Poradna duly
Jana Čurdová
Luci, ty pidi věcičky se žehlí daleko hůř než třeba tvoje tričko…sou tak maličký a když to chceš mít vyžehlený hezky i v záhybech a tak, tak jedna košilka dá prácičku…ale je to radost, páč i při tom žehlení sem se s tím mazlila…když už sem pak žehlila Ríšovi dupačky a tak, když byl na světě, tak sem se s tím už tak nepárala…sem to z časové nouze jen lehce přelítla žehličkou a bylo…
no zakázal…spíš vlastně doporučil abych se ovoci vyhýbala, ale já mu na to doporučení z vysoka......stačí že se neláduju čokoládou…dokonce i tu dvoubarevnou nutelu, na kterou sem měla takovou chuť sem si nekoupila…takže ovoce si odepřít nenechám,…zrovna tady láduju Ríšovu jablečnou přesnídávku a doufám, že mi ten blbej hlad dá aspon na 2-3 hodiny pokoj…
svěsily se ti prsa???…neboj, jak porodíš, tak se ti nalijou mlíkem a svěšený je budeš mít až po kóju…máme to my ženský stejně těžký co…
Dalmi taky se cpu tresnama a jahoddama..delam si z toho koktejly z mlickem..mnam nekdy vypiju dennee i dva litry se divim ze se z toho nepo…
ale ja je mam od tety ze zahradky.jinak taky nevim kdy bych tresne tady koupila..a jahody z obchodu nejsou nnic moc…
Dalmi třeba v Brně se dají třešně koupit na trhu, nevím jestli tam u vás nějaký trhy sou…ale já na třešně chodím tady pár metrů za barák…sou soukromí, ale chodí tam dost děcek, sou tady asi 4 stromy…a majitel se o to nestará, nezajímá, takže třešní máme dostatek…a jahody mi posílá Kuřimská babi…teda spíš je posílá Ríšánkovi, ale on se o ně hrozně rád dělí s maminkou…hihi
ha, s tím seznamem co vše po porodu budeme potřebovat jsi mě dostala…
......já teda upřímě doufám že rotoped, procházky s kočárkem a možná sem tam sklapovačky a kliky, gelíky a krémy taky udělají své…tak starý ještě nejsme ne???…i když ta kosmetika bude taky záhul na peněženku…
jahod mame taky plno .kupuju si je tu od jednoho dedy ze zahradky,ale tresne nemuzu sehnat
.me se o nich i zda.ja bych za ne dala vsechno ![]()
a sveseny prsa zatim nemam,mam je pekne nality a pevny,ale taky me to nemine
gravitace je svinstvo ![]()
lidus ja to vidim tak ze cely moje porodny pujde na upravy ![]()
ja teda kila vybeham,toho se nebojim,ale stejne radsi budu setrit i kdyz plastiku prsou bych se asi bala podstoupit ![]()
tak jestly jsou tu naky trhy ani nevim ![]()
Dalmi jak ze jsou ty tydny a mesice?? kdy me to skoci do 8 mesice??
Tabulka:
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
hmm Dalmi, hod sem znovu tu tabulku at víme kdy začínáme 8. mesíc…
Lenul, ještě nás může zachránit ten DECOLEN…je to taky pálka, ale rozhodně levnější a přírodnější než plastika…až dokojím, tak se na něj chystám… ![]()
ja chci zpatky moji krasnou hladkou prdelku
![]()
takze ja uz jsem v 8 mesici??
![]()
Vy mi teda děláte chutě. Teď špekuluju, kam mám jít nějaké třešně pokrást. Z obchodu nejsou tak dobré, jako ručně otrhané a hned spapané. Musím zaúkolovat bráchu. Máme doma asi 4 stromy třešní a já měla jen malinký pytlíček.
No, Liduš, tak s těma prsama jsi mě teda uklidnila
. Takže věšákům se po kojo asi nevyhnu, když už mi padaj dolů teď, co?
Dalmi, jak jsem si tak četla ten tvůj ceníček zákroků …
… asi ze mě po porodu zůstane šeredka. Než já bych z mateřský našetřila aspoň ty 4000, tak ze mě bude bába. Jedině, že bych vyhrála nějaký meloun ve sportce nebo tak.Ale to asi nehrozí.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek ______________ Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
Tabulka:
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
Dalmi, ta tvoje tabulka se mi zdá nějaká divná. Já se řídím podle knížky Co čekat v radostném očekávání a tam se píše, že 8. měsíc začíná od 32. týdne. Takže já budu v 8. už příští týden. schválně se budu dívat na Lenulindy metřík, jestli jí to tam v tom 32. týdnu skočí.
lucosku ja taky nedokazu nasetrit nic
.mozna tak na ty strie a na zbytek si holt budu muset zvyknout a kdyz to bude vadit zdendovy,tak holt si to zaplati
![]()