Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
22.5.07 13:17

luci no to vis,ja jsem strasne akcni,tak jsem to radsi podchytila ze vech stran :lol: :lol: :lol: :lol: me to tak poroadila jedna vrchni sestra co tam pracuje a je od nas z baraku :wink:

ja jdu nakoupit,nebo tu umru hlady. :roll: :lol: :lol: :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.5.07 15:43

no predstav te si co se mi stalo.dneska me mermomoci nekdo chce nasr… :twisted: :twisted:
prijely z toho PPL.ani nezavolaly nic,ale koukala jsem z okna tak jsem je videla.no tak zvoni na zvonek tak jim odbzucim a nikdo nejde.zvoni znovu,zase odbzucim a takle se to opakovalo asi 3×,takze jsem sjela dolu vytahem a rikam ze jsem odzvonila,proc nejdou nahoru a oni ze nemaj cas :twisted: .krabici nesly 2 chlapi a treti na me zvonil jako blazen.kdyz jsem otevrela dvere,tak jeden mi fouknul kour z cigarety primo do obliceje a udelal to za tu dobu asi tak 3× :twisted: .
krabice velka jako od lednice,tak jim rikam zda mi to odvezou vytahem nahoru ze to neunesou,tak na me hazely ksichty ze pospichaj :twisted:
no myslela jsem ze je snad necim pretahnu,tak jsem tomu nejmladsimu rekla ze ho strasne prosim at mi to odnese nahoru a on nakonec teda to nalozil do vytahu a jel se mnou.
no to jsou sluzby.hlavne ze rikaj zasilky az do bytu :twisted: :twisted: me by klidne stim nechaly tahnout. :twisted: :twisted: :twisted: no tomu mladasovy jsem dala 50 za ochotu :roll: a pak koukam za pul hodiny z okna a oi tam stoji a kouri jak o zavod,jsem mela chut tam na ne vlitnout ze snad chvataly :roll: :roll: je to vubec mozny :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.5.07 16:32

Dalmi, divím se, že si překvapená, to mě by spíš překvapilo, kdyby byli milí a snažili se. Bohužel v čechách to ještě dlouho nebude ve službách fungovat jak by mělo. Každý udělá co musí a víc ani ťuk…
My se zas pohádali v neděli v Asku nábytek, 10 týdnů čekáme na sedačku, v neděli volali, že konečně dorazila do ČR, abysme jí přišli doplatit a dohodnout termín dopravy. byla jsem fakt happy, do té doby než jsme narazili na neuvěřitelně protivnou paní na kase, nechtěla vzít manželovo kreditku, protože u sebe neměl občanku a moje karta zase měla překročený limit na den, no hrůza. Nakonec jsme museli vybrat v bankomatu před obchodem a zaplatit cash. No a pak jsme museli o 3 dveře dál si domluvit dopravu, tam byla snad ještě protovnější paní, která nám suše oznámila, že nejbližší temrín je za 10 dní, tak jsem se už musela začít hystericky smát, že teda do Aska už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.5.07 16:37

mispul nejhorsi je ze vzdycky mi to nosi az domu a tetko kdyz to proste namam sanci unest,tak zrovna prijedou idioti :roll:

no a askem mi nemusis nic povidat.stim ja jsem si zazila svy :! .2 mesice pred vanocema jsem tam zaplatila kuchyn stim ze do 1 prosince bude doma postavena a ze ji i smontujou a na vanoce jsme si ani nemohly ozdobit stromek,proto ze jsme mely plnej obyvak nacpanej talirema,proto ze kuchyn nedovezly.privezly ji az 15 ledna a jeste nam ji ani nenamontovaly,proto ze taky zrovna nemely cas a zapomely privezt 2 dvirka,takze celou kuchyn jsme mely kompletni az v breznu :! :! :! :!
asko uz nikdy na svete :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.5.07 16:39

a to ppl je povino ti dopravit balik az do bytu a jeste ti pred prijezdem zavolat,takze nejradsi bych jim tam jeste zavolala a stezovala si. :twisted:
hlavne ze berou 150-200kc za dopravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.5.07 16:57

No jestli je to tak, tak si stěžuj, aspon si to příště nedovolí!!!!
Já jsem zvědavá, jak dopadneme my s tou sedačkou, mají jí dovézt příští úterý.
Nejhorší je, že my jsme objeli všechny možné obchody - Ikea, Kika, Sconto, Europa Mobel… a zrovna v Asku jsme si vybrali super sedačku. Byla na objendávku, dovoz z Itálie. A navíc ještě byla nejdražší ze všech, který jsme všude viděli. No a takhle to dopadne… Já chápu, že mají třeba hodně zakázek na dopravu, ale štvě mě ten přístup lidí. Kdyby nám to slušně a mile oznámila, tak byhc z toho nedělala vědu, i když mě to štve, čekat dalších 10 dní, když už jsem čekala 10 týdnů. Ale ještě jsou protivný, to mě točí…
No ale stříhám metr a těším se na příští úterý, až se na ní vyvalím s nohama nahoru. Mě včera a dnes úplně šíleně bolí nohy, mám je oteklý jak prase a to je květen. Nevím, jak to vydržím do porodu jestli bude takovýhle vedro, no nejhorčší bude ještě přežít měsíc v práci :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.5.07 17:17

Dalmi, dneska máš nějaký náročný den, co? Hlavně že už to máš doma.Hlavně si zkontroluj, jestli tam máš všechno, co tam má být. Mě třeba pořád nic nepřišlo. Už začínám být pěkně nervozní. Hlavně že bylo všechno skladem a posílali mejla, že to budu mít doma do 2 dnů!! :twisted:

Mispul, myslím, že se tomu říká zákon schválnosti. Když něco člověk potřebuje (nebo hoooodně moc chce), tak to nikdy není kdy to má být. Snad vám to do toho příštího úterka dovezou, ať máš taky už klid. Mě nohy taky začínají zase trochu natíkat. Není to teda zatím žádná hrůza, ale pěkně mě to štve. A to ještě sedím doma a snažím se v těch dusnech nikam moc nechodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
22.5.07 18:53

Ahoj holky,

tak se musim pochlubit. Vcera jsem konecne objednala kocarek pro nasi princeznu. Bude v oranzove barve :D Jeste musime vybrat autosedacku.

http://teutonia.de/…_HB_3025.jpg

http://www.detskyraj.cz/…_s3_ilu1.jpg

Jinak mne z toho tepla a sezeni v praci hrozne otekaji kotniky, mam je dvojnasobne a nic na to nepomaha :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.5.07 07:12

Dobré ráno.
Klaudul, moc hezký kočárek, do oranžové bych šla taky. Co je to za značka? Já už se v tom vůbec neorientuju. Začíná mi být líto, že budu mít kočárek po kámošce a nemusela jsem vybírat nějaký nový krásný. Ale aspoň zas něco ušetřím, když už nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
23.5.07 08:32

Dobre ranko :D

Lucosku , kocarek je od nemecke firmy Teutonia, typ Spirit S3. Jsem z nej hrozne nadsena, protoze ma spoustu vychytavek a krasne se s nim jezdi :lol: Nelituj, ze budes mit kocarek po kamaradce, aspon usestris korunky na neco jineho :wink:

Holky,
jsem opet zdesena. Dnes mi psala segra, ze se kamaradce ve ctvrtek narodilo miminko - dle ultrazvuku jista holka a maji Vojtiska 8O Ja se z toho picnu, mam vsechno ruzove :lol: Zase se ale uklidnuju, ze vetsinou maji maminky jen omezeny pocet ultrazvuku, ja mam ultrazvuk kazdou poradnu, uz 3× mi to doktorka potvrdila, ja tam vubec nic mezi nozickama nevidim a mam na to jeste 2 svedky :lol: Jestli to bude kluk, asi se pujdu obesit :wink:

Hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.5.07 09:22

Klaudul neboj, to bude holčička, uvidíš. Pokud to máš 3× potvrzené od Dr. tak to by byla velká náhoda. Je pravda, že by chlapeček vypadal v růžové docela blbě, ale na druhou stranu, hlavně aby bylo mimi zdravé, ne? Tak nestresuj a mysli na holčičku. A když ti dělá Dr. UTZ každou poradnu, tak máš ještě pár možností si to ujistit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.5.07 09:32

ahoj holky :-),
kloudul, ten kočárek je fakt moc pěkný. já to tak nějak sleduju na webu, ale taky mám pocit, že se v nich neorientuju. chceme jané slalom pro. taky ho teď vídám nejčastěji, tak usuzuju, že je oblíbený. doufám, že ho zítra budou mít na tom veletrhu for kids a mohli bychom ho koupit s veletržní slevičkou :) .
jinak jsme včera byli na tom 3d utz v gennetu a … nic moc :? fotku máme jen jednu a bylo štěstí, že se vůbec povedla. nejen že pupíček vůbec nespolupracoval, úplně to sabotoval, ale ještě nám překážela placenta, takže momentama jsem vůbec netušila co vidíme. taky to tady dělaj sestry a protože utz neumí kompletně ovládat, nejsou schopni ti říct, kolik mimís měří, váží a tak. no a přes tu placentu nebylo moc dobře vidět pohlaví :( takže co viděla, říkala holku (poznat kluka je prý snazší), ale 100% si taky jistá nebyla.
no, klaudul, úplně tě chápu. taky kupuju spíš holčičí. pro kluka nemáme ani jméno, nějak s ním nepočítáme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.5.07 09:41

Lenysku, tos mě docela překvapila s tím Gennetem, my tam jdeme příští pátek… To je divný, že to nechávají dělat sestry, já tam chodím na všechny genetické testy i UTZ od začátku těhu a jsem maximálně spokojená. Byla jsem vždy u Dr. Hynka, takovej mladej doktor, příjemnej. Tak jsme zvědavá, jestli budu mít podobnou zkušenost, no ale když za to chtějí 1000 Kč tak by to mohlo stát za to…
Klaudul, mě taky pekelně otýkají nohy, včera večer jsme si je 2× namočila do ledové vody a mažu to Batavanem, je to chladivý gel s mentolem na unavené a oteklé nohy, mají to v lékárnách i v drogeriích, taková modrá širší tuba. Přes noc to trošku splasklo, ale zdaleko ne úplně.
Jinak kočárek vypadá super! My máme už zaplacenou kombinaci Quinny Speedy v barvě Apple Green, ale tenhle se mi fakt moc líbí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.07 09:43

ahojky :lol:
luci tak co?uz ti to dorazilo?ja uz jsem tak rada ze to mam z krku a mam to doma :lol: .uz jsem se i vzpmatovala z tech blbcu ze vcera,ale normalne se mi o nich i zdalo :lol: :lol: :lol:

klaudul hezkej kocarek.je podobnej tomu memu.jinak se neboj,to urcite bude holcicka kdyz to tolikrat potvrdily :wink:

a nohy mi taky trochu otejkaj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.5.07 09:54

Mispulíne, ale to když tam chodíš celou dobu na veškeré testy, tak to asi berou trochu jinak. Já jsem hned na recepci podepisovala takový papír, že tenhle utz není dignostický a nevyhledává žádné anomálie a poškození plodu a sestra k tomu dodala " je to jen taková podívaná pro vás" :? sichrujou se tím, kdyby se cokoli později objevilo a člověk to na ně chtěl „hodit“ s tím, že to měli poznat. no takže pak je jedno, když to nedělá lékař, protože stačí, aby to někdo uměl zapnout a vypnout a rozeznal hlavu od zadečku. Ale tobě to určitě bude dělat lékaž, ke kterýmu tam chodíš, takže ti určo řekne víc.

Holky a k těm kočárkům. budete je mít doma dřív? já jsem pragmatik a na nějaký pověry moc nedám, ale když mi pak všichni opakujou, že ho doma mít nemáme, tak nevim jestli se nemám dohodnout s kámoškou a nechat ho u ní.

Jo jinak, zase bych zapoměla. můj tel. je 723 666 757

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital