Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
28.5.07 07:49

Ahoj všem,
přeju pěkný začátek týdne.Klauduli ať si užije poslední týden v práci. Mne čekají ještě tři týdny(slovy 15 pracovních dní) :D , taky už se moc těším.
Teď se mi ozvala kamarádka, co rodila v týdnu a z jejího popisu je porod v pohodě. A to měla vyvolávaný. Prý pořád čekala, kdy přijdou ty „strašný bolesti“, a ono nic. 8) Bolelo to, ale dalo se to v pohodě.
Kdepak se nám toulá Dalmi??? Koukala jsem, že poslední příspěvek má s 24.května…Doufám, že je s Matyáškem ok. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
28.5.07 08:27

Ahojky holky,zase doháním zameškaný písmenkování,ale bud tu sedí manža,nebo není čas…
Jak jste včera psali,že je vám divně,taky mi bylo jinak…motala se mi hlava,nohy nalité už od rána,horko,že bych se vyslíkla i z kůže…ale má se prý ochladit…ikdyž tady vubec neprší,v sobotu se jen blýskalo a nic…mně se začínají dělatpigmentové skvrny,snad už všude,u malýho jsem to neměla,tak že by to byla ta holčička?????A možná to bude Anička,ještě nevím,ale je to náš favorit,když jsme si ji ukuchtili v Krkonoších,takže by to měla být Anče…ale prý hajnýho dělat nebudeme:)))
Zatím letím…pááá…Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.5.07 08:28

Ahoj těhulky.

Můžu se přidat?

Sleduju vás už dlouho, ale teprve těď začínám mít trošku pocit, že možná budu stíhat i něco psát. Nebo že by už útočili hnízdící hormony a já si o tom moc chtěla povídat? :lol:

Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 09:13

ahojky :lol:
me v posledni dobe taky neni zrovna dvakrat dobre :roll: ten treti trimestr je fakt nakej unavnej a prijde mi ze se na me vse hromadi a ja nic nestiham a ze vse musim zarizovat ja. :evil:
prijde mi ze nemuzu spat,ze nemuzu nespat,proste jsem tetko fakt jak prastena :lol: :lol: :lol:

jsem rada ze se lenula ukazala a jsou v poradku :wink:

ahojky cibulko-ni jsem nedoufala ze se nekdo prida a moc te mezi nami vitam.pripis neco o sobe at te muzu napsat do seznamku. :wink: .hodim jsem aktualni at vis co ta mame napsano :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 09:15

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.5.07 10:53

Ahoj holky,
přídávám se k vám, kterým teď nebývá moc dobře. Já jsem taky jak pořád jak omámená. NIc se mi nechce, jsem strašně unavená, v noci se mi chce strašně spát, ale vůbec neusnu, je mi pořád šílené vedro … Teď se mi mimís nastěhoval ještě pod žebra, takže se mi i špatně dýchá a sedí :( Ale co, hlavně že je v pořádku.

Cibulko, taky tě tady vítám, moc rádi tě tu uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.5.07 12:28

ahojky…

Cibulko, taky tě tady ráda vidím a samozdřejmě vítám…a přidávám se s prosbou aby jsi toho o sobě napsala víc, at tě trochu poznáme…vidím na mětříku, že už máš taky doma jednoho lumpíka, což ráda vidím… :wink: …jsme na tom podobně…

Sedmo tak Anče jo??? no mooooc ti to přeju…

já odedneška mám konečně černý na bílím, že to bude Nikola nebo Václav (z matriky, páč nejsme manželé, a bude mít příjmení po Richardovi)…vypadá to super takhle napsaný.....no a ted už můžu rodit…mám vše co potřebuju…jen to ještě naházet do jedný tašky.....néééé rodit nejdřív za 5 týdnů…ale víte jak to myslím… 8)

jinak holky mě je dneska nějak líp…asi je to tím, že se tady trochu ochladilo…ale fakt nevím co budeme dělat přes pařáky v červnu a červenci…asi mě klepne…ooo, jak krásný bylo nosit pupík přes zimu (ale štvalo mě, že to přes kabát nebylo tak zřejmí, že su těhu)…

a taky mě chytá druhá vlna „hnízdění“…dneska mám v plánu vyházet Ríšovi hračky co sou jen trochu rozbitý, další dát do pytle na půdu než budou rozbitý a v pokojíčku nechat asi jen 10% jeho hraček, se kterýma si hraje…páč to v tak malým pokojíčku, kam má přijít ještě postýlka dělá takovej čurbes…no říkám…„hnízdění“…skříně už sou připravený na nápor mimihadříků, plínky už sou vypraný a vyžehlený…jj…chytá mě to pěkně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.5.07 13:16

Ahoj holky..zase mi ten net blbne…

jinak me je ted taky silene..i kdyz dnes se ochladila tak je to lepsi, ale ty paraky to je teda sila…taky nemuzu skoro spat…nemuzu dlouho usnout pak zaberu treba az ve 3, 4 rano..ale tak v pul 8 uz jsem zase vzhuru a silenej hlad me donuti vylezt z postele…mam ted hlad myslim po cely den..furt jim a jim a jim…

taky me strasne boli zada…muzu uz lezet jen na zadech..jakmile si lehnu na bok tak se mala zacne strasne certit a kopat me tak ze to hafo boli…takze celej den prolezim na zadech s polstarkem pod zadkem..parada :D ..

a jeste me zacali silene bolet stydky kosti mezi nohama…jakmile udelam nejaky pohyb tak bolest jako........a pri chozeni to ani nemluvim…

ale zas mam i jednu dobrou zpravu ,…Misa me kope nejak vis..tak se ttreba trochu poposoupla nahoru..no a nebo jen vyrostla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 13:52

me to hnizdeni tetko taky zaclo strasne brat :lol: :lol: :lol: .nejradsi bych uz mela vse doma pripravene,ale zdenek to vidi jinak.porad rika ze je jeste na vsechno cas,takze uz to vidim ze to tu nestihnem v obyvaku vymalovat a vymenit koberec a doufam ze aspon stihneme vyridit ty novy dvere,proto ze mame vsechny vnitrni dvere rozbity a hnesny,tak uz jsem vybrala novy,ale zdenek ma na vse dost casu.uz me to se… :evil: .
nejradsi bych vse mela hotovo,ale bohuzel bez neho nic nemuzu zaridit,takze me nezbyva nic jineho nez pockat az on bude chtit :cry: :cry: ach jo. :cry:

jinak dneska je mi taky trochu lip,proto ze se ochladilo,ale i tak jsem dost unavena.
zebra uz mam tak pokopany,ze sotva dejcham. a holky chcete povzbudit????
bude jeste mnohem huř
:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
28.5.07 14:13

Ahoj holky,
tak koukám, že jste všechny zdechlý :?
Já jsme se o víkendu docela zregenerovala, byla jsem se koupat, tak nemám dneska konečně po delší době oteklý nohy a celkově se cítím docela fajn. A to sedím od rána v práci :oops:
JInak jsem narazila na hezký stránky www.ebutik.cz , mají tam postýlky, povlečení do postýlek, mantinely, zavinovačky, kapsáře, pleny s potiskem a tak, fakt hezký věci a docela levný. Tak jestli se tu najde ještě někdo, kdo němá všechno koupený a připravený, tak jukněte :-)
Dalmi, ty se budeš asi hrozně nudit ty zbývající dva měsíce, když už máš všechno ready, to já se těším na červenec, že teprve nakoupím většinu věcí, až budu doma na mateřské. teď v práci sjíždím internet a sonduju co všechno budu kupovat a kde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 14:19

mispul,to mas pravdu.asi se budu strasne nudit :roll:
ja snad tady vymaluju sama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
28.5.07 14:59

Jejda holky já vám to hnízdění tak závidím :cry: …nemůžu nic bééé,jen kupuju…dnes tu byl majitel jedné firmy,co by to mohli dodělat,ale myslím,že to neveme,protože první jeho věta byla ježíš tady je práce a rozhodně se u toho neusmíval,jsem z toho už tak naštvaná a vytočená,že sem se dívala na netu jestli nenajdu návod jak se nahazuje omítka,že se bych se do toho pustila i sama,kurnik já myslela,že je problémkdyž nejsou penízky,ale člověk aby jim snad dal červený koberec a plazil se po čtyrech,asi to do mimi nezvládnem,mám z toho depku…
Tak zatím papa..M.
P.S. nevíte o nějakých kutilských stránkách? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
28.5.07 15:00

Cibulko promin,vítám tě,dalí mamina do klubu,jak zvládáš pupík a prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 15:05

sedmi ja jsem kutil :lol:
umim udelat dlazbu na zem i obklady
umim vymalovat a slozit vsechen nabytek
umim zasparovat spary
umim opravit jednoduchy elektricky pristroje
atd..
ja totiz doma delam vsechno ja :evil: kdybych nemela pupik,tak se vrhnu na malovani.stejnak jsem vymalovala celej byt skoro sama :x
jinak stranky kde najdes hodne navodu jak co udelat je rady ptaka loskutaka http://www.radyptakaloskutaka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 15:12

a omitku bych taky zvladla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie