Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
26.5.07 13:40

No Vidíš, na ten teploměr bych zapoměla, zapisuju si do sešitku :lol:
Bepanten už koupený mám a mimi na prdelku jsem koupila Rybilku. Sice smrdí jak ďas, ale tady ji mají maminy odzkoušenou a je prý výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 13:42

Holky a takový ty buničitý čtverečky a lih pro miminko si kupujete kdy? Necháváte to až po porodu, nebo se to kupuje dřív. A taky je prý něco na pupík, ale nevím co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 13:45

ja myslim ze to nam reknou az v porodnici…to asi necham az na cestu z porodnice..vezmeme to pres lekarnu :lol: ..jinak ty ctverecky maji myslim v lekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 13:49

holky a jaky mate dudliky??? je jich strasne moc znacek..asi koupim od aventu ale jsou dost drahy…

ja si vezmu dudliky i do porodnice…myslite ze se to muze?? asi jo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 13:50

a budete si domu kupovat nejakou umelou vyzivu?? ja teda predpokladam ze budu kojit ale kdyby to nejak neslo tak aby prdolka nemela hlad nez bych neco zasla koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 13:53

to jsou dotazy ze :) kdyz ja kdyz nad tim tak zacnu premyslet tak nevim spoustu veci…

treba vcera jsem premyslela ze kdyz budu uplne sama doma…tak kdy se pujdu koupat a umyt si treba vlasy…je to pitomost ze…ale se ji asi budu bat nechat samotnou…jsem pako ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 13:56

Dudlíky jsme dostali, máme myslím jeden od BabyNovy a jeden od Mamu (?)Další zatím kupovat nebudu, uvidím jak to půjde, a kdyžtak dokoupím nějaký pak. Umělou výživu taky nechám na později.Doufám, že budu mít dost mlíka a mimi se přisaje. A když bude nějaký problém, tak lékárnu máme asi 2 minuty od baráku, tak tam když tak Víťa skočí.Kdyby se nepřísálo už v porodnici tak to vezmeme přes tu lékárnu, jak pojedeme domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 13:58

Neboj, takových pak je taky myslím víc. Já se k nim hlásím dobrovolně. Taky nevím jak to budu dělat. Myslím, že než si to nějak zorganizuju a s miminem se sžijem, tak nebudu stíhat vůbec nic. Takové věci jako mytí a pod. budu zkoušet stíhat, když bude mimi spát. Otázka je, jestli mě pět minut potom co vylezu z vany třeba nepoblinká :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 14:01

A taky nevím jak to budu dělat, když třeba v obchodě zapomenu něco koupit. Obchod sice máme hned naproti baráku (fakticky asi tak 50 kroků), ale vytahovat kvůli 3 minutám kočár nebo sedačku :?: :? A mimi doma samotné nenechám. Budu muset koupit nějakou tu klokanku nebo babyvak, ještě nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 14:17

ja mam klokanku..ale stejne myslim ze uplne takovy to pidi mimi v ni byt nemuze…no to budou ze zacatku zmatky…ale uz se na to tesim…

jeste k obleceni…kolik kusu budete mit napr dupacek, kosilek, bodycek v te nejmensi velikosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 14:18

vsude pisou tak nejak 4 kousky od kazdyho..ale kdyz se mimi 3 dene poblinka..tak to nebude stacit..to abych prala kazdej den..

jeje uz mam zas v hlave zmatky jak nad tim premyslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 14:22

Luci, v lékárně se prodává navážený čistý slunečnicový olej právě na tyhle účely nebo na přípravu masážních aromaolejů. Hodně se doporučuje na promazávání jen ten. Čistá příroda bez konzervantů. A je to i levný. Doporučuje se i olivový, ale ten už vychází na hodně peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 14:26

já mám od každýho právě tak 4-5 kousků, taky mám strach, že to nebude stačit, ale každý mi tvrdí, že toho mám hromadu, že to mimi ani nevynosí. Tak já nevím. Mám pocit že mi pořád chybí spousta věcí. Taky začínám být nervozní. asi dokoupím ještě nějaké obyč. dupačky někde v sekáči, ať má mimi na doma. vůbec nemám představu jak to půjde. A to se tak šíleně blíží. Moc se na to těším, ale zároveň mám trošku strach, jestli to vůbec zvládnu. No, musíme si tady radit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 14:29

Tak já zkusím koupit i trošku toho slunečnicového. Stejně se používá jen na ty nejsušší místa, že? Nebo na celý mimi? To by bylo asi hodně mastné,ne?Někdy si už fakt připadám jak osel, ale já se raději 4× zeptám, i když vypadám jak blb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 14:29

Jinak dudlík, lahvičky, umělou výživu zatím vůbec kupovat nebudu-až podle potřeby. V lékárně ty čtverečky máme, líh na pupík a případně pak i na desinfekci náušniček taky u nás…Teploměr do vody nekupuju, poznám sama, co je teplé. Uvažuju ještě o velké investici do ušního teploměru(kolem 800kč), ale furt se mi nechce utrácet… :oops: Jsem skrblík. Ale asi ho nakonec koupím(a ten klidně změří i teplotu vzduchu a vody). Jinak mně chybí koj.podprdy(2 půjčí kamarádka), oblečky taky nechávám až na červenec-mám zatím jen pár kousků, fusak a zavinovačka. Se zavinovačkou taky furt váhám,jestli jo nebo ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí