Poradna duly
Jana Čurdová
Dyť je to Dalmi hezké, že se i cizí ženské ptají jak ti je. Beztak ti závidí, že za chvilku budeš mít miminko. Já se taky pupkatím, když jdu ven, i když vystrkovat ho moc už nemůžu. Samo o sobě už je docela veliké
Jsem zvědavá, do jaké velikosti doroste. doufám, že budu aspoň trošku pohyblivá
![]()
Pro dnešek končím. Letím se dívat na Ordinaci. Zítra mám KO, tak mi držte palečky. Zatím pá.
Když už jsme u té velikosti bříška.....já už ho mám tak veliké, že jsem se do něj před chvílí bodla nožem, když jsem na plechu krájela buchtu
Nějak mi to sjelo. Ale je to jen povrchové, krev tekla jen trošku
Ale lekla jsem se jak já, tak asi i miminko, páč sebou dost trhlo…
jéžiš Cibulko, co to provádíš ženská!!!!!!!…dávej na sebe pozor!!!!!
Dalmi moooc ti to sluší…
já dneska byla s malým poprvý u zubařky (mmch konečně v 7mým měsíci mám razítko od sotomatologa v průkazce) a Dr. teda říkala že na 7. měsíc rozhodně nevypadám…takže mám malinkatý bříško…ale obávám se, že je to i tím, jak moc mě vyrostly boky a stehna a prdel…chjo…kdo to má potom shazovat…k dnešnímu dni mám 7 kg navrch…
Luci tak co KO dneska?? já jedu ve 3, tak taky podám hlášení…
Lenul taky jsem z těch červňátek na měkko…nesmím to číst…
Ahojte holky,
Cibulko proboha opatrně!!!! Hlavně že se nic nestalo, ale i tak je to šok!!
Jinak dneska na KO vše v pořádku. V pondělí jdu na ten poslední ultrazvuk a nějaké testy. Jsem zvědavá, jestli má mimís už hlavičku dole. Podle toho jak kope to nepoznám, protože mě kope snad všude.
Liduš, buď v klidu. S tvýma 7 kilama navrch můžeš být vysmátá. Já mám k dnešnímu dni nahoře 14kilo
. Prý to ale nejde nějak moc vidět, vděčím za to možná i mé výšce. Ale prdel a stehna mám taky jak štýrský valach, tak si z toho nic nedělej.
A po KO určo napiš.
ahojky ![]()
cibulko davej na sebe pozor
uplne mi prebehl mraz po zadech kdyz si predstavim co se mohlo stat ![]()
jo a taky jsem ti chtela rict,ze jsi snad jedina kdo nedal do naseho fotoalba fotecku,tak se koukej polepsit
uz se tesim na dalsi pupik ![]()
lidus diky. tak ty kila ti fakt zavidim ![]()
holky drzim palce na ko. ![]()
Ahojky… Cibul, co to vyvádíš… No, nedivím se, že jste se lekli… Já jdu na ultrazvuk v pátek, tak doufám, že malej ukáže, co tam má!!!!!! Těším se, jak malý dítě… Ale to známe asi všechny…
Dalmi- já se s fotečkou pokusím…ale víš co? Já se nějak nemůžu dopočítat. Podle metříku jsi jen o 8 dní napřed, ale termín máš napsaný skoro o 3 týdny dřív… To máš naplánovaný nějaký dřívější termín od Dr. ![]()
cibul fotecku urcite hod
.kdyby jsi potrebovala pomoct jak na to,tak rada poradim ![]()
no ja mam v tech terminech totiz peknej bordel.
![]()
ja citila pohyby miminka uz v 15tydnu,tak mi to souply na toho 26cervence ze 7srpna,ale ultrazvuk ve 12 tydnu ukazoval na 7 srpna a tetko podle velikosti je mimco vetsi,tak to spis vypada na ten cervenec ![]()
trochu blazinec,tak jsem zvedava kdy matyasek vykoukne ![]()
Ahojte ![]()
tak s kilama..ja mam uz 12,5 kg nahore…
ted tu byla moje setrenice a je taky tehu..zrovna dnes ji to dr potvrdila na utz..mam z toho velkou radost..byddli 3 minuty ode me.. tak muzeme aspon spolu jezdit z kocarama a Misa bude mit skoro stejne stranou kamaradku nebo kamarada ![]()
Dalmi- tak to ja bych takhle byla nervozní, jak pes, kdybych měla tolik termínů
My jsme se sice ve škole učili, že dřív se termín vypočítával i podle prvních pohybů, ale na to nechci ani myslet, protože tím pádem by to mělo být taky o dost dřív. JÁ totiž cítila první pohyby 14+3tt ![]()
Tak mně napadá, že s tou taškou do porodnice bych taky už měla začít…no, dneska ji aspoň vyperu ![]()
Jinak jsem si objednala krásnou deku pro mimi. Teda dost luxusní a poměrně nákladnou, ale je ze speciální vlny ve které se mimi nezapotí ani mu není zima, tak jsem ji zvolila právě proto. Říká se, že se miminka nepotí, ale Šimonek se v porodnici potil tak, že po každém kojení byl durch mokrej a musela jsem ho převlíkat, tak už se připravuju na stejnou variantu. Bohužel ji nemají na skladě, tak až za měsíc…to bych ještě měla stihnout, že jo?
![]()
cibul ja ani nervozni nejsem.pocitam z cervencem
a prinejhorsim vydrzim co srpna no
![]()
cibul tak hod fotecku deky
no to jsem zvedava jestly to stou dekou stihnes ![]()
lenul tak to je super.aspon budes mit s kym vozit
.moje kamoska se tetko taky snazi o mimi,tak taky doufam ze se ji to brzo povede aby jsme jezdily spolu ![]()
DALMI- nakonec jsem zvolila tuto v přírodní barvě. A právě tuto barvu nemají..
Včera jsem si koupila nový mop na vytírání, tak ho jdu vyzkoušet než se prcek vzbudí, protože on by mi po tom mokrým jinak lítal ![]()