Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
28.5.07 15:24

Dalmi tak sbal tašku a přijed na brigádu,budu Ti dělat helfra :lol:
Víš nejvíc mě štve,že můj tatka,který tu taky bydlí je zedník a nechce se mu do toho…můj manža sice není zedník,ale nechce se mudo toho,prý proto,že by ukázal,že to umí a budou to chtít od všichni,no neliskla bys ho…já jim tu ostudu fakt udělám a našpricuju si to sama,začnu v komoře,na ní se to naučím a pak ty 3 místnosti udělám levou zadní…nic kouknu na ty stránky louskutáka…zatím papa..M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 15:30

sedmi ja bych lidne prijela,ale jsem rada ze lezim :lol:

no koukam ze jsme na tom skoro stejne :cry: .
no me taky nezbejvalo nic jinyho nez se vsechno naucit.
on je totiz jeste takovej jesitnej,ze by ani nedovolil abych na to nekoho pozvla kdyz to umi,ale ze to neudela,to uz je vec druha :evil: :evil:
jsem se zase rozcilila :evil: :lol: :lol: jdu spat.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.5.07 15:44

Ahoj.

Tak děkuji za přijetí do party.

Takže do seznámku. Jsem r. 1977, Lev, Brno, V, čekáme asi holčičku, TP 15.8 a jméno už máme, ale zatím je to překvápko. Podle metříku je vidět, že už mám chlapečka Šimonka.

Co bych o sobě napsala ještě víc?
Tentokrát jsme se snažili rok a čtvrt. Šimonek i já máme narozeniny ve stejný den- 29.7, takže pokud by se princezna vyklubala o pár dní dříve, tak naše narozky možná stihne…

Toto těhotenství je trošku jiné než se Šimonkem. Bylo mi zle strašně a dlouho- vlastně mi není zle teprve krátce, ale i přesto mám pěkné přírůstky na váze, protože jediné, co zabíralo po prvním trimestru bylo jíst a jíst. Málo, ale pořád. Asi před měsícem jsem během snad 5ti dnů přibrala 4kg a udělaly se mi značné otoky, ale u Dr. jinak vše v pořádku. Se Šimonkem jsem touto dobou musela mít klid na lůžku, kvůli předčasnému otvírání, tak jsem čekala, že to přijde zase a horší, ale zatím nic. No, já jsem po porodu hodně cvičila a to i dno pánevní, tak možná proto…Teď už chutě moc nemám, ale tak v půlce jsem měla - na čokoládu, kterou normálně vůbec nejím, protože mi nechutná. Se Šimonkem jsem měla takové ty klučičí chutě- tvarůžky, zavináče a okurky. Už to mně mělo signalizovat, že to bude holčička, ale já byla až do toho 20tt přesvědčená, že čekáme dalšího chlapečka. I teď ještě váhám a čekám na poslední UTZ, na který jdu za 2 týdny.

Přichystáno nemám nic. Tedy většinu věcí kromě oblečení mám po Šimonkovi, ale nic jsem ještě neprocházela a nekontrolovala. V holčičím jsem zatím koupila asi 5 kousků oblečení- jak říkám, zatím ještě čekám na další potvrzení té holčičky. Se Šimonkem jsem už měla touto dobou už nachystanou i kompet tašku do porodnice, protože mně tehdy Dr. řekla, že když začnu rodit, mám jet do té a té porodnice, protože tam mají novorozeneckou JIP pro děti narozené před 32tt…Ale počítám, že tak do tří týdnů na to vlítnu a chystání doženu.

A jak zvládám se Šimonkem a bříškem? No, někdy dost těžce. Dobře mi bylo snad opravdu asi 5-6 dní z celého těhu a Šimonek je poněkud hyperaktivnější (to nepřeháním, všichni Dr. mu to píšou do papírů). Ale snažím se s ním ještě pořád chodit na naše zavedené aktivity. V pondělí míváme srazík s maminkami, které znám tady z Emimina a to je výlet na ¾ dne. Ve středu a někdy i v úterý chodíme do cvičeníčka, kde teda dostávám pěkně do těla a jsem ráda, že o prázdninách už to nebude. Nějak už to neudejchávám. Chodili jsme i do MC, ale teď jsme nějaký čas nebyli, protože nám do toho vždy něco vlezlo. Ale zase se tam chystáme.

Momentálně s manželem dokončujeme rekonstrukci bytu. Úplně vše si děláme sami, tak to trošku trvá. Nejen proto, že má velké problémy se zádama, ale taky proto, že ho stejně jako některé další z vás tady musím do všeho strkat.. Ale snad to do porodu stihneme.

Stačí na úvod o nás? No, je to krapet delší, já vím…

Papa. Jdu něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
28.5.07 16:47

Tak vidím,že je to všude stejné,holt chlapi jsou chlapi…a dalmi to byl vtip,abys přijela,že budem nahazovat:)))
Cibulko máme dost podobné těhu,jen to pohlaví našeho mimi bude překvápko…a kde bydlíte v Brně,já tam 10 let taky bydlela a mám tam spoustu známých.zrovna v sobotu jsme byly v Brně v ikei,přijeli jsme naložení jak v té reklamě od 10 do 10,jak jede ten brouček naložený,tak se mi tu válí kuchyně v kartonu…
A u nás začalo pršet,uplně cítím,jak se čistí vzduch,už bylo na čase…
Tak zatím papa…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.5.07 17:14

Ahoj Cibulko, vitam te mezi nami :)

muzu se te zeptat kdy se ti chlapecek nakonec narodil?? ja ted totiz taky musim lezet..mam malou uz moc nizko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 17:28

cibulko napsala jsi to skvele :wink:
hned zitra te hodim k nam do seznamku a doufam ze budes chodit casto :! :lol: :lol: :lol:

lenulindo a jakou mas vysku toho fundu?nevim zda se to tak spravne pise,ale vis co myslim jak vysoko je Miska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.5.07 17:33

to nevim jestli s tim souvisi…minuly pondeli jsem mela 27 cm…kolik mas ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.5.07 17:37

jo jinak me jedna pani poslala tento odkaz..ptala jsem se na ty CS body…a podle tohoto je moje CS1 ve 27 tydnu v pohode..

http://www.tehulky.estranky.cz/…x-skore-_CS_

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.5.07 17:59

LENULINDO- ve 36tt mi DR. řekla, že je to nezadržitelné a že během několika dnů porodím. Nejpozději do týdne. To jsem měla CS nějakých 8-9 tuším. Narodil se až o 6 týdnů později v 41+2tt- den před vyvoláváním :lol: Ale zato jsem měla docela dobrý porod. A to měl 3950g. Ikdyž teda nemám s čím srovnávat :lol:

Když už jsem u toho…dívala jsem se na vaše bříška a myslím, že kandiduju na pupkouna největšího. Ale já opět předpokládám dítě spíš s větší porodní hmotností než menší, takže někam se vejít musí.. Ale my jsme s manželem oba velcí. Já 181cm a on 186cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 17:59

lenul ja vubec nevim kolik mam,proto ze v prukazce to nemam,ale dr si to pise ke me do karty a vzdycky rika fundus o.k,je vysoko,ale nerekne mi kolik mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 18:00

lenul ja taky myslim ze tve cs je o.k.znam jednu holcinu co mela v 28 tydnu uz cs 6 a jeste prenasela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 18:02

matyasek uz ma chudacek asi 5 minut skytavku. :cry: je mi ho lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.5.07 18:03

jinak ja uz jsem vyzkoumala jak se to zmeri…je to od stydke kosti po pupik…a krasne to odpovida…tak si to zkus zmerit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.5.07 18:03

ahojky…Lenul, vidíš, já ti říkala že CS 1 je ok, že to mám taky a cítím se bezvadně…teda až na ty vedra ted…

Cibulko, to je super, že čekáte taky holčičku, já taky nechtěla věřit, že tam je a furt sem čekala že na UTZ ve 30tt se provalí pindík…a ono nee, bylo tam nádherně viditelný kávový zrnko = jasná holčička… :lol: …a můžu se zeptat kde přesně v Brně bydlíš?? nebo jsi uvedla Brno jen tak orientačně???…a seš fakt kádr, že i přes svý nevolnosti zvládáš s prckem všechny aktivity jak píšeš…to já musela zrušit cvíčo kůli tvrdnutí břicha, tak děláme max. doma kotrmelce na postely, v MC sem nebyla snad půl roku, ale aspon sme byly 2× za poslední měsíc na plavču, což je úspěch… :wink: …Ríšovi sice nikdo hyperaktivitu nepřiklepl, ale občas mám pocit že jí 100% má… :?

Dalmi, Sedmo, je to jasný jak facka…máme doma naprosto stejný chlapy…pokud do něj měsíc nehučím, že je potřeba natřít to a to, tak to nemám, v horším případě si to musím udělat sama a ted v tom nejhorším případě to musím přehlížet, páč já toho moc neudělám a furt do něj hučet mě nebaví, je pak hrozně protivnej…tak koukám je to všude stejný…

tady hlásím bouřku, celkem dlouhý stvrdnutí břicha, až sem se bála co to je, ale asi už dobrý…vzala sem si větší dávku magnezka…pro jistotu, holky co rodily v létě mě na to upozorňovaly, že když je vedro a pak příjde bouřka = klesne tlak vzduchu, pak se mimísci derou na svět nejvíc…říkala to i porodní asistentka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.5.07 18:06

lidusko jsem rada ze nejsme ze sedmou jediny :lol: :lol: :lol:

cibulko obdivuju te ze vse jeste zvladas.ja jsem rada ze vyvencim psa :lol: :lol: :lol:

lenul tak ja to zmerim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital