Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
30.5.07 14:16

Dalmi, taky mám někdy takové agresivní nálady, ale fakt jenom někdy. mě zase strašně baví štípat a to kohokoli. Nejvíc to samozřejmě odnáší Víťa, chudák, ale jak jsem říkala, je to jen semo tamo.
S tím minulým mimi je mi to líto.A dneska ještě takové smutné výročí.Ale už je to všechno dobrý, máš Matyáška, tak nebuď tak smutná, i když vím, že to asi moc nejde.
Na matriku jdeme dneska a taky si jdu nahlásit trvalé bydliště tady. Tak doufám, že to do 5 stihnem, protože nevím, kdy Víťa přijde z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:16

petulko tak to je dobre ze ho jeste mely :wink: v tom butiku maj hezky vecicky.skoda ze uz mam zakazano neco kupovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.5.07 14:18

ahoj holky, teda čtu poslední stránky a takhle 8O u nich valim bulvy.

No, Peťulko, tvou situaci ti rozhodně nezávidim, ale co se týče názoru, ztotožňuju se s tim nakopáním do prdele :evil: (teda já jsem vždycky se všim rychle hotová :lol: ). Samozřejmě je, ale naprosto pochopitelný, že vzniklou situaci hodnotíš s „chladnou“ hlavou a rozhodneš se teď lecos překousnout. V každém případě ti přeju pevný nervy.

Hmm, já se teď taky pořád pozoruju. Někdy už si připadám jak nějakej „hypochondr“. KOlikrát mě začně při chůzi pěkně bolet po stranách břicha nebo i jen na jedný, že musím razantně zpomalit, ale pak to zase přejde. Řikám si, že je to jen tim, jak se vypíná svalstvo, ale pak se zas začnu bát, aby to nebylo něco vážnějšího ..... no děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:18

luci je to zvlastni ale uz to moc neboli :wink: .mrzi me to,kdyz si predstavim ze uz bych mela miminko,ale zase jsem si uvedomila ze vsechno melo svuj smysl a ze nase prvni miminko nebylo zdravy a bylo lepsi ze odeslo samo do nebicka.tetko bude mit matyasek sourozence v nebicku a urcite ho bude opatrovat :wink: .
pred rokem se mi zhroutil svet,ale tetko jsem ta nejstastnejsi osubka na svete :wink: .nikdy ale nezapomenu.nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.5.07 14:21

Přesně tak Dalmi, příroda je mocná a stalo se to, co se mělo stát. Hlavně že teď čekáte zdravý miminko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 14:22

JO Dalmi, takhle nějak to bude. Matyášek bude mít svého andělíčka strážného. Moc ti držím palečky, aby ses měla už jen a je dobře a byla šťastná.

Lenysku, mě dneska bolí břicho celý den. Ale z toho, jak je tam mimís nafilcovaný.Celý den mám na břichu bouli a malý mě pořád kope do toho samého místa. nějak se mu tam zalíbilo a nechce pryč. chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:22

jo lucosku a natrenuj si podpis na tu matriku,at nedopadnes jako ja :lol: :lol: ,ale ty na tom urcite nejsi tak spatne :lol: :lol:

lenysku ahojky.tak hypochondr jsem taky :lol: dalsi diagnoza pribyla,takze ja jsem hystericka,agresivni,nevrla mrcha se sklonem k demenci :lol: :lol: :lol: chudak zdenda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:23

holky mate pravdu.priroda vedela proc to udelat a tetko uz budeme jenom stastny :wink:
a andelicek straznej nas ohlida :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.5.07 14:23

dalmi, taky jsem na to teď myslela. o mimčo jsme přišli v srpnu a teď budem mít v srpnu pupíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:25

lucosku me kdyz malej kope porad do jednoho mista,tak u jakoby nahmatnu nozicku a chci ho za ni chytit a on se prevali jinam :lol: :lol: :lol:
vzdycky snim takle hraju na schovavanou :lol: :lol: :lol:
tetko urcite vi ze o nem pisu,proto ze mi kope do zeber :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 14:25

Dalmi, ty dneska fakt bavíš :D :D :wink:
Podpis poctivě trénuju. V práci jsem byla zvyklá se na faktury podepisovat jen takovým klikyhákem, ať nezdržuju a teď jsem zjistila, že se vůbec neumím podepisovat celým jménem. Vždycky se mi stane, že nějaké písmenko vynechám. A když se soustředím, tak to píšu jak nějaký dement, písmenko po písmenku a strašně pomalu. Takže ty na tom zas tak špatně nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 14:28

Taky to tak dělám a vždycky to vyjde, jenom dneska se mu z tama nějak nechce. Asi se tam někde šprajcl, nebo co. Nebo mi to dělá naschvál.

Lenysku, to jsem nevěděla, že jsi taky o mimi přišla. No, holky obdivuju vás a všem vám držím palečky.Teď už to vyjde, uvidíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:30

luci ja jsem jinak porad vesela holka :lol: :lol: .fakt :lol: .rikam si ze smich vsechno zahoji a fakt to funguje i kdyz nekdy ta slzicka taky ukapne,ale vetsinou sem vzdycky vysmata :lol: :lol: :lol: me jen tak neco nerozhodi :lol: :lol: :lol:

luci tak to jsem rada ze v tom nejsem sama.ja kdybych to predtim tusila,tak jsem taky poctive trenovala,nebo jsem si napsala aspon tahak.stejnak ten podpis vypadal jak kdybych se podepsala nohou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.5.07 14:32
Lenysek píše:
dalmi, taky jsem na to teď myslela. o mimčo jsme přišli v srpnu a teď budem mít v srpnu pupíčka :D
lenysku tak to me mrzi ze jsi tim taky prosla,ale je nas takovych hodne.vzdycky jsem si sobecky rikala proc zrovna ja,ale tady jsem potkala takovych holek stovky :cry: .no jak se rika za kazdou spatnou vec prijdou tri dobry,takze nas tetko cekaji jen krasny veci :wink:
malicci nam vsechno 100krat vynahradi :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
30.5.07 14:32

:D ale dobře, že kope

náš pupík začíná být, ale nějak lenivej :( takový to vlnobití jako dřív, už vůbec nemám. někdy mám úplně strach, aby byl v pohodě, ale pak se uklidnim, že kontroly jsou ok a ten utz před týdnem taky… jo a pak se uklidnim, když slyšim, že má někdo fakt spavý mimčo a kolikrát ho muset kvůli vyšetření „vzbudit“, aby vůbec projevilo nějakou aktivitu.

hrozný je, že ta kámoška, jak má oba kluky dřív, byla taky celou dobu v pohodě a pak to šlo vždycky šupem. u prvního jí jen svědilo břicho. její dr. jí dokonce řek, že to nic neni a víc se tomu nevěnoval a v podolí pak zjistili, že má něco s játrama a takhle se to projevuje a rovnou z kontroly mazala na sál. od tamtoho blba pak odešla. na a druhý byl taky ok, ale v 8. m se jim zdálo, že nepřibývá jak by měl, tak taky musela na císaře a to zase měla nějakej problém s pup. šňůrou, že mělo mímo málo živin. No a z toho mám pak bobky a furt se pozoruju a pořád do pupíka šťouchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí