Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky.ja jsem tu.jsem u nasich,proto ze jsou v egypte cekam na PPL,proto ze mi maj privezt k nasim strasne veci,hlavn e ten kosik na spani,tak tu cumim uz od rana a nic ![]()
lidus jo mame doma klimosku,jinak bych snad umrela.mam z vedra natekly nohy a celej den nam sem pari slunce,tak jsme si koupiy na leto klimosku uz jenom kvuly zviratkum a je to super
a stim vyhanenim mate pravdu. ![]()
vyhanet nebudu,ale musim rict ze uz se uprimne tesim na ten 40 tyden.jak uz jsem mela velky bricho od zacatku,tak mi o prijde uz dlouhy,ale vydrzim ![]()
Ahoj Dalmi. S tím čekáním jsme na tom stejně. Já čekám už od pátku na balík, co jsem si objednala z lékárny (kalhotky do porodnice, a takové drobnosti) a pořád nic. Tak doufám, že dneska už to konečně přijde, nebo ty peníze utratím úplně za něco jiného ![]()
Vydržet Dalmi ještě musíme, dyť už to máme za pár. A ty už jen 2 měsíce!!! ![]()
je takle kdyz se to rekne dva mesice,tak uz je to strasne brzo
![]()
no ja doufam ze uz to dneska privezou.uz me pekne stvou.nejdriv jsem se mesic dohadovala stim kramem a tetko jeste budu cekat snad tyden nez to privezou.slibyly mi ze zbozi budu mit do 14dni doma a uz je to prez mesic a pekne me stvou.nchapu proc se nechovaj k zakaznikovy lip,kdyz tam utracim tolik penez
.no jestly uz to dneska neprivezou,tak tech 8000 taky roztocim jinde
matyasek holt bude spat s nama v postely
![]()
Tak podobně na tom byla kamarádka. Taky měla spoustu věcí naobjednávaných, včetně postýlky. A oni slibovali, že ta týden to bude doma. Uběhl týden, pak dva, pak další dva. Pak porodila… Naštěstí sehnali postýlku jinde a zbytek vlastně taky. Poslali jí to asi až týden co byla doma s malou. Vyprdla se jim na to a poslala zpátky s tím, ať už si to strčí do prd… Blbci, přišli asi o 15.000,–. Patří jim tak, když se neumí chovat a slušně se omluvit a domluvit.
luci no bojim se abych nedopadla stejne
,ale vcera psaly ze uz to poslaly,tak snad uz to opravdu poslaly. ![]()
uz me ale fakt stvou.kazdej tyden mi napsaly ze za tyden to posilaj a kdybych se jim neozvala kdy to dorazi,tak mi ani jednou nenapsaly.
a nakonec me nastvaly uplne,proto ze jsem jim psala ze uz mi zbozi melo prijit pred 45 dny a oni mi napsaly ze zbozi dorazi dneska a ze se omlouva za jednodenni zdrzeni
.ja jsem jim napsala ze asi nejsou normalni.oni to berou jako jednodeni zdrzeni,proto ze mi kazdej tyden slibovaly ze za tyden to bude,ale dohromady to bylo skoro necely dva mesice misto 14 dnu a ani se neomluvily a jeste ze me udelaly blbce.uz bych si od nich nic nekupila.
![]()
No jo, není nad to, vybrat si zrovna firmu, pro které je zákazník nade vše, co? ![]()
A kdy bude nějaká nová fotečka? Už jsem dlouho neviděla tvůl pupík. Už přestal tak rychle růst? A na to 4D jdeš?
Ahojky…
jéje, já su dneska úplně KO…volala mi prababička z Kuřima, že potřebuje nakoupit ať přijedu…jenže ona nechce zavést třeba do jednoho supermarketu…v Kuřimě sou 3 a ona musí prolézt všechny 3.....Plus, Lídl, Albert…všude mají něco lepší a levnější atd…no jo, no, důchodce…zabralo nám to celí dopoledne…fůůůj.....ale já si aspon dokoupila vložky do porodky, do podprdy, ty jednorázový kalhotky.....no hned jak sem to vyndala z auta a nosila nákup do kuchyně, tak se do toho pustil Ríša a než sem vynesla z auta pár tašek, tak Ríšánek měl vložky do podprsenky rozházený po celé kuchyni, obal narvanej v koši a pár těch vložek taky v koši.....a prej, „mami pomáhám“.....no není sladkej??? ![]()
Dalmi a proč sis ten košík nechala poslat k rodičům?? ,proč ne k sobě domů???.....a stejně bude Matyášek spávat s váma v postely…hihi…(to si dělám jen srandu z toho, jak já jsem furt říkala, že bych se s tak malým mimi bála spávat v postely a dopadlo to tak, že Ríša nám okupuje postel doteď.....hihi…ale říkám si, že v 15ti s náma už asi nebude chtít spávat, tak to neřeším…)
a taky sem se dneska dozvěděla, že mi chtějí rakušáci (tchánovci) koupit novej kočárek......prej jestly to bude fakt holka, že musí mít novej a basta!!!…no já nic proti nemám, ale su zvědavá s čím přijedou…tento víkend se chystaj do Polska, tak su fááákt moc napnutá…
a héééč, já už taky jen 2,5 měsíce do porodu, ale bojím, že to bude hrůza, když mají bejt vedra.....
