Poradna duly
Jana Čurdová
jeste kdyz prisel zdenek(po pul hodine) tak mi rika muzes mi rict co tu provadis??mu rikam nic ty vole,hraju si tu ve vypusteny vane
![]()
no kdyz me zvedal tak jeste rekl ze priste uz si na pomoc bude muset pozvat sousedy nebo me privazat na lano aby me vyndal,tak me pekne nastval
.
Liduško, tak jsem ti hodila tu sedačku do galerky.
Dalmi , ty teda podnikáš akce ![]()
Mispul, paráda…jen mě zaráží…vy máte v obýváku dlažbu??? jestli jo, to mi příjde krapet studený ne???
Dalmi super historka… ![]()
JO BYLA TO FAKT SUPER AKCE
![]()
SEDACKA JE MOC HEZKA.HOLKY A NEVITE CO TO TAM MAME ZA MIMINKO??TO JE ASI OMYL NE??
Liduško , máme v obýváku dlažbu, ale máme podlahové topení, takže pohodička a teplíčko ![]()
Máme to tak hlavně kvůli pejsanovi, v bytě byly parkety a i když byly nové a natřené nejlepším lakem proti oděru, tak když ten náš rošťák dostal amok a začal běhat sem a tam jako motorová myš, tak to dělalo rýhy. Máme černého labrouše, je mu už 5, ale pořád je hyperkativní takže většinou neposedí a vymýšlí nějaké kulišárny.Takže do baráku jsme zvolili dlažbu v kombinací s podlahovou a je to fajn ![]()
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit a hlavně popřát Kamče VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTKU http://www.gify.nou.cz/…oubory/6.gif
ahojky.
katko moc moc dekuji
jsi moc hodna ze jsi si vzpomela.dekuji
a prijd pokecat casteji ![]()
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek ______________ Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
a zitra snad uz konecne stihnu hodit tu fotecku.dneska jsem nemela cas ani sama na sebe ![]()
Dobré ráno… Ranní ptáče dál doskáče…
A víc toho sezobe…
Jejda,já mám dneska dobrou náladu… Začíná poslední měsíc v práci… A dnes mají vlastně naši broučinkové svátek… Tak jim pošlete něco dobrého do bříška… ![]()
Mám chuť si jít dneska zaplavat… Ale to bych si musela zkusit plavky, jestli se do nich ještě vlezu a k tomu mi chybí odvaha… Budu se muset přesvědčit… ![]()
Ahoj.
Jen vás po ránu v rychlosti zdravím!
Doufám, že dnes budete mít stejnou náladu jako Peťulka ![]()
Mně ji hned po ránu zkazila váha. To je neuvěřitelný, co se mi snažila nalhat
Přibírám daleko víc než se Šimonkem. Jediné, co mně utěšuje, je to, že tehdy jsem přibrala nějakých skoro 14kg a za první 4m po porodu jsem shodila 24kg. Z toho jsem nechala 9kg v porodnici a zbytek jsem vykojila a nevyspala
![]()
Letíme do MC, tak se snad stavím po obědě, až Š. usne. Naivně totiž doufám, že ho utahám tak akorát, aby šel spát, což už nechodí každý den.
Taky přeji všem pěkné ráno. Chystám se do práce a přede mnou díky mé dovolené jsou už jen 2 týdny…to je krása. Už se těším na to vaše hnízdění. Ve skříních a šuplících mám bordel, tak všechno narovnám, přeorganizuju, budu se opalovat a vůbec-to bude krásný
Takže si užijte pátek a celý víkend. ![]()
Peťulko, musím fakt vymyslet, co dám mimískovi ke svátku! ![]()
Cibulko, tak s váhou prostě nemluv! Jestli jsi shodila tolik kil už poprvé, tak se nemáš čeho bát. Hlavně, že se má princezna u tebe dobře. ![]()
S váhou mi ani nemluvte.. mám nahoře 8kg a to mám neustále chuť na čokoládu… no hrůza… já u se ani do ničeho nevejdu…
Dobre rano,
tak vas poprve zdravim z nechopenky ![]()
Pes me rano budil uz od pate hodiny, takze jsem mela pocit, ze vstavam do prace, ale po venceni jsme si jeste schruply ![]()