Poradna duly
Jana Čurdová
no ja znam teda jen 4 holky co rodily s epi a pomohl jim uplne,ale samozrejme jenom na tu prvni dobu porodni,pak uz se musi tlacit a uz se epi nedava,ale urcite je to individualni a vyvolavanej porod pravdu prej boli vic
a davku ti muzou kdykoliv zvetsit,kdyz te to prej boli,proto ze mas porad zavedenou hadicku v zadech.to ja budu porad rvat at pridaj
![]()
No Dalmi, tak to budeme asi dvě.
Jo, nejhorší je prý fakt ta první doba porodní, ty bolesti. Pak jak tlačíš, tak necítíš už skoro nic. Potvrdily mi to snad všechny moje kamarádky, co porodily. A jedna byla právě na tom vyvolávaným, a prej už nikdy více. Takže na tom asi fakt něco bude, že bolí víc. Já se budu modlit, ať nepřenáším, nebo by mě asi kleplo. To čekání musí být hrozný… ![]()
LUCOSKU JA UZ ZACNU OD 35-36 TYDNE VYHANET.BUDU MEJT OKNA,SEXOVAT A SKAKAT PO SCHODECH ![]()
tak jsem si nafotila…ta prvni fotka je dost hruza..je to foceny z nejakyho divnyho uhlu a mam tak silenej pupek ![]()
tahle je silena ![]()

teda Lenul, ta první fotka je fakt drsná…hihi, úplně sem se lekla…ale jinak pupík parádní…
jinak mě porod nevyvolávaly že bych přenášela, ale protože sem měla tu spropadenou preeklampsii… ![]()
a Dalmi 35tt je fakt moc brzo…proč si myslíš že těhu má být 40tt…to bude fakt ještě drobeček a může mít problémy s dýcháním a já nevím co…ten 36tt už by asi šel…
já se prvně bála abych to vůbec tak dlouho vydržela…když mi furt tvrdlo to břicho, ale ted to skoro přestalo, takže se budu taky snažit vyhánět…asi tak 36-37tt, jo a ty okna…to bych nedělala…může se miminu zamotat šnura kolem krku…(teda je to pověra, ale fakt to dělat nebudu)…rači se nechám vozit trabantem po polňačce.....teda jestli ještě někde trabanti jezdí…hihi
tohle jsem dnes koupila
..uplne pidi dupacky…snad se do nich vleze ![]()

Teda Lenuli, ta první fotka je fakticky docela drsná
Ale jinak pupík hezkej, taky velikej. Vůbec ti neleze pupík ven, to já ho tam mám vystrčený jak špunt. Já začnu pít od 34 týdne ten maliníkový čaj a asi i jít to lněný semínko. Prý to má připravovat porodní cesty a malinko urychlit samotný porod. Tak nevím,jestli to funguje, ale udělám cokoliv, aby to trvalo co nejkratší dobu a abych nepřenášela.
tak zacnu s tim malinikem a seminkem..ale asi az v tom 36tt…
snad nam to rodeni pujde rychle ![]()
to taky doufám, jsem zvědavá, kdo porodí jako první. podle TP to vychází na Dalmatinku, tak uvidíme, jestli ji nikdo nepředběhne.
Dlouho tu nebyla Sedma. tak doufám, že to stěhování proběhlo v pohodě a mají se s mimísem dobře.
Budete kupovat prebalovak?? ja ho nejdriv nechtela ale ted asi nejaky koupim…ale chtela bych spis nejakou skrinku ktera by se potom dala pouzit i na jinaci veci…nevite kde neco takovyho prodavaji???
Přímo přebalovák asi ne, ale nějakou skříňku nebo komodu budu muset, protože nemám kam dávat mimísovi jeho věci. Myslím, že se taková skříňka dá koupit snad všude. Záleží, co si představuješ.
Myslím, že hodně takových skříněk a komod mají i v IKEI. Tam se dá celkem dobře nakoupit hezké věci za docela dobrý peníz. Taky to musím okouknout, nebo někomu něco zabavit ![]()
ja uz se tak tesim na ten zitrek…myslim ze nebudu moct ani spat
..a to tam zitra jdu az v pul 8 vecer ![]()