Poradna duly
Jana Čurdová
cibul ta cena je teda strasna
,takze to bude urcite kvalita ![]()
ja deku nekupovala,proto ze ke kocarku qinny je i krasna deka
jdu se natahnout,prcek mi dela v brichu peknou neplechu
![]()
taky me dnes prijde za mam chobotnicku…vrti se silene..
jo a vcera v noci jsem asi mela ty poslicky..konzultovala jsem to z Enkou a rikala ze to bylo ono…fuj to bylo hnusny ![]()
lenul a jaky to bylo?ja porad nevim jak to poznat.taky mi prislo ze uz jsem je mela,ale pak podle toho co jsem slysela tak to nebylo ono.ja proste nevim jak to poznat ![]()
nno ja se v noci vzbudila sla na wc apak jsem si lehla a strasna krec v brise jssem nemohla ani pohnout..a funela jsem jak blazen a trosku to pomahalo..trvalo to ale jen chvilku tak asi 30 sekund a byl klid..a pak jeste jednou a zase klid…ale male se to nelibilo a pak strasne dlouho koopala a nemohla se uklidnit tak jsme ponocovali…
tak po dlouhe dobe nakouknu a vy resite poslicky
na ty ja jsem expert mela jsem je poslednich par tydnu tehu kazdy den nekolikrat
takze dalmi co myslis ze u tebe byly poslicci (treba to fakt byla nejaka slaba forma
? ![]()
lenul tak to bylo urcite ono .to jsem teda zvedava jaky to bude az to prijde na me.ja se urcite budu bat ze uz rodim,jsem strasnej plasan ![]()
lenul dorazilo to a je to moc hezky
.dekuji ![]()
jinak ja tetko taky ponocuju.mimco kope jako blazen a ja porad pochoduju po byte aby uz prestalo a snazim seč najit tu spravnou polohu,ale nekdy at delam co delam,tak toho nechce nechat ![]()
je to celkem hnusny Dalmi ale tu chvilku se to da…ale mela jsem taky peknej strach jestli uz nebudu rodit ![]()
enko ja myslim ze to asi nebyly.bylo to jiny.mela jsem krece ne do bricha,ale jako do pochvy
asi po hodine a trvalo to vzdycky tak 15-30 sekund a byl to takovej tlak jako ze se mi chce curat.stalo se mi to trikrat za den.jsem si to pako psala kdyby to byly stahy delohy abych vedela za jakej cas se zase objevi
![]()
no to se ti vubec nedivim ze jsi mela strach.ja bych mela strasnej strach.ja ho mela i kdyz me chytnul ten muj divnej stav ![]()
ale i v knizkach jsem dnes vycetla ze je to normal a kdyz nejsou pravidelny a nesili tak to je ok…a Enka rikala ze se ma kdyztak do teply vany ze to prestane pokuud to jsou jen poslicci..
lenul jo o te vane jsem to taky slysela. ![]()
v tehu knizce pisou ze je to o.k.deloha se holt pripravuje ![]()
ja uz se taaak tesim na naseho mimiska.uz zacinam bejt pekne nameko kdyz si predstavim ze za chvilku uz to prijde a mi se tady rozrodime ![]()
dalmi, no bud te mimco kopalo do mocaku a nebo to mohly byt slabi poslicci (nemusi te bolet bricho ale treba pobolivat zada ![]()
a jak psala Lenul, staci si vlezt do teple vany nebo sprchy a dkyz to budou poslicci tak to povoli (ja je mela fakt skoro porad, obcas i pravidelny), vsude jsem hekala a vypadala jsem dva a pul mesice jak kdyz neustale rodim ![]()
me povidej jsem na tom stejne furt ctu ty cervnatka
furt jim tam ty miminka pribyvaji ![]()
jejej mema tu peknouu bourku a Misa me snad rozkope brisko..
enko no mozna to byly slaby poslicci,ale taky to nebylo moc prijemny.zdenda byl pekne vydesenej
![]()
lenul taky ctu cervnatka a uz se tesim az se to takle rozjede u nas ![]()
doufam ze ta bourka dorazi i knam,je tu strasne dusno.sice mi tu bzuci klimoska,ale stejne jsem naka hotova ![]()
a popraskala mi kuze na zadku.jsem pekne nasr…
.uz projizdim leizrovy salony u nas v okoli a hned jak porodim,tak jdu na leizr,proto ze si nedokazu predstavit ze pak u nasich v zime budu chodit s takovou popraskanou prd..
.z plavek by mi to koukalo,takze uz jsem rozhodnuta.hlavne ze se mazu kazdej den jak blba .nikdy ani casrka a na zdaku se mi to snad udelalo prez noc ![]()