Liduš, tak to já ti ty nákupy docela závidím. Já bych teď jezdila po obchodech pořád. Ani nemusím nic kupovat, stačí mi, když se tak procházím mezi regálama
A doufej, že se tchánovci aspoň trošku trefí do tvého vkusu. víš, jak je to někdy s těma o generaci staršíma. Raději je trošku nasměruj, ať pak nekoupí nějakou hrůzu.
Jo a já už mám vlastně taky 2,5 měsíce do porodu
. To to letí, asi bych měla začít mít strach, co? Tašku do porodky doufám dobalím tak do 14 dní a pak začnu všechno prát, žehlit, uklízet a tak.
luci stim 4d stale jeste vaham.moc se mi nechce maliho trapit,ale zase ho chci videt,tak jsem na vazkach
no uvidim ![]()
jinak fotecka bude asi o vkendu.pupek uz je obr,ale myslim ze uz tk neroste,jinak bych asi raskly,ale je takovej jinej,tvrdsi
![]()
lidus ja ho do postele brat opravdu nebudu,proto ze zdenek by ho zabil.opravdu
,nedavno mi ji napalil ovladacem d hlavy,ze jsem myslela ze mam otrs mozku.on ma strsne zivy sny a uz mi jednou dal i pesti ze jsem mela monokla.on dela v noci ze spani strasny veci,to by jst koukaly.
a k nasim jsem si to nechala dovezt,proo ze mam vse krome prebalovau u nich,proto ze prvnich 14 dni budu bydlet u nich abych se z malim zzila a pomohly mi.oni se na to strasne tesi a tak jim to splnim a jeste si odpocinu
![]()
risanek je fakt sladkej a hodnej ze tk pomaha
![]()
tak to tchanovce zavidim.ja dostanu od nich tak rekvicky
![]()
jsem se zase rozcilila.proc zrovna ja musim mit za tchanovce idioty????nevite??
luci ja uz ji mam zbalenou skoro celou,jen mi schzi to co mi maj dneska privezt,tak snad se taky dokopu to dobalit.no hlavne aby mi to uz dovezly.uz zacinam bejt fakt agresivni.
![]()
Dalmi, to chce klid a nohy v teple. Ty ještě nejsi obrněná proti idiotům? Nic z nich nemáš, tak jedním uchem tam, druhým ven a blbě se usmívat ![]()
A to s tím spaním to znám. Zrovna nedávno mi Víťa napálil loktem přímo do oka. Myslela jsem, že zblázním a oslepla jsem. Ale on spal dál a ještě si u toho něco vykládal. Naštěstí monokla jsem neměla a vidět vidím.
K tomu ultazvuku … myslím, že ultrazvuk na miminka žádný vliv nemá, takže já bych šla. Záleží taky na tom, jak se budeš citít, ale já bych chtěla klíďo ještě jednou. Ale už to asi nestihnu. Tam kde jsem byla mají úplně plno ![]()
Dalmi, já zase nemám tak super rodiče jako ty…já nemm žádný rodiče, tak aspon že ti tchánovci se vyvedly…ale taky hodně dělá, že se vidíme jen párkrát do roka, kůlli tomu že bydlej tááák daleko…
Luci mě taky nevadí procházet se mezi regály a očumovat zboží…, ale když máš sebou jednoho raracha, co nechce sedět ve vozíku a věčně mu musím vysvětlovat proč nepotřebujeme to zboží co zrovna vybral a 70ti letou babičku s hůlkou co tě věčně někam posílá…je to o nervy, ale babičku mám ráda a hýčkám si jí…(je to Richardova babička, nikoli moje)…Ríšánkovi nakoupila zase spoustu jogurtíků, ovoce, zeleninky…atd…
jo a Dalmi, Zdenk bude bydlet s váma u vašich??? nebo jak to budete mít???…su zvědavá baba co… ![]()