Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky při dnešku… ![]()
Zdravím Peťulku a Radulku, že ste se ozvaly a piště častěji.!!!
Klaudul tak ještě dneska a zítra a padla ne???.....to musí bejt parádní pocit…
Klaudul, já sem nikdy deku nekupovala a to mám 4…všechny sem dostala, ale myslím že Dalmi ti už poradila…
…ta holka ví snad všechno…
…k tomu že jsi mrzutá…to já taky…a hrozně nervní…(a pak po kom je Ríša vzteklina…
)…třeba jen popíšu situaci z dnešního rána…Ríša vstávačka klasika v 6, hned mě tahá z postele, tak vylezu a začnu mu dělat kakao, jenže to dělám asi moc pomalu a Ríša mě povzbuzuje hlasitým vykřikováním „kakaoooo“ snad milionkrát dokola…no neokřikněte ho…nebo chystáme se do obchodu, snažím se před zrcadlem trochu zkulturnit (trvá mi to asi tak max. 5 minut) a Ríša furt vykřikuje „mamo honem deme“, pes okolo mě tančí svůj veselý tanec že jde ven a k tomu hrozně kňučí......a já se snažím být v klidu…ALE NEJDE TOOOO!!!!!…ufff
Já se mám moc fajn a miminko taky… Liduš, nedivím se, že jsi tak nervózní…
Jak si trochu víc zmáčknu prso, hned mi z něho teče… A je možný, že jsem měla už poslíčky…??? Máte s tím zkušenosti…????
Liduš, ty ale musíš mít nervy ![]()
Peťulko, tak poslíčky jsem ještě neměla a doufám, že je ještě dlouho mít nebudu. A z prsa mi taky ještě nic neteče. Už jsi tu novinu oznávila vašim, nebo jim ukážeš až miminko?
Peti, popiš ty tví „poslíčky“.....ale je to určitě možný…v chytrých knihách píšou že se můžou objevit od 6. měsíce těhu…já ani přesně nevím co to „poslíčci“ sou…v prvním těhu sem je neměla a ted mi tvrdne břicho, což mi stačí…ale furt se pozoruju a každou chvilku mě někde píchne, bolí, tlačí…
jo a z prsou mi teče od 5. měsíce…stačí si v noci trochu přilehnout kozu a hned mám na pyžamu flek jak prase…
hmmm skřet mě zase točí…leží mi za zádama v postely a snaží se usnout, jenže šel spát jen pod podmínkou, že mu slíbím, že odpolko až se vyspí pojedeme k babičce…jenže nemůže usnout, tak slyším už po 10.té, „auto, babi“…a po 10té vysvětluju že až se vyspí…a ještě jednou a už budu křičééét…teda proč je to dítě dneska tak protivný a já tak nervní…to je děs…
cítila jsem takovou nepříjemnou bolest přesně uprostřed bříška, trvalo to asi 2 minuty, jak kdyby do mě bušil opravdu silou… Doma to nevědí, protože nevím, co mám dělat… přítel mi oznámil, že má milenku a miluje ji… a já z toho byla psychicky úplně na dně, takže jsem domů ani nejezdila… Naši bydlej 200 km od nás.....
Peti ty jsi na všechno sama???
přítel vůbec neví že jsi těhu???
Peti, tak to je hrozný. Panebože, některé ty chlapy zabít málo. Nezůstávej na to sama. Tak jeď třeba domů. Tam tě budou aspoň opečovávat a tak. a na přítele se vys…, když je takovej debil.
Přítel to samozřejmě ví… snažili jsme se o mimi 4 měsíce… Jenže před měsícem přišel s tím, že si našel jinou..... A já nevím, jestli to je třeba úlet, protože jsem se třeba nějak díky těhu změnila, myslím teď na dítě a on se třeba cítí odstrčenej, tak hledá něhu jinde...... Nebo je to opravdový…???? On sám to neví, chce se mnou dál žít a vychovávat naše dítě..