Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
18.5.07 12:38

ahojky…

Mispul to se ti nedivím že jsi tak unavená, když seš furt v práci a chodíš spát v 10.....to já chodím spát s malým v půl 9 a vstávám taky s malým v 6, nekdy později…tak cca v půl sedmé nejpozději.....jenže Ríšovi ted roste jedna stolička, tak se mi za noc aspon 2-3× budí…ouvej…a pak musím celej den fungovat, hrát si s autíčkama, uvařit, uklidit, vyprat, tancovat na písničky ze kterých už mě slízaj vlasy (když 3× denně slyším „stratila Lucinka bačkorku“ )…no taky zápřah…ještě že mi už to břicho tak netvrdne…

Lenul to je blbý že jdeš dneska až tak pozdě…zítra tady budu vyhlížet fotečky a taky bych tě poprosila aby jsi si nechala vyfotit na normálním UTZ Míšu mezi nožkama…abych až mi doktor bude tvrdit že to není poznat, mu věřila a nemyslela si že mi to jen nechce říct… :oops:

Dalmi to je dobře že jsi si dělala s oknama jen prču…běda ti jestli ne… :wink: …no a když chceš mít plnej seznámek, tak mi tam taky napiš Nicol…kdyby něco tak to ve čtvrtek změníš na Vaška…

hele holky a jak se vlastně dozvíme že už je některý z miminek na světě?? máte na sebe někdo kontakty na mobila??? nemyslíte že by bylo dobrý si některý čísla vyměnit??? at si můžem dát kdyžtak vědět…

ad vystouplej pupík…s Ríšou už sem touhle dobou měla, ted taky stále nemám.....a začínaj mě zase děsně bolet bradavky, jak na začátku těhu…pak to přestalo a je to tu zase…

na Sedmu už sem si taky párkrát vzpoměla…snad je vše ok a brzo se nám ozve!!!
 Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 13:37

holky tak ja byla u doktora a vse je v poradku :lol:
jinak pan doktor mi rikal ze pobliz otevrely novou kliniku kde maj 4d ultrazvuk a je super,tak jsem hned kyvla.prej ma u me v karte napsano akcni maminka,tak ze vi ze chci vsechno videt a obehat,tak mi to nabidnul :lol: :lol: .tak tet cekam kdy mi zavolaj termin.no zdenda asi nadsenej nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 13:41

lidus prijed se podivat na nase okna a uvidis ze nekecam :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.5.07 18:11

Ahoj holky,
dnes jsem v práci oznámila, že když to dobře půjde, naposledy přijdu 15.6.-Jupííí. Brala jsem to jako odchod 6tt před porodem plus ještě mých zbylých 15 dní dovolený. Mohla bych ještě o dva týdny dřív (takže být už celý červen doma), ale zatím se cítím dobře a jen měsíc v práci je úúúžasná představa. :wink: Mišpulíne, taky už mě to zmáhá. Někdy po práci jen tupě sedím v obýváku a neudělám vůbec nic. V pondělí jdu do poradny a odpoledne jdu opět na těhu cvičení, vzala jsem si dovču a udělám si z pondělí takový trénink na mateřskou před porodem. :lol: Lenulindo, držím palce na večerní UTZ a moc se těším na foto. Jinak můj telefon 608 97 03 57. Možná by bylo fajn dát telefony do seznámku, Dalmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.5.07 18:49

Ahoj Evikul. A to sis tu dovču spočítala sama? Já nevím, jestli mám počítat 6 nebo 8 týdnů. no stejně jsem na nemocenský, takže je to asi jedno. to musí být hezká představa, ještě měsíc v práci a pak na chvilku leháro. A copak děláte na tom těhu cvičení? Nevím, co si mám pod tím představit. Cvičíte na balonech?
Jo a s těma telefonama je to dobrej nápad. My totiž budem za nějakou dobu asi bez internetu, protože budou dělat na baráku fasádu a musí se sundat všechny antény. Takže bych sem tam byla aspoň na drátě, když budou nějaké velké drby. Takže můj tel: 736 159 384

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 19:31

holky super napad s cislama,taky uz jsem o tom premyslela.
nevadi vam, teda ze tu budou verejne?me teda ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 19:36

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčičkaNicol
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička

Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 19:39

luci ty budes bez internetu? :cry:
uz takle je nas tu 5 a pul a jeste ty zmizis :roll: .no ale drby ti rada napisu,ja jsem totiz strasna drbna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.5.07 19:50

a materskou mam napsanou v prukazce uz od zacatku,takze to bude 25.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.5.07 19:57
Lucošek píše:
Ahoj Evikul. A to sis tu dovču spočítala sama? Já nevím, jestli mám počítat 6 nebo 8 týdnů. no stejně jsem na nemocenský, takže je to asi jedno. to musí být hezká představa, ještě měsíc v práci a pak na chvilku leháro. A copak děláte na tom těhu cvičení? Nevím, co si mám pod tím představit. Cvičíte na balonech?

Luci, máš právo jít na mateřskou kdykoli mezi 6-8tt před porodem a je to jen na tobě, pak se ti hned ale začne počítat 28 týdnů mateřské. Vypočítáš to jednodušše podle kalendáře nebo se pro jistotu zeptáš doktora. Na těhu cvičení se udržuje kapacita plic (dýchací cviky), posiluje pánevní dno, trochu se posilují nohy a ruce, protahuje se…a hlavně se tam z těch dvou hodin hodně prodrbe. Vede to PA a odpovídá z praxe na všechno. :wink: Byla jsem zatím jednou a moc se mi to líbilo! Jo a na balónech se cvičit NESMÍ, hrozí až protrhnutí plod.vody(dřív se to doporučovalo :? , já taky tak do 5.měsíce na míči skákala). Skákat na míči až při 1.době porodní. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
18.5.07 23:04

tak jsem zpatky..driv jsem to nestihla..utz uzasnej..ale Miska se rozhodla ze se neukaze a celou dobu mela pred oblicejem ruce..dostala jsem kvuli tomu i slevu stalo to jen 500…pan doktor rikal je taky hlavicka uz dole a ze se mu to blbeji snima..proto ta sleva..ale zas rikal ze to mam dobry ze se podle nej uz neotoci nema na to uz misto tak rikal ze uz tak nejspis bude az do porodu…

jinak to bylo uzasny porad vyplazovala jazyk a smala se :) aje to na 100 % holcicka…vazi 820g… a podle tech jeho vypoctu by pri porodu mela mit kolem 3kg…roste tak jak ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.5.07 07:57

pěkný ráno :D , teda chtěla jsem se dneska povalovat, ale venda vstával brzy, protože jel pro rodiče a vezl je za babčou do ldn v počátkách, tak jsem vstala s nim. vypadá to, že budu doma celý den sama. kdo ví, kdy dorazí.
jak jste řešily ten přebalovák, tak mě se taky nechtělo kupovat nějakou nízkou komodu. zatím ani neplánuju nechávat pak v dětským nějaký nábytek, protože máme v chodbě velký vestavný skříně a chci tam nechat velký plac na hraní. v dětským ráji na p3 jsme s mamčou sehnali perfektní „pult“ přes postýlku (taky je na fotce výbavička v galerce). jednodušše se dá pře postýlku a zabere minimum místa. zrovna byl v akci za asi 700,– :) má dřevěný boky a v nich je napevno taková deska a na ní molitanová podložka (bílá). šoupnu přes ní pak nějakou obrázkovou plenu a je to.
a co se týče odchodu ma md, je samozřejmě výhodnější jít až těch 6 týdnů před TP. o uvedené 2 týdny se tím prodlouží MD a vyděláte na tom (teda v případě, že současný příjem máte vyšší než 7.500,– čistou mzdu nebo dávky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
19.5.07 08:20

ahojky…super že tel. čísla se ujaly…moje je 776 803 882

Lenul Míša je nádherná…je to usměvavý sluníčko.....a co ten normální
UTZ mezi nožkama??? asi jsi na to zapoměla nebo to nešlo vid???

musím končit…R. je mi za zádama a dožaduje se jít na PC…tak dneska pááá)

Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
19.5.07 09:00

Ahojky holky… Tak já jsem opuštěná celý víkend..... A s těmi jmény u nás je to Štěpánek nebo Eliška… 8. června jdeme na ultrazvuk, tak přemýšlím, zda se zeptat nebo ne… no uvidíme… Jinak se mám moc fajn a chtěla bych jít na mateřskou od 1. července, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
19.5.07 09:29

Lidusko nezapomnla…mam to na tom dvd..tak to musim z toho jen vyfotit..a pan doktor tam tu piipinku i ukazuje sipkou..takze to urcite uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí