Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
20.5.07 11:35

No jo, taky si na to vzpomínám. Ale hledat se mi to nechce. Musíme počkat, až se tady Dalmi objeví a ona nám to řekne. Teď jsem se dívala na net na 29. tt a v té době by miminko mělo mít kolem 1100 - 1300g, takže mě to odpovídá. U tebe ve 27. týdnu by to mělo být kolem 900g, takže tobě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.5.07 11:39

Liduš, s těma hormonama jsem na tom podobně. Taky někdy ujedu kvůli blbosti a pak se biju do hlavy. Naštěstí je Vítek absolutní flegmatik, takže se můžu vyřádit. ví, že to nemyslím vážně, že je to těma splašenýma hormonama. Myslím, že ho to někdy štve, ale nedá nic znát. Já začnu prát tak za 3 týdny. Chtěla jsem pozdějc, ale nevím, kdy nám budou dělat tu fasádu, tak chci být připravená a ne to pak sušit na radiátorech v bytě nebo po známých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.5.07 11:50

Luci ty hormony sou fakt potvory… :(

já chtěla taky začít prát až později, ale včera jak malej usnul sem se vrhla na úklid skříně…nevím jak mě to napadlo, páč vždycky když malej vytuhne hrnu se od postele a do 5ti minut spím.....tak sem vyházela spoustu ubrusů, utěrek, ručníků, záclon co tam jen překážely (ted sou ve skříni na půdě) a nechala sem tam jen drobnou část toho co používám a byly tam i ty plínky…tak už se sušej…oblečky asi budu řešit až za týden…ale nějak mě to ted bere…nejrači už bych měla všecičko vypraný, tašku do porodnice zbalenou atd…snad to není nějakej šestej smysl, že se bude rodit dřív… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.5.07 11:53

Liduš nestraš, jen ať si tam mimísci hoví ještě hezky ty 3 měsíce. Ale taky už pomalinku začnu, chci mít pak klid a všechno nachytané, kdyby se fakticky něco stalo a museli by mě odvézt dřív. Už se moc těším až na to vlítnu a budu to mít všechno v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.5.07 12:00

no právě..kdyby něco a já skončila třeba jen v nemocnici na rizikovým, tak at je všechno hotovo…když sem byla těhu s Ríšou, tak mě taky šouply 14 dní před porodem (tj. 4 týdny před termínem) do špitálu kůli tý preeklampsii a neměly sme pak doma ani vaničku, kočárek vybíral Richard sám, páč sem ho nechtěla doma (sice sme už měly jasno jakej), věcičky prala babča atd… :cry:

tak mi právě ten můj ujel a říkal že se vrátí nejdřív za 5 hodin…chjo…co budu s tím prckem zase celí odpolko sama dělat…no coby, zase se mu podřídím a budu běhat přes pole, louky, lán.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.5.07 12:04

asi su divná, ale normálně se nemůžu dočkat až ty plínky uschnou a já si je vyžehlím a hezky poskládám do skříně a proložím dětským mýdlem aby voněly…no cvok…normálně žehlení nemám ráda… :D

tý jo, ted sem měla v břichu vetřelečka…udělala se boule pod pupíkem a jela nahoru cca 5 cm nad pupík a pak zmizela…čumím jak blázen… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.5.07 12:14

Tak to mě dělá pravidelně, ale spíš až večer, když ležím v klidu v posteli. To se pak dějí divy. Dokonce to mám natočené v telefonu, a je to tam krásně poznat. Úplná Lochneská příšerka :-) :-)

S tím běháním to zase tak nepřeháněj, abys fakticky nejela do porodky předčasně. I když s takovým malým čertíkem se hůře radí než dělá. Jak ti vlastně přišli na tu preeklampsii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.5.07 12:31

preeklampsie je nemoc bez příznaků…je to špatná funkce placenty a dá se to poznat z tlaku (je vysokej), k tomu bílkovina v moči, zadržování vody, otoky.....proto by ti Dr. na každý ko měl změřit tlak a strčit papírek do moči co si přineseš…atd…

jo s tím běháním to určitě nebudu přehánět, ale aspon mám nějakej pohyb…

kam zmizela Lenul??? když sem přišla tak ste si tady povídaly a najednou ani písmenko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.5.07 12:47

Z toho mám docela strach, z té preeklampsie. Ale u Dr. mi pokaždé tlak měří a vyšetřují papírkem i moč, tak snad se tomu vyhnu. Minule u obvoďačky jsem ale měla bílkovinu v moči na hranici. Ani ne moc, ale ani ne málo. Tak mě tím trošku vystrašila. Snad to bude v pohodě. Příště na KO to Dr. raději řeknu. Tlak mám pořád kolem 120/80 +- nějakých 5 čísílek nahoru nebo dolů, tak prý taky v normě, trvdí Dr. Prd tomu rozumím.

Jo, kam jsi zmizela Lenul? Jestli ona se zase nekouká na svoji Mišulku na DVD … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.5.07 13:15

Luci myslím že se nemusíš bát…to je opravdu vysokej tlak…mě hospitalizovaly s tlakem 180/120…jo a preeklampsie se objevuje většinou až tak po tom 30tt…já jí měla v 36tt

Ríša vstává a už zase chce pouštět písničky…pomooooccc.....jdu ho rači oblíct a ven, než poslouchat „máme rádi zvířata“.....

tak pro dnešek pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.5.07 17:26

Tak jsem si konecne ve 27. tydnu udelala metrik :oops: :lol:

Dalmi ,
prosim o doplneni jmena do seznamku, doufam, ze ho uz nezmenime. Bude to Nelinka. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.5.07 17:33

Tak jsem zase tady..byla jsem venku na prehrade…dnes tu bylo nadherne :D ..ale ted jeste zmizim na chvilku..jedu nakoupit do Bille..

jinak taky mam vecer vzdycky vetrelce..se tam ais protahuje nebo co a brucho se mi uplne vlni :D je to srandovni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
20.5.07 17:36

Taky jsem domluvila s doktorkou, ze mi od 1.6. napise neschopenku. V praci me jen zneuzivaji, nic si ode mne neprebiraji a jeste mi pridavaji, jsem porad unavena, nakupovani si poradne neuzivam a hlavne bych si chtela vsechno vklidu pripravit a prodlouzit si obdobi, nez se mala narodi a zacne frmol. Oficialni nastup na materskou mam od 1. do 15.7. Jak ja se uz tesim, jupiii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.5.07 18:34

Ahoj holky, kdy plánujete sbalit tašku do porodnice…v 30tt nebo pozdějc? Asi každá se děsí, aby bylo všechno ready-kdyby „něco“. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.07 18:51

ahojky.ja jsem pako,ale tasku uz mam zbalenou :lol: :lol: :lol:
jinak v tehu knizkach pisou ze od 30 tydne je lepsi mit zbaleno.nemusis hned rodit,ale treba uz jenom kvuly rychle hospitalizaci :wink:

koukam jak tu bylo prez vikend plno 8O .to ja se jenom valela venku,takze jsem ani nemela cas :lol: :lol:

holky uz mate koupenou hraci deku??a jakou mate?ja uz jednu mam,ale u mami,tak bych jeste jednu rada domu,ale nemuzu vybrat jakou :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí