Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
23.5.07 09:57

stim genetem jste me ted prekvapily.ja byla taaky primo v genetu a ultrazvuk mi delala pan doktor a prohlizel i vsechny organy a trvalo to pres hodinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.5.07 10:08

dalmi, vy jste na to jeli až do prahy? myslela jsem, že jste byli v plzni. no , ale tys psala, že tě tam odeslal tvůj dr. ohledně nějakého podezření …, myslím na rozštěp rtu nebo tak něco ne.? to je pak jiný a takový utz je diagnostický a ho musí dělat lékař. …, já se objednala jen tak sama, že jsme to chtěli, ale protože k tomu nebyl lékařský důvod, tak to proběhlo takhle. asi taky záleží jak kde na koho narazíš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.5.07 10:08

No asi záleží, jak kde a jak kdy… Ale podle mě by měl UTZ dělat odborně vyškolený lékař. No jsem zvědavá, dám vědět příští pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.07 10:14

ne mi jsme byly v genet plzen.je to nove otevrena genetika.
byly jsem tam na vlastni pest.zadne podezreni jsem nemela.
proste jsem tam zavolala ze chci na 3d a oni me objednaly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.5.07 10:15

Mišpulíne, určo to bude lepší :) budu držet palečky, aby i mimís spolupracoval.

zatim papa, jdu na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.5.07 10:29

Ještě ke kočárkům, já si sice myslím, že co se má stát, to se stane, ale manža je konzervativní, takže jsme ho zaplatili a máme ho zatím uskladněný v obchodě. Stejně nám to nabídli kvůli záruce, je blbost, aby běžela, když si mrňous ještě hoví v bříšku…
Ale myslím, že ho vyzvedneme na začátku srpna ještě před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
23.5.07 11:37

ahojky…

hihi, u nás se kočárek vyzvedával až sme byly doma z porodnice… :lol:

Klaudul kočárek je úžasnej…já su ulítla na oranžovou a červenou barvu a ještě když je to v konbinaci s černou…jůůů žeru to…

Lenys, to mě mrzí, že ten 3d proběhnul takhle…a ještě když za to vysolíš takový prachy.....asi bych byla nakrknutá…

Dalmi teda PPL naštvalo…hrozně ochotní fakt!!!…ještě když vidí že jsi těhule…

Luci teda tobě taky držím pěsti at balíčky příjdou…taky nerada na něco čekám dlouho…

ad ASKO…taky nemáme dobrou zkušenost…máme z něj celej obývák asi už 4 nebo 5 let a začíná se drmaticky rozpadat obývací stěna…už je několikrát lepená, šroubovaná atd. a gauč jde šíleně blbě skládat a rozkládat a už mi příjde hrozně rozvrzanej a to na něm spí jen návštěvy…takže v ASKU už taky nikdy více…

Už nevím kdo to psal, že se místo holčičky narodil Vojtíšek…mé sestřence se stalo to stejný…a Štěpánkovi je ted 6 měsíců…takže i proto su furt pesimistická k těm UTZ co mi tvrdí že budu mít holčičku, a ještě když každá bába tvrdí, že mám břicho spíš na kluka!!!…no uvidíme, hlavně aby to bylo zdraví…at je to v růžovým nebo modrým…

holky už si zase musím postěžovat jak děsne se mnou ty hormony cloumaj…včera sem dokázala sedět na gauči hodinu v slzách s tím pocitem, že už mě nemá R. rád a to jen proto, že přišel z práce unavenej a sedl si k PC hře a nevnímal mě.....ale dneska se zase hrabu metr pod zem, co sem to zase vyšilovala…hrůza…takhle se mnou hormony necloumaly snad ani v pubertě a když sem čekala Ríšu, tak sem bulela tak max. u filmů…ach jo… :( …bojím se poporodního blues, když to se mnou takhle cloumá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.5.07 12:10

tak jsem zpátky :)
děsný. mám na sobě až do zítřejšího rána ten ekg holter. všude kolem pupku se mi pořád motaj ty blbý kabílky :x ještě, že na dnešek nic nemám a nemusím s tím běhat venku. ráno jsem měla volný triko s výstřihem, aby nebyla vidět taková krabička u pasu a oni mi jak naschvál nalepily všechny ty hajzlíky zrovna do toho výstřihu. chtěla jsem pak jít ještě pokouknout po krámech , ale nakonec jsem u metra sebrala noviny, který jsem furt držela před sebou a zase jela rovnou domu :) mám k tomu psát „deníček“ co celej den dělám, tak je mi trochu blbý, že vlastně nic nedělám. alespoň na ten nákup jsem šla pěšky i když jedem na další odpoledne autem :lol:

s kočárkem nám v obchodě taky nabídli, že ho tam můžem nechat, ale když bychom ho náhodou koupili zítra :roll: hmm, tak možná poprosim kámošku, jestli by jí doma nepřekážel. mohla bych ho mít u našich , ale kdo tam pak pojede :)

jinak z aska nic nemáme. jednou jsme se tam jeli kouknout, když jsme sháněli malou rozkládací pohovku a když jsme tam viděli ty rozviklaný hrůzy, tak jsme zase odjeli. nejvíc nakupujem nábytek v ikee nebo příležitostně v kice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.07 12:20

