Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
15.5.07 13:50

jinak jsem moc neutratila protoze moc nemam :) ale znam se ze kdybych mela plno penez tak budu taky urcite nakupovat vic:) …ale musim setrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
15.5.07 13:52

Lenulindo - ja mam vytahovaci sbrdlinky a je to v pohode (prcek si z ni uz vyliza sam) a kdybys nejake veci jeste potrebovala tak rekni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 13:54

me prave prijde ze z te se stahovacim bokem mimco stejne samo nevyleze..i tak je to porad vysoko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 13:55

a taky jsem vydela nejakou postylku ze ktere jde pak udelat normalni detska postel…je sice drazsi ale zase by to vydrzelo na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.07 14:07

lenulko ja kdybych to mela platit ze sveho,tak mam sotva na ctvrtku veci :cry: .moje nemocenska je uplna almuzna z ktery vystcim tak tyden :cry: .
me hodne kupuje mama a zdenda,jinak bych byla uplne na dne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 14:09

no me povidej…ja mam nemocenskou 7500 a musim s tim vyjit na mesic…takze kazdej mesic koupim neco ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.5.07 14:13
lenulinda píše:
no me povidej…ja mam nemocenskou 7500 a musim s tim vyjit na mesic…takze kazdej mesic koupim neco ..
lenulko tak to ja nemam ani to.ja mam 5400 :roll:
delala jsem totiz vedouci u taty ve firme a tak mi psal malo aby za me nemusel moc platit ,takze mam tak malo.
no ale zase nasi mi to vynahradi a zdenek ma 4× vetsi plat nez jsem mela ja,takze spatne se nemame,ale kdybych to mela tahnout ze sveho,tak skoncim nekde pod mostem.
za tu dobu co jsem pracovala jsem si toho moc nenasetrila,jenom auto novy jsem si koupila,jinak jsem vsechno prohejřila :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 14:13

no jo ale vzdycky se to nejak da udelat :)

oblecku mam taky myslim dost..urcite jeste neco dostanu tak uz nic nekupuju…az pak jak bude potreba…:)

ted musim dokoupit ty zbyvajici vecicky v seznamku :)

a taky si budu muset koupit neco na sebe..uz jsem zas ze vseho vyrostla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 14:15

jo holky do kdy asi budete ridit???? ja teda zatim porad jezdim…nevim kdy s tim prestat… :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 14:17

uz mam pres pupik 99,5 cm..prsa 103 a zadek 96..takze se porad zvetsuju a zvetsuju :)) uz si zacinam pripadat hodne velice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 14:32

no, Dalmi, ale když to máš zase až do roka, tak mi nepřijde tak hrozný. to já mám zatím pár věcí a pořádných tak na prvních 6 měsíců. počítám, že pak budu kupovat víc s mimčem.
postýlku chceme taky tu co se z ní pak udělá normální malá postýlka tak do těch 7 let. asi má taky vyndavací ty sbrdlíky, ale nevim to jistě.
teda holky, to vás obdivuju. já mám taky jen nemocenskou, ale jen 6.000,– z ní platím leasing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 14:40

:D zrovna mi doručili šatičky na léto. bezkonkurenčně nejhezčí, jaký jsem zatim viděla. teď mám ty leny krémový a ještě si objednám ty bílý

http://www.tehotenska-moda.eu/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 14:43

jéé a ještě mi k nim poslali grátis froté bryndáček se zvířátkama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.5.07 14:45

TAk už jsem zpět. U Dr. vše v pořádku, slyším, vidím, hrbatá nejsem :lol:
Vy tady plašíte s nemocenskou, já mám nem. taky 7500,– ale z toho mi jdou 2000,– pryč na spoření a pojištění a to ještě nepočítám účet za telefon, byt, atd. Teď pravidelně ošizuju spoření, odcházelo mi 1000,– tak to mám teď k dobru. Ale měla bych to snižit aspoň na 500,– jinak si nic nenašetřím. Takže asi tak s mojí nemocenskou. Vyskakovat si nemůžeme. Víťa dělá na pile, takže výplata je sice dobrá, ale 25.000,– to není, bohužel :cry: Ale skoro všechno na mimi mi nakoupila mamča, tak to zas není taková hrůza. A ty největší položky jako kočárek a autosedačku mám taky z krku, a hodně pro mimi nakupuju v sekáčích a bazarech. Nikdo nepozná, že je to nošený :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
15.5.07 14:47

Lenysku, šaty moc hezký, ani ne tak drahý. Já asi všechno podědím, takže jsem v klidu. Nechceš hodit nějakou aktuální fotečku do galerky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí