Poradna duly
Jana Čurdová
Lliduska píše:u nas kosile davaj a prej davaj i kosmetiku jak dar pro miminka a dve lahvicky,tak pani porodni asistentka rikala ze tohle vse staci az az,takze ja beru jen tohle z toho seznamu a to co mi bude schazet,tak mi pak zdenek donese.jeste si teda vemu malovani a sampon,abych vypadala na foceni aspon trochu dobre
ad foťák a kamera…já budu mít u porodu foťák, ale né na focení samotnýho porodu, ale na vyfocení miminka těsně po narození…jo a pořád mám v plánu dát holčičce jméno Nicol, ale včera sme se kůli tomu pohádaly…Richard to prostě nechce, takže mě Nicol zdřejmě nepodepíše a bude to Nikola…takže to Dalmi asi oprav v seznámku, už to nevypadá, že mi to schválí…
a k tomu seznámku, to je jen to co k porodu…a kde máš to co budeš potřebovat pro pobyt v porodnici…????.....bude léto, já rodila na jaře, kdy byl ještě sníh, v porodnici bylo na pokoji 26°C kůli miminkům a já se děsně potila, takže sem spotřebovala min. 3 košile…a sestry nechtěly dávat jejich, sou rači, když máš svoje.....pak plínky pro mimi, kosmetiku pro mimi, pro sebe, atd…toaletní papír……ach jo…
a jestly nicol nebo nikol je jedno,oboji je moc krasny a stejnak se to vyslovuje stejne,tak kvuly tomu nebud smutna ![]()
luci tak v tm pripade se to u nas dela tak(jako kdyz ma tvuj dr monitor) ze se ma prihlasit mesic pred porodem do nejake porodnice v okoli,ale nevim jak je to u vas.
kameru vem,tak malickyho broucka uz nikdy neuvidis,tak at mas pamatku ![]()
lidusko nemas zac,na ladicka to muzem kdykoliv prepsat,ale stejnak si myslim z to uz zustane nikolka
Dalmi tak to je super porodnice…
já si ještě musela brát i svoje ručníky…2…jeden na spodek, druhej na obličej a tak… ¨
Nicol se mi líbí víc…ale máš pravdu, stejně jí budeme říkat Niky, Nikýsku, Niko.....
jinak jeste co pro mimiska a na sestinedeli jedu tady podle toho navodu,ale to mi pak vse priveze mame,jinak bych sla s kufrem
http://www.tehulka.cz/view.php?…
holky loučím se s váma…začínaj mě děsně bolet záda a tak si jdu lehnout dokud malej chrní, pak už to nepůjde…pááá
Na další KO jdu až 6.6. ale to neva, zase tak moc to nespěchá. A Liduš neboj, to bude holčička.
Týjo Dalmi, se máš, že máš tak dobře vybavenou porodku. No jo, nadstandard je nadstandard. Ale že je tam i výběr z 5 jídel, to čučím. A kosmetiku a malování si s sebou beru taky. Přece s tak krásným miminkem nebudu vypadat jak čarodejnice, že?
lidus to je jasny,stejnak to bude nikolka ![]()
Niko je strasne hezky ![]()
lidus hezky si odpocin a papa ![]()
luci jo porodnic je to dobra a este ji mam 5 minut od baraku a jeste tam znam spoustu doktoru a sestricek,tak uz se tam i tesim
![]()
a u vas neni v okoli naka dobra porodnice?
Tak to máš dobrý, 5 minut od baráku. U nás je nejblíž v Novém Jičíně. Jenže zrovna na přelomu července a srpna mají zavřeno kvůli malování.. tak mám takový pocit, že to nestihnu. A stejně se mi tam moc nechtělo. Nelíbí se mi to prostředí. Je to stará nemocnice, sprchy a WC jsou společné a ještě k tomu na chodbě kde je čekárna
Tak i tak musím mít v zásobě ještě jednu porodku. A ve FM je prý hezká a i Dr. a PA jsou hodné. A hlavně, kousek odtud bydlí teta, takže kdybych něco potřebovala nebo zapoměla, tak mi to doveze.
Liduš, tak pa pa a zítra se tu zase nakoukni.
luci tak jdi radsi do te lepsi.
tejne orod neprobehne tak rychle aby jsi to nestihla.
u nas jsou pokoe po dvou,kazdy ma svoji sprchu,5 jidel,moznost aby spal tatinek s tebou na pokoji,moznost roamingu pro dte(jako ze se o nej staraj detsky sestry kdyz ji unavena)veskere vybaveni,lednice,tv,masazni sprchy.
no myslim ze je lepsi si kousek zajet a bejt pak v klidu a v pohodli ![]()
No právě, ve FM mají prej jen 2 lůžkové pokoje. Nadstandard nepotřebuju, WC a sprcha jsou taky na pokoji. Akorát tam teda budu muset zavolat a domluvit se s něma, protože jsem teď četla, že se může stát, že dají přednost maminám z jejich okresu, než z jiného. To bych měla smůlu
NO, když jim řeknu že v NJ malují, tak se nade mnou snad slitují.
luci to je pravda ze davaj prednost maminkam z okresu.to u nas taky tak plati.
jinak ja kvuly tomu chodim na ty tehu kurzy,proto ze jsem dostala za to takovou kartu a tam vzdy dostanu razitko a kdyz ji zaplnim,to je 6 razitek-6 kurzu,tak mam prednost prede vsemi.
to mi zase prijde dobry a proto na ne chodim.mam prednost rodit prvni i kdyz prijdu dele nez jina rodicka,mam prednost na vse a to je super ![]()
tak to máš fakticky super podchycené. Zavolám tam asi příští týden, jen se informativně zeptám co a jak to tam probíhá.
Já se prozatím loučím. Musím jít začít něco vařit. Nemám ani inspiraci, tak bych měla honem začít, ať to stihnu, než se budoucí taťka vrátí z práce. Kouknu sem ještě odpoledne. Zatím pá pá