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.07 12:24

lenysku a na jak dlouho to mas nosit?jenom dneska?
to jet metrem,tak by si myslely jestly nejsi naka ta atentatnice jak maj bomby na tele :lol: :lol: :lol:
no hlavne aby bylo vse v poradku.

kocarek mame taky na kramu,ale na konci mesice nebo na zacatku uz ho vyzvednu. :wink: uz se na nej tesim,ale taky ho radsi necham u mami.u mami to vypada jak kdyz bude mit mimco ona a ne ja :lol: :lol: .ja mam doma jen prebalovak :lol:
a v asku uz bych nekoupila nic.nastesti mame skoro vse z ikei,ale tech par kousku z aska by poznal kazdej blbec,proto ze do nich staci stouchnout a cely se rozhejbal.no nastesti mame z aska uz jenom kuchyn a ta je o.k a obyvaci stena je teda strasna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.5.07 14:15

No ta naše sedačka vypadá super, taky bych jí radši měla z jiného obchodu než z Aska, ale nikde jinde jsme si nevybrali. Tak jen doufám, že se nerozpadne a bude bez závad, dali jsme za ní 60tis :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.5.07 14:18

Lenysku, s tím UTZ je mi to taky líto. divím se, že ti to dělala jen sestra. I u mě byl Dr. a všechno mi hezky ukázal a vysvětlil. Já myslím, že za ty prachy by tě měli i trochu uklidnit a vše ti vysvětlit.

Kočárek doma taky ještě nemám. Kámoška slíbila, že mi ho doveze už minulý týden, ale nějak se k tomu nemá, asi není čas. Ale i tak mi to nevadí, zas tak moc ho ještě nepotřebuju a taky ho nechci doma skladovat moc dlouho.

A nakonec ..... dneska konečně :! došel ten balík. Huráááá. Konečně můžu začít pomalu balit do porodky. Dívala jsem se na ty poporodní jednorázové kalhotky a teda můžu říct ...... sexy kousek jako blázen :D :D 8O HOlky, budem kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.5.07 16:00

Ahoj Lenysku,
já bych teda byla strašlivě naštvaná… :x za ty prachy a odbudou tě sestřičky. Spíš se mi zdá, že nějak kryly doktora(který se třeba zdržel). Copak ony můžou z UTZ poznat, podle mne max. kde je hlavička a že má všechny končetiny! :evil:
Já kočárek doma mám, to už víte. Korbička je schovaná ve skříni,složený podvozek v budoucím dětském pokoji (kde je a ještě dlouho bude skladiště).
Já si dnes z práce taky přinesla věci do porodnice. Sexy kalhotky, vložky obyč i do podprsenky(koupila jsem si i super bavlněné na praní od Aventu-myslím, že se vyplatí). :wink: a koupila jsem teda ty Pampers pro nejmenší-zatím jen jedny po 44ks.
Moje kamarádka z farmačky dnes ráno porodila, tak jsem z toho celá naměkko. Nastupovala včera ráno v 7h na vyvolání a porodila až dnes ráno v 5.50-ufff. :roll: Ale jsou i s holčičkou ok. Snad včera jsme se bavily, že je ve 12tt-strašlivě to letí. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
23.5.07 17:56

Dekuju za chvalu kocarku, mam z nej obrovskou radost :D

Kocarek domu urcite neprijde, je pravda, ze nejsem poverciva, ale i presto bych se asi bala 8O Bud ho nechame az do konce na sklade nebo ho odvezeme k rodicum na baracek. To asi spis, abych se mohla vzdycky, kdyz tam prijedeme, kochat, jak je krasnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
23.5.07 18:00

Lenysku ,
to s tim ultrazvukem me moc mrzi, asi vazne zalezi, na koho narazis. Ale kdyz uz za to clovek plati, tak by z toho mel mit dobry zazitek. Je to skoda, ale nazivo je miminko pry jeste krasnejsi a lepcejsi, tak se aspon muzes tesit :lol:

Vsichni ,
teda, do porodnice nemam jeste vubec nic, ani nocni kosili 8O Asi s tim budu muset trochu pohnout, abych me to pak neprekvapilo. Dam si zavazek na dalsi tyden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí