Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
20.5.07 18:58

Holky, vy mě fakt děsíte… U nás rodina o mimi ještě ani neví a vy už strašíte s taškou do porodnice…Ale ono to strašně utíká, co…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.07 19:27

uz jsem zuzila vyber,ale rada se necham inspirovat,jestly mate nakou lepsi :wink:
http://www.babymax.cz/…zviratka.jpg a nebo http://www.maxik.cz/…s/3576_1.jpg ta se da predelat i na tunelhttp://www.maxik.cz/…s/3576_2.jpg a nebo klasikuhttp://www.batolata.cz/…oto27986.jpg /> no aspon ze uz takle jsem to zuzila.je jich tolik,ze mi jde z toho hlava kolem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
20.5.07 19:53

ja jdu do te posledni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.5.07 21:39

lenul me se taky moc liby :wink:
uz mam podobnou u mami,ale rikam si ze tahat ji sem a tam je nesmysl,tak asi koupil bud tu jako jsi vybrala ty nebo jednu z tech ostatnich :lol: :lol: :lol: .porad se nemuzu rozhodnout .vzdycky si rikam ze uz jsem rozhodnuta a pak zase nejsem :roll:

jinak jsem koukala holky na vase fotecky a mooooc vam to slusi.taky se pristi tyden vyfotim :wink:

a vetrelce mam v brichu taky :lol: :lol: dokonce uz nahmatnu i nozicku.vzdycky ho za ni jako by chytnu a on se rychle otoci jinam,nebo me kopne,fakt vetrelec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.5.07 07:58

Chci se ještě zeptat na plínky do porodnice zvlášť asi těch zkušenějších mamin. Pořád mne ještě drží nadšení do látkovek, ale stejně budu využívat trošku i papírovky. Který si mám třeba do porodnice pořídit? Moc se v tom nevyznám :( Třeba ty nové Pampers Sleep´n ´go, nebo obyč Pampers nebo míte zkušenosti s nějakýma levnýma obchoďákovýma? Abych zrovna první plenky nekoupila nějaký igelitový hnusy. Nebo naopak třeba napište právě kterých se vyvarovat. Díky :wink:

:evil: Právě jsem zjistila, že kromě křečových žil mám i pěknou bouličku na konečníku…hemeroid, ach jo. Už to vidím po porodu, to bude labůžo :cry: Dnes to ukážu na poradně, ale myslím, že mi toho moc neporadí, co bych nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.5.07 09:46

Zdravím po ránu.

Teda Peťulko, to snad nemyslíš vážně, že jsi v 7. měsíci a rodina neví, že jsi těhotná? Proboha, jak se ti to podařilo tak dlouho utajit? A to jim to řekneš až budeš mít mimi u sebe? Já bych to nevydržela. Jak to bylo oficiální, bonzla jsem to každému koho jsem potkala nebo měla v telefonu :oops: :lol:

Evikul, zkušenější sice nejsem, ale podle zkušených mamin z okolí jsou prý hodně dobré pro mimi do porodnice Pampers New Baby. Je to žluto zelený obal a musí na něm být napsaná 1 (úplně první). Jsou myslím od 2-5kg a mají nějakou speciální síťku na první stoličku miminka, která je strašně řídká. Tak já koupím jeden balík asi tady těch a pak uvidím. Myslím, že ten jeden balík bude stačit, max. 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
21.5.07 10:24

Ahoj v novém týdnu!
Připojím se k diskuzi ke kosmetice… Zkušené kamarádky mi doporučují Seba Med nebo Bubchen, bacha na Johnson, prý jsou na ní skoro všechny děti alergický. Na Weledu jsou taky moc dobrý reference.
A ještě jeden tip, jestli občas míváte cestu do Německa nebo do Rakouska, tak se prý vyplatí kosmetiku a pak dětský příkrmy kupovat tam, vyjde to prý o půlku levněji.
Já se chystám v červenci k našim do Českýho Krumlova, tak to vezmu do Linze na nákupy a dokoupím tam kosmetiku a poslední drobnosti, spotřební věci jsou tam totiž dost výhodnější a navíc i na oblečky mají často akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.5.07 11:04

ahojky, jen rychle, než se mi zase připálí brambory…

připojuju se k Lenulindě, že do porodnice sou nejlepší ty Pampers New Born (nebo New baby)??…od 2-5 kg…žlutozelený obal…a já měla 2 balíky…jeden sem využila v porodnici, druhej doma a pak už sme jely v pampers 3-6kg…vel. č. 2

jinak Lenul jestli budeš rodit na obilnáku, tak tam dávají jako dárek mimču asi 5 plínek (papírovek)…

Mispul dobrý rady na kosmetiku…souhlasím že Johnson nee, rozhodně ne na novorozeně nebo kojence, ten sem poprvý vyzkoušela až bylo Ríšovi rok…a nif mof…jen ten olejíček na mokrou pokožku je super, páč po něm nemám vůbec mastný ruce…což sem vždycky nesnášela…

jinak doporučuju kosmetiku Nivea…fakt super…

jdu na ty brambory…tak zatím…

jo a Dalmi mě se líbí tak jak jde předělat na tunel.....ta deka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 11:52

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNicol
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 11:55

ahojky.tak ja kosmetiku nemam jeste zadnou.musim vyrazit a vse nakoupim najednou at uz to mam z krku :lol: :lol: :lol:

s tou dekou porad nevim,tak jeste pockam,jeste trochu casu zbyva :lol: :lol: :lol:

tetko se jeste musim rozhodnout zda jit na to 4d nebo ne,zse nechci mimiska zbytecne trapit,tak si porad lamu hlavu co delat :roll:

jinak venku je uzasne,takze se najim a jdu vyvencit psa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 12:21

Cau holky..jdu ted z poradny..Misa je v poradku, ale je uz moc dole..takze musim az do porrodu polehavat a podlozenou panvi a nic moc nedelat…kdyby se to zhorsovalo tak si pujdu polezet do nemocnice …takovy to CS jak tam pise uz nemam 0 ale 1 :cry: :cry: tak jsem z toho celkem zdrbla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 12:29

lenulko neboj se,to bude v poradku.hlavne opravdu polehavej a ven moc nechod.
mrzi me to,ale urcite to bude v poradku!
a kdy jdes znovu na kontrolu?neboli te brisko nebo tak neco?
ja jsem z toho uplne v soku,ale jak rikam bude to dobry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.5.07 12:56

Ahoj,
Lenulindo, držím polečky. Ještě to nemusí nic znamenat. Někdo chodí pootevřený třeba půlku těhotenství a jinak je v pohodě…Hlavně opravdu odpočívej! Já mám taky po kontrole, vše naštěstí stále ok. Mimís kopal doktorce do Dopplera(to na poslech srdíčka) :lol:, asi se mu to moc nelíbilo.
Dalmi, hlavně zas neskup celý obchod s kosmetikou! Miminku stačí málo, nej jsou přírodní věci(slun.olej apod.) a nemá smysl kupovat celou řadu drahé kosmetiky, i na tu pak může být tvoje mimi alergické. Ale to určitě víš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 13:22

lenul ja mam taky kamaradku a ta byla otevrena uz od 5 mesice a tak hodne ze lezela v nemocnici a pak ji udelaly ten steh aby ji zavrely a jeste prenasela,tak oni te urcite ohlidaj :wink:

evi no budu se snazit neskoupit zase vse co uvidim.koupim zatim jen malicke baleni abych zjistila co mimiskovy vyhovuje :wink: se musim smat,ty uz me mas prokouknutou s tim nakupovanim vid :lol: :lol: :lol:
a gratuluji k dobre kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.5.07 13:34

Lenul já mám CS taky 1…už od té doby jak sem psala že mě chtějí šoupnout do špitálu, ale já protestovala kůli malýmu a tak…a k tomu všemu mě tvrdlo hodně to břicho…myslím že od 22 týdne to tak mám…ale je fakt že já mimi dole ještě nemám…teda aspon doufám…to ležení a skoro nic nedělání opravdu funguje…mě se to celí zpravilo…sice CS furt 1, ale už si troufnu dělat víc věcí…tak hlavně hajej s nožkama hore a držím pěsti ať se tam Míšulce líbí až do srpna…!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí