Poradna duly
Jana Čurdová
a myslim ze takova ta normalni depka musi pri neustalem rvanim detatka a nevyspani a pocitu ze nic nezvladate padnout na kazdyho.
ja mam vyhodu ze mam blizko rodice,kteri se uz tetko nabizi ze kdyz neco,tak si maliho berou
.
horsi je kdyz clovek nema nikoho ![]()
kruci, je tady bouřka = zase mi tvrdne břicho jak blázen, ted mám ještě depku z poporodních depresí…no už dost…jiný téma nebo si jdu lehnout…nějak na mě padl smutek… ![]()
lidus na me taky padnul smutek ![]()
tak uz dost o spatnych vecech ![]()
tak tu bourku posly k nam. u nas uz neprsselo ani nepamatuju.me je pri bource dobre.
a papas magnezium??
po hrstech…(kecám, ale poctivě si svoji dávku denně dám)…
normálně to břicho netvrdne už skoro vůbec, ale jak příjde bouřka a klesne tlak, na na to pupík prostě reaguje…
Dalmi asi se pro dnešek už loučím, jdu si lehnout než se Ríša vzbudí a bude vyžadovat pozornost…padaj tady kapky velký jak prase…a hřmí taky slušně…se divím že se ještě nevzbudil…
tak se zatím měj…ještě nakouknu až se bude dívat na pohádku…
pááá
lidus papa.
u nas se tetko taky zatahlo,tak doufam ze zaprsi ![]()
musim letet do kramu,tak budu az odpolko.mozna az vecer.
chystam se k mami
Ahojky.
Já jen v letu. Včera mi bylo nějak blbě, tak jsem poprvé, co jsem těhu a možná i poprvé od porodu prospala celé odpoledne a až večer jsem si vzpomněla, že jsem chtěla volat Dr. No, stejně jsem byla bez mobilu i bez pevné, takže by to stejně nešlo…
Dneska ráno jsem měla tvrdnutí a bolesti v břiše a v zádech tak silné, že jsem myslela, že „už“. Fakt jsem to musela prodýchávat jako u porodu. Tak jsem teda Dr. konečně zavolala, ta mně chtěla vidět a je to zase tam…zase už se otvírám. Poslal mně na UTZ na změření čípku a tam to ještě nebyl nález na hospitalizaci, kterou mi před tím pohrozila. Takže vysoký dávky magnézka, žádný sex, žádná fyzická námaha. Ležet se zadkem na hoře a když se to zhorší, mám jet do špitálu ![]()
KOJENÍ- kojila jsem Šimonka 2roky a 3měsíce. Bylo to úžasný, ikdyž někdy vyčerpávající. Já jsem hrozný fanda do kojení a doufám, že i tohle dítě budu kojit dlouho. Nechala jsem ho ať se odstaví sám s tím, že jsem si dala limit tak do 2,5let. Souvislost s pláčem miminka a nebo nočním buzením jsem u nikoho nevypozorovala. Spousta nekojených miminek je na tom podstatně hůř s plačtivostí než kojená.
PRSA- svěšují se v důsledku těhu a s kojením to nemá nic společnýho, takže je jedno, kdo kojil a kdo ne. Pokud je dispozice a pokud je velký váhový přírůstek v těhu, udělá to své…až odkojím všechny děti, co plánujeme, tak s nima taky budu muset něco udělat. Zatím spoléhám jen na cvičení.
STRIE- kamoška je v posledním ročníku na medicíně a pracuje u své mamky, která je taky Dr. v jednom centru estetické chirurgie. Strie dělají taky. Říkala, že je zde velká možnost je laserem nebo čím zesvětlat a trošku stáhnout, ale když už jsou jednou vytvořené, tak už nikdy se neztratí.
Už nevím, co jste probírali dál......jdu si dát další dávku magnezka.
Ahojky Cibulko… Tak to se koukej pěkně šetřit, ať mimi ještě vydrží…
Cibulko tak na sebe davejte pozor ..
Taky jsem zvedava jak to vypada se mnouu a Misou..ale nezda se mi ze by nejak moc klesla..jsem poridila dalsi foto…co myslite?¨? mate pupiky vis?? ja jsem ted dva dny tomu lezenii moc nedala..jak jste me predtim chvalili tak jsem se na to pak nejak vypr…

Lenul, taky si myslím, že můžeš být klidná. Já pupík ani nemám tak vysoko, mám ho spíš do takové kapky. Ale Dr. říkal, že je vše v pořádku a i výška fundu odpovídala,takže žádný strachy. Oproti mě máš bříško fakticky výš.
Tak já ti to pro srovnání i vyfotila. Myslím, že ho mám trošku níž než ty.