Poradna duly
Jana Čurdová
Jo, váha půjde z domu
Kamarádka, co rodila v dubnu, měla nahoře 27 kilo. Teď někdy jsem s ní mluvila a říkala, že v porodnici nechala 10kg, zhubla asi 3 kila a 14 má ještě nahoře a prý to nejde dolů
Doufám, že to nebude můj případ. Budu pořádat asi nějaké tůry s kočárkem, nebo nevím.
luci ja koupim novy koleckvy brusle a budu jezdit s kocarem tady na okruhu dokud to neschodim
.nechci bejt tlusta.celej zivot jsem hubena,tak to nechci dopustit ![]()
Tak určitě budeš prát, pak než to vyžehlíš, nachystáš postýlku nebo košík, povlečeš peřinku, ono se určitě ještě něco najde. Sice už to budeš mít volnější, ale taky se zabavíš. Nebo se budeš už jen těšit a užívat si to. A můžeš s maminkou, to vám uteče rychle, neboj. Rodíš ještě na konci července, tak to bude cobydup. Taky jsem zvědavá, jak bude mimís vypadat v reálu. to 3D je super, ale je to jen orientační. Doufám, že bude mít oči po Víťovi. Má krásné oříškové, a doufám, že po mě nezdědí obočí. Mám ho totiž strašně srostlé po mém taťkovi. Ještě že existují pinzety
![]()
O bruslích jsem taky přemýšlela, ale nevím, kde bych tady na bruslích jezdila ještě s kočárem. Po cestách bych neriskovala, jedině do parku, ale tam by mi z těch koleček asi za chvilku hrabalo. No, budeme jezdit za taťkou do práce.Máme to asi 3 kilometry, tak mu vždycky budeme vozit sváču. A je to docela dobrá cesta na procházku, tak si to aspoň užijeme.
no nak se budu muset zabavit ![]()
no snad to utece
.hlavne ty noci jsou pro me strasne dlouhy.spatne spim a porad se prevaluju a jsem nervozni ![]()
a na to 4d jsme se rozhdly ze uz nepujdeme
mi tady mame takovej okruh pro bruslare kolem reky a tam jezdi hodne maminek s kocarkama,tak budu chodit tam ![]()
Uteče to, neboj. Teďka mám noci taky všelijaké. Pořád se převaluju, nespím, když usnu a pak se zase vzbudím, tak mám pocit, že jsem spala snad jen 10 minut. Nevím, jak si mám lehnout. Mimís pořád kope do žeber, na boku to moc dobře už nejde a na zádech nejsem zvyklá spát. To je snad jediné, na co si v těhu můžu stěžovat, jo a taky teď to vedro. Jinak si to užívám.
tak ja se jdu dat trochu do poradku abezim na postu.musim poslat vymenit kojo podprsenku,proto ze mi je akorat a myslim ze az se prsa nalejou,tak by mi byla mala,tak ji jdu poslat zpet ![]()
potom nakouknu,tak zatim papa
me v noci vsechno vadi,jak pes chrape,jak venku bzuci vcela,jak kocka vrni,vsechno me rozciluje a probudi ![]()
tak letim.papa
Teda, holky, ja vas vubec vecer nestiham cist
Uz abych byla doma a mohla s vami byt casteji ![]()
Jinak si uzivam posledni dny v praci, sefova mi to dava pekne sezrat, ale ja uz se tomu jen smeju ![]()
Nohy mi zase pekne otekaji, jsem mrzuta, hrozne unavena a uz se nemuzu dockat, jak se budu jen poflakovat doma ![]()
S tim varenim musim taky udelat zmenu, ted jsem varila jen o vikendu, tak zacnu delat teple vecere. Tak si tak budu muset chodit nekam pro inspiraci ![]()
Llidusko ,
kocarek je peknej a vubec nevadi, ze je zelenej. Kup cervenou deku a hracku a mas ho pro Niky jak delanej ![]()
Ja nikde nemuzu sehnat deku do kocarku. Dnes jsem objevila nejake stranky, ale nevim, radeji bych si to ohmatala. Nemate s nejakou zkusenosti?
Ahoj Klaudul. Těch pár dní ti uteče jako voda, uvidíš. Pak za náma musíš chodit častěji, je nás tady strašně málo. Na šéfovou se vykašli, co s ní máš. za chvilku jdeš stejně pryč, tak ji ignoruj.
K té dece … někde jsem slyšla, že prý v Ikei je nějaká hezká za super cenu. Ale nemám to ověřené, tak se tam chci jet někdy podívat a skouknout to. Tak jestli ji máš poblíž, skus se podívat i tam. Pak mám jednu hodně starou, po bráchovi. Ale vypadá pořád hezky, to kdysi bývala jinačí kvalita, tak budu střídat.
ahojky. ![]()
klaudul nebo za chvilku to utece a budes tu snami ![]()
jinak kde sehnat deku nevim,proto ze ke kocarku qinny je soucasti i krasna deka a myslela jsem ze ke vsem kocarkum je deka,ale asi teda neni.jinak jsem narazila na par hezkejch kdyz jsem kupovala hracky atd
treba http://www.ajuty.cz/…ail.221.html
nebo obycejna http://www.brumlik.cz/…-do-kocarku/
a nebo ja mam takovou podobnou http://www.gobaby.cz/?…
http://www.vecicky.cz/…s/detail.asp?….
kdyz projedes ty detsky obchody,tak jich najdes na internetu spoustu,staci jen vybrat ![]()
Ahoj holky,
tak se po dlouhe dobe zase hlasim.
Vitam mezi nami Cibulku ![]()
KO probehla v poradku, cukrovku nemam, pribrala jsem zatim jen 4-5kg a na UTZ jsem objednana az na 14.6. ![]()
Jinak jsem byla na veletrhu For kids a konecne zacala neco nakupovat. Hlavne jsem si poridila kojici polstar a fakt si ho nemuzu vynachvalit. Je to desna uleva.
Kocarek zatim nemame, ale zkusenejsi maminy mi doporucuji poridit spis nejaky z bazaru a za rok a pul koupit poradne golfky. Tak porad vaham. Libi se nam od ceskeho vyrobce Patron Bohemia kocarek Apollon Alux v cerveno-sede kombinaci, ale co kdyz to bude kluk? Ja fakt nevim… ![]()
Tak se vsechny opatrujte, koukejte i pres ty bourky a vykyvy tlaku nejakou dobu ty miminka jeste udrzet v briskach a vsem posilam pusu.
Papa a zase se nekdy ozvu
Ahoj Radulko, to je dost, že se taky ozveš.Mohla bys chodit trošku častěji. Gratuluji k super KO. Jsem ráda, že jste oba v pořádku a tvoje 4-5kg navíc ti tiše závidím
Příště můžeš hodit taky nějakou fotečku, v galerce máš jen jednu, tak ať máme představu jak rostete ![]()
Ke kočárku … já nekupuju nový. budu mít od kamarádky asi 2 roky starý, žádný super model, ale hezký a mě to stačí. Taky jsem si říkala, že v něm pojezdím tak rok a pak koupím prckovi raději nějaké pořádné golfky.