Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
21.5.07 14:07

Lenulindo, taky souhlasím s holkama. Nemusí to ještě nic znamenat. Hlavně hodně odpočívej a moc se nenamáhej. Doktoři si tě určitě pohlídají.

Evikul, gratulace k O.K. kontrole :wink:

Kosmetiku zatím ještě nekupuju. Ale do Johnsonu taky nejdu. Spíš sebamed nebo bubchen, ale nakoupím menší balení a uvidím. Mimi toho do začátku stejně moc nepotřebuje a pak se zařídím.

JO, Dalmi, ty deky jsou všechny úžasné, mě se nejvíc líbí ta modrá, jak se z ní dá udělat ten tunel, je to super. Já půjdu ale asi to té klasiky, poslední.Ještě to neřeším. Nejspíš ji stejně koupím až bude mimi na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 14:22

ona rikala ze cipek je ok..jen Misa ma hlavicku uz moc dole tak me na nej tlaci…jinak bricho me vubbec neboli..netvrdne nic…tak snad to lezeni pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 14:23

a na kontrolu jdu az za 3 tydny…tak to snad nebude tak hrozny..jinak by si me pozvala driv..ale vyplasilo me to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 14:25

lenul,tak to bude dobry kdyz te pozvaly az za tri tydny. :wink:
oni kolikrat doktori az moc strasi.kdyz se ti nezkracuje cipek,tak to urcite bude v pohode,ale stejne radsi odpocivej :wink:

luci mozna ze zatim jeste taky s tou dekou pockam.porad nevim jakou,takze asi taky vydrzim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.5.07 14:28

to je vedro ze jsem radsi doma :roll:
jeste ze mame klimosku,ja bych snad vedrem umrela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.5.07 14:32

no tý jo :) teda vy jste se tu o víkendu rozjely. úplně mě mrzí, že jsem tu nevydržela, ale skoro nikdy jsem tu o víkendu nikoho „nepotkala“, tak jsem se zase odhlásila. no a jak jsem pak celý den nějak neměla do čeho píchnout a zrovna nebylo s kým drbnout, tak jsem z toho byla úplně taková zdechnutá a bez nálady. no tak alespoň vim pro příště :)
holky pupíky máte moc pěkný :D a co se týče tý hrazdičky, taky se mi nejvíc líbí ta poslední.
jinak jak jste tenkrát řešily, od kdy mímíse „vyhánět“ … měla jsem tu včera kámošku a tý se oba klusi narodili předčasně. staršímu jsou 3 (narodil se v 32 tt) a mladšímu bude rok (v 34 tt) a s oběma maj dost problémů. prodělali už operaci s varlátkama a pořád něco. nějak to pořád nemůžou dohnat a jsou celkově dost pozadu. takže radši nevyhánět, ani o týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.5.07 14:59

U nás je taky nějak divně. Venku docela zatáhlo, ale strašné dusno. Tak jsem dnes jen zašla nakoupit a jsem doma. Nějak mě pobolívá hlava, asi je blbej tlak nebo co. Zatím odolávám vzít si aspoň půlku paralenu. Snad to přejde i bez toho.

Lenysku s tím víkendem je to tady jak kdy. Taky někdy marně čekám a nic a pak tu nejsem a hnedle dočítám stránky. Asi to je trošku o štěstí :wink:

Já jdu na KO taky za 3 týdny, a pak myslím že je zase nějaký ultrazvuk. Jsem zvědavá, jestli mimís zůstal hlavičkou dole. Na tom 4D už byl, tak doufám, že si to nerozmyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 15:02

achjoo asi budu delat stojky..at pekne vyleze nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.5.07 15:06

Hlavně se tím nestresuj. Aspoň máš teď výmluvu, že nemůžeš nic dělat a všichni tě musí obskakovat a hezky se o tebe starat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 15:12

ja vim no ale stejne me to stve…nechci aby se narodila driv..bojim se o ni :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
21.5.07 15:14

Já vím, taky bych se moc bála. Ale nevím, jak jinak bys tomu pomohla. Fakticky asi jen odpočívat a nožky nahoře. Švagrovka měla malou nacpanou dole už od 6. měsíce a porodila skoro v termínu. Tak neboj. Budeme držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
21.5.07 15:51

Ahojky Lenulindo , připouji se k holkám, neboj se a hlavně se šetři!
Kolegovi se minulý týden narodila holčička, jeho žena od 5. měsíce ležela, asi 4 týdny v nemocnici a pak doma, strašili jí že bude rodit předčasně a nakonec skoro o 2 týdny přenášela…
Takže hlavně klid, žádný stresy, nohy nahoru a nic nezvedat!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.5.07 16:12

no jo ale stejne se bojim… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.5.07 17:57

Lenul vím úúúplně přesně jak se cítíš…já se ze začátku taky hrozně bála…je to hroznej pocit vědět že není úplně všechno ok…bojím se pořád, ale už né tolik…s každým týdnem navíc jsem klidnější a klidnější…nevím proč, ale je to tak…taky se děsně bojím toho předčasnýho…to rači přenášet…

a s tím vyháněním holky, jak psala Lenys!!!!.....nevyhánět…mimi si samo řekne kdy chce na svět!!!…to těhotenství je 40tt a asi né jen tak pro nic za nic!!!!!

Dalmi a to jsi zalezlá doma…a máš klimošku…já byla od půl třetí až do ted venku…sice sme se držely hodně ve stínu, ale su KO…ještě že prcek miluje pohádky a dokáže hodinu vydržet sledovat DVD…i když to není zrovna výchovný,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.5.07 10:00

Halóóóó, jste tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie