: ), tak rikala a oni vam delaji ultrazvuk, ze to rikaji? :D Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 09:36

čaues holky :) , no pěkně dlouho jsem tu nebyla a koukám, že jsem zase pěkně pozadu. Do porodnice totiž nemám nic, s nákupem pro pupíka jsem teď taky trochu polevila a na dětskýho dr. jsem zatim ani nepomyslela. 8O no musim se teda pěkně polepšit. i když co se tče těch věciček, čekám na příští úterý, to jdem do gennetu na 3d utz na to 100% potvrzení, že je to holčička, abych na pak mohla vlítnout.
Dalmi, ty soupravičky do porodnice jsou kouzelný :D . ja zatim viděla jen takový divně nudný, buď modrý, růžový nebo neutrální a třeba s vyšitým motýlkem nebo tak. no nic moc.
ale už jsme se vyřádili na dětským pokojíčku :D řeším teď, jestli v něm nechám pupíčka od „začátku“ a budu přebýhat (nebo spíš vegetit v dětským) nebo ho budu mít v ložnici a to se nejspíš „odstěhuje“ venda. co vy?
byly jste se podívat na baby expo? my tam zašli hned v pátek. venda ustál :) porod na videu, že prý to čekal horší, ale vzápětí podotknul, že teda neví, jestli to ustojí i na ostro. i když, fakt, že to takhle z příma mít nebude ho trochu uklidnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.5.07 09:43

Ahoj Lenysku. Pěkně dlouho jsi tu nebyla, měla by ses pro příště polepšit. Já taky teď začínám skupovat věcičky pro mimi, ať to všechno pak nehoním poslední měsíc. Dětskýho doktora taky ještě nemám. čekám, až odejde do důchodu ježibaba, co jsem k ní chodila já. má odcházet někdy za měsíc, tak pak tam zajdu.
My budeme mít prcka u nás v ložnici. Měla bych strach ho nechat jinde v místnosti. Uvidíme jak to půjde. Když tak se na pár dní, než si mimi zvykne odstěhuje do druhého pokoje Vítek. Asi by se chudák nevyspal. Víťovi jsem ukazovala porod na internetu, jak fotky, tak i video. Tvářil se statečně :lol: Spíš mu dělá problém, tam se mnou pak vydržet a dívat se, jak trpím. No, snad si to ještě nerozmyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí