Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
19.5.07 09:55

tak takhle vypada pipinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.5.07 09:55

fotila jsem z monitoru tak je to trochu rozmazany…pan doktor to tam ukazuje tou bilou sipkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.5.07 11:36

Ahojky,
Lenul, Míša je moc hezká, bude z ní fešanda, určitě po mamince :D . Naše mimi taky dávalo ručičky před pusinku, ale slevu jsme nedostali :cry: . Jak dlouho ti to natáčeli? Já to mám asi na půl hodinky. Jinak k tomu pohlaví … kdyby tam nebyla ta šipka, tak jsem úplně mimo a vůbec se to nepodobá tomu mojemu UTZ. asi záleží na úhlu.

Dalmi, bez internetu bohužel asi budu. Je to na prd. Anténu máme u sousedů vedle na baráku, takže nevím, za jak dlouho tu dorazí. A dělá se zateplení a pak i fasáda, takže to vidím na dost dlouhou dobu. Jsem pěkně naštvaná :twisted: Aspoň že máme teď ty telefony. Jak budu odstřihlá, tak ti pisnu a pak mi občas musíš napsat nějaké drby. Hlavně, až bude na světě první mimi. Jsem zvědavá 8O :D

No a s tím nástupem na mateřskou asi zavolám přímo účetní a domluvím se s ní. Ještě mi musí proplatit i dovolenou. Nestihla jsem si vybrat ani jeden den. Ale prý se nějaké dny odpočítávájí nebo co, jsem z toho jelen :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.5.07 11:45

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNicol
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička

Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.5.07 11:47

luci neboj,ja te budu informovat :lol: :lol: :lol: .rada posilam drby dal a uz se nemuzu dockat az napisu o prvnim miminku :lol:

lenul Michalka je moc hezka a krasne se usmiva :wink:

jinak s tim pohlavim,tak rika se ze holcicky maj mezi nozickama na ultrazvuku videt kavove zrno a tady to vidim,akorat je to trosku rozmazany,ale poznala bych o co jde :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.5.07 16:09

udelala jsem par svych foteceki s ksichtikem…neco je jeste v galerce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.5.07 16:12

Lenulindo, Míša je opravdu moc hezká holčička! :wink:

Luci, já se na MD a zbylou dovču ptala mamky a ta jejich účetní…nárok máš vybrat si dovolenou CELOU!!! A co se týče proplacení dovolené, prý se to obvykle dělá tak, že nastoupíš na MD a nějakou dobu(nevím přesně, můžu zjistit) před koncem MD si zažádáš zaměstnavatele o proplacení celé dovči. Takže penízky dostaneš až po těch 28tt. Já si dovču radši vyberu(mám to povolené), protože nemůžu chtít peníze po neexistujícím podniku (jestli se situace nezlepší, nemají beze mne dost personálu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.5.07 16:53

Lenulindo,to jsme na tom skoro na chlup stejně a já vypadám o měsíc míň těhotná :lol: Pupík máš moc pěknej. Vždycky jsem měla poměrně silný břišní svaly…tak asi nechtěj povolit :wink: Ale já jsem jen ráda. Jo a Ládík dnes kope pod žebry, tak doufám, že se taky otočil a zůstane tak. :roll: A na stehně ty fleky, to nejsou modřiny ani fleky na zrcadle, ale moje super žíly a totéž stehno zezadu je faakt humus, to vám fotit nebudu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.5.07 17:30

Evikulko brisko mas taky moc pekny :wink: ..a bud rada ze je mensi..me uz ten pupik pekne prekazi :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.5.07 17:35

Teda Lenuli, bříško máš fakticky moc pěkné. A konečně i nějaká fotka s obličejem, pořád jsem nevěděla jak vypadáš. Kruci, to jen já vypadám jak můra?

Evikul, tobě to taky moc sluší, bříško máš oproti nám malinký, ale ty jsi pořád hubeňounká, jak to děláš?S těma žílama tě lituju, léto v punčocháčích bude určitě úžasné :roll: Jo, a díky ti za optání na tu MD, aspoň budu vědět, když mi moje účetní bude věšet bulíky na nos. Asi si ji teda nechám proplatit celou, na konci MD. Penízky se budou hodit.

No holky, oběma vám to moc sluší, budu se sebou muset něco dělat :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.5.07 17:47

Lucinko, ještě jsem si to ověřila v galerii, jestli si to blbě pamatuju, ale žádnou můru jsem tam prostě nenašla. :lol: Vždyť ti to moc sluší a žádný „tloušťky“ jsem si taky nevšimla, FAKT! :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
19.5.07 17:53

Jéé, tebe bych Evikulko potřebovala doma. No, snad to tak hrozné není, ale někdy mě chytne taková depka a připadám si šíleně tlustá a škaredá a spuchlá a tak… :cry: :cry: Tak děkuji, hned mi je líp😉 .
Já se asi pro dnešek loučím. Jdeme s miláčkem na brzkou večeri a pak na procházku. Objevím se tady zase zítra. Pa pa a pohlaďte naše krásný bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
19.5.07 18:13

Lucosku ,
tak jsem se divala na Tve fotky z ultrazvuku a nevim nevim, podle toho, co tam vidim u nasi holcicky mi prijde, ze toho tam mate proti nam vic :D Videla jsem to ze stejneho pohledu a my tam mame jen caru. Ale ja vazne nevim a nerozumim tomu :lol:

Jinak vsechny fotky jsou opravdu krasny. Mate moc krasna miminka. Hodim do fotogalerie taky fotky z patecniho 3D ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
19.5.07 18:37

Ahojky…

dneska su úúúplně vyřízená…to teplo na mě nějak negativně působí…celej den sem dělala jen to co mi nakázal synátor, prolezly sme všechny keře, louky, prolízačky v okolí a ted se jen děsím klíštěte…nohy mám jak ze železa a plíce s minimální kapacitou…kruci já tomu ďáblíkovi nestačím…

Luci tak přesně takhle si připadám já…ošklivá, tlustá, vlasy nijaký..spíš jako pochcaná sláma…chjo…ale podle fotek bych řekla že vypadáš moooc dobře a těhotenství ti jen a jen sluší… :D ¨

asi bych měla taky dát foto s ksichtem aby ste mě utěšily že to není tak hrozný co… :lol:

včera mě dokonce děsně prudil Richard…sem se naložila do vany a připadala sem si jak velrybka a Richard dolítl s foťákem a začal mě fotit a bral to i pěkně detailně…takže sem si pak mohla prohlídnout jak přes moje kejty není vidět moje....... :oops: …děs…sem mu vyhrožovala, že až se bude koupat on, že mu taky budu dělat společnost s foťákem a on provokativně ukázal svoje vypracovaný mřížkovaný bříško......provokatér jeden.....ale co, až porodím tak na sobě taky máknu a budu…hmmm…nebudu mít mřížky na bříšku…po dvou dětech asi těžko…se mu to kecá, když mu břicho nevytahuje žádný mimino… :?

Klaudul tvoje holčička je taky moooc pěkná…ty nemáš fotku pipky?? když to tady tak rozebíráme???

Lenul, Eví…téda vy ste taky fešandy…mooooc vám to sluší…

jdu se natáhnout…ten skrček mě vážně úplně zrušil…ufff…zítra s ním bude poletovat tatínek......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
19.5.07 18:42

Llidusko ,
fotku pipky bohuzel nemam, videla jsem ji jen na 2D ultrazvuku, ale je to jista holka, opravdu tam nic neni jen nozicky a cerno :lol: Ja mam 3D ultrazvuk pravidelne, takze mi ji snad doktorka jeste ukaze :D Mam vetsinu veci barevne na holcicku, takze jestli technika selze, tak se pujdu asi picnout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí