Poradna duly
Jana Čurdová
no, já si tuhle na sladkej rohlík namazala paštiku a byla to fakt mnamka…
No, mám kvůli malýmu trochu výčitky, protože včera byl sexík a ztvrdlo mi u toho dost bříško.. tak se mi asi mstí…
aha, já su vlastně těhotná, takže by mě mohla uspokojit kombinace třeba kyselího a sladkýho že…no něco budu muset vymyslet jinak mě ta chuť dostane do blázince…musím jí uspokojit…je to horší jak drogy… ![]()
hele to by mě taky strašilo, kdyby se malá po sexu dlouho nepohla, ale myslím že to bude OK…mě po sexu normálně tvrdne břicho, ale malá se hejbe.....určitě máš mimi jen trochu víc spaví…si jen vem jaký spaví počásko je tam dneska…zamračený…
ahojte ![]()
Lidusko na tech plinkach je HAPPY START..nic jinyho jsem nenasla..neco jako nazev..ja ti ten obal spis vyfotim..
s tema chutama to mam taky tak..jedla bych ted snad porad..a nejvic asi vede krupicna kase..
jinak me kdyz mimis dlouho nekopne tak to delam tak ze lezim na zadech dam si ruce na brisko a strasne moc se naduchu do briska..a pak zas vydechuju..a za chvilku uz se tam hemzi…
a Misin domecek?? myslite ze me trosku vylezl nahoru tim lezenim s polstarem pod zadkem???

Lenul bříško je nádherný…hodně podobný tomu mýmu a rozhodně mi nepřipadá že je nějak nízko…
…určitě teda muselo vylezt nahoru…
jo s tím lehnout si na záda bych to taky vyzkoušela Peti…to určitě zabere… ![]()
Lenul HAPPY plínky myslím znám, jednou sem je koupila Ríšovi…zkusím se mrknout jestli je nemají někde tady v okolí at pro ně nemusím do brna…hodně se mi totiž líbí ten nápad s vyříznutým na pupík…
krupičná kaše…tu sem měla v sobotu a dobrý…ale to taky rozhodně není to pravý ořechový co bych si těd dala…ale já na to příjdu, páč budu muset, určitě ta blbá chuť na něco neodezní sama od sebe… ![]()
no ja treba ted objedvam..porad jsem nevedela co si dat a nakonec jim kuredi stehno a zajidam to cokoladou (Milkou s oriskama tu miluju) a me chute jsou uspokojeny ![]()
Opravdu hezký domeček… To mě řekl přítel po 3 dnech, když se vrátil, vy jste mi ale vyrostli… fakt mi ted začlo růst bříško každej den… no a ještě jdeme do kopce a on , to se ti s tím bříškem musí jít blbě do toho kopce, já mám co dělat abych ho vylezl..... no myslela jsem, že ho umlátím deštníkem… to jsou chlapi…
jo a popraskaly me prsa
![]()
no jo uz jsou asi moc tezky..stve me to..
jůůůů .....dvoubarevná nutela!!!.....to je určitě to co bych si dala…jenže jí nemám a auto si dnes vzal Richard do práce…zítra si jí musím určo zajet koupit.....Lenul, najspíš jsi mě nakopla s tím kuřetem s čokoládou…hihi…
Lenul, prsa mám poraskaný už od doby těhu s Ríšou…taky mě to děsně štvalo…tak ted mažu jak bříško tak prsa a zatím žádná nová strie…
Peti, to já dneska šla do kopce z obchodu a snažila se přitom kecat s kamoškou.....tý jo…funěla sem jak lokomotiva a neudejchala sem to, muslea sem se zastavovat… ![]()
to ja radi ani kopce nezkousim..jsem rada kdyz neco potrebuju tak ze se dobelham k auto nastoupim a nekam se odvezu a rychle zase domu do postele-…
Lenul my bydlíme na kopci…
…
ale zase to beru jako dobrou rozcvičku po ránu…seběhnout do obchodu (zdejší jednota) a pak si to i s nákupem vyklusnout nahoru…hihi…
nějak nevím co psát…nemáte někdo téma na diskusi???…o čem budeme kecat…jsem za ten ležící víkend nevykecaná, tak že bych prodrbala úplně všechno, ale zjišťuju že nemám co…to je divný…

ta prvni fotka je pred lezenim a ta druha je ted…tak myslim ze jsem ji trochu nahoru posoupla…
ale víš že fakt jo…ten rozdíl tam je viditelnej…
…tak to je super ne…
My taky bydlíme na kopci… Já furt něco hledám… ted nemůžu najít sponku do vlasů… ještě, že máme garsonku… no, nevím, co budu dělat ve 2 plus 1
Ahojte, dneska jsem tu sice pozdě, ale přece. Poslední dobou toho moc nestíhám.
Liduško, to je dobře, že už ti je líp. Máš šikovný chlapy, že se o tebe tak starají, hlavně že jste s Nikčou v pořádku.
Lenul, hezký bříško, taky se mi nezdá, že ho máš moc nízko, tak akorát a krásně kulaťoučký.
Dalmi, konečně nové fotečky. Moc ti to na nich sluší, klobouk dolů. A šaty taky krásný. No jo, někdo má hold štěstí (závist
)
Klaudul, taky krásný fotečky, bříško malinký, ale hezký. Měla ses pochlubit dřív, jaká jsi kočka. Na svatbě vám to moc slušelo.
Peťulko, nic si z toho nedělej, mimís určitě začně brzo řádit. Mě taky ten můj sem tam štenkruje a nechce se hnout, ale pak mi to vynahradí. Tak se neboj. A k tomu tvýmu blbovi… je to fakticky debil, jiný slovo pro něj nemám. Oznámit ti, že se jede pelešit a pak přijede a dělá jako že byl jen někde na výletě do přírody.Nechápu, jak mu to můžeš tolerovat, že si jezdí na výlety za tou svojí dupnou a ty nic. A ještě k tomu s ním i spíš ???!!! Mě by z něho bylo zle, jen bych se na něj podívala,natož abych mu ještě dělala potěšení. Prosím, nezlob se na mě, že ti to takhle píšu, ale já bych to nezvládla a nechápu, jak to děláš.Přijde mi to jako sebetrýznění.