Poradna duly
Jana Čurdová
a ze bych nevydrzela sestinedeli se vubec nebojim.
prvni tri mesice tehu jsme mely zakazno sexovat a taky jsme to zvladly a jedno sestinedeli jsem uz taky vydrzela,tak to zvladneme zas ![]()
a kdyz si predstavim ze ji jeste budu mit zasitou,tak to zvladnu jeste snaz
![]()
jinak mi jsme taky sexovaly hodne uz pred tehu ![]()
Teda já vám závidím ten sexuální apetit, já na to vůbec nemám chuť, přemůžu se jen kvůli manžovi, ten by chudák potřeboval tak 2× denně, já to s bídou zvládnu tak obden a ještě je to rychlovka. Jsem večer už šíleně unavená a on ráno vstává kolem 6 a to já jsem teprv nepoužitelná… No a hlavně ale na to vůbec nemám chuť, doufám, že mi to porodu vrátí, docela jsem si dřív užívali, joooo, to byly časy ![]()
Peťulka píše:nejsi.kazda jsme jina
Dalmi, když já jsem v tomhle ohledu asi fakt strašně blbá…
mispul ja kdybych se mela starat jeste o dite,tak taky nevim zda bych mela silu
.ja se celej den jenom valim.
neboj to zase bude dobry ![]()
dámy mám po pokecu, vstává mi dítko, tak jdu krmit, venčit, vysvětlovat......tak pááá a pohladte pupíky…
holky, mně spíš připadá, že největší svině je tady ten náš táta… ví moc dobře, jak ho obě moc milujeme, takže u obou využije nabízené služby a sám se nemůže rozhodnout, kterou chce… U mě ho přestalo bavit takové to rodinné zázemí, moc jsme nikam nechodili, já jsem spíš takovej domácí typ… a když je chvíli s ní, prolejzaj bary a flámujou do rána, tak mu začne chybět, to co má u mě… navíc to, že jsem těhotná jí řekl asi před dvěma měsíci…
Peťulko, už to neřešme. Myslím že sis našich nazorů (někdy hodně upřímných) užila dost. Jak tu psal myslím Mišpulin, stará jsi na to dost a rozhodnout se budeš muset sama. Tak ať se rozhodneš dobře.
Já mám hoooodně náruživého partnera. A jsem za to ráda. Stačí malé pohlazení a není pochyb o tom, na co myslí. Aspoň vím, že ho pořád ještě přitahuju.Sice na to taky nemám chuť pořád, abych ze sebe nedělala sexuální mašinu, ale když k tomu dojde, užívám si to. doufám, že se to po porodu nezmění.Zajímavé, že moje kamarádky se mě na to vůbec neptají. Někdy mi přijde, že si musí myslet, že jsme asi úchylní, když spolu ještě spíme.
luci to mas pravdu.nasi znami si o nas taky mysli ze musime bejt uchylny
![]()
zdendovy tetko pripadam strasne sexy a to se mi liby a kdyz to neublizuuje mimcu tak proc se omezovat ![]()
petulko hlavne nehledej chybu v sobe. ![]()
dalmatinka píše:
a me se i v noci zdaj eroticky sny![]()
Dalmi, tak to jsme na tom stejně. Zrovna dneska se mi zdál jeden, ale bylo to hodně hustý. Vůbec nevím, kde se to ve mě bere. ráno jsem byla nardžená jak blázen. škoda, že byl Vítek už v práci. tak jsem to raději zaspala.