Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
7.6.07 13:21

a myslim ze takova ta normalni depka musi pri neustalem rvanim detatka a nevyspani a pocitu ze nic nezvladate padnout na kazdyho.
ja mam vyhodu ze mam blizko rodice,kteri se uz tetko nabizi ze kdyz neco,tak si maliho berou :wink: .
horsi je kdyz clovek nema nikoho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.6.07 13:23

kruci, je tady bouřka = zase mi tvrdne břicho jak blázen, ted mám ještě depku z poporodních depresí…no už dost…jiný téma nebo si jdu lehnout…nějak na mě padl smutek… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.6.07 13:26

lidus na me taky padnul smutek :cry:

tak uz dost o spatnych vecech :wink:
tak tu bourku posly k nam. u nas uz neprsselo ani nepamatuju.me je pri bource dobre.
a papas magnezium??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.6.07 13:29

po hrstech…(kecám, ale poctivě si svoji dávku denně dám)…

normálně to břicho netvrdne už skoro vůbec, ale jak příjde bouřka a klesne tlak, na na to pupík prostě reaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
7.6.07 13:31

Dalmi asi se pro dnešek už loučím, jdu si lehnout než se Ríša vzbudí a bude vyžadovat pozornost…padaj tady kapky velký jak prase…a hřmí taky slušně…se divím že se ještě nevzbudil…

tak se zatím měj…ještě nakouknu až se bude dívat na pohádku…

pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.6.07 13:35

lidus papa.
u nas se tetko taky zatahlo,tak doufam ze zaprsi :wink:
musim letet do kramu,tak budu az odpolko.mozna az vecer.
chystam se k mami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.6.07 14:40

Ahojky… Jak se máte…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
7.6.07 14:55

Ahojky.

Já jen v letu. Včera mi bylo nějak blbě, tak jsem poprvé, co jsem těhu a možná i poprvé od porodu prospala celé odpoledne a až večer jsem si vzpomněla, že jsem chtěla volat Dr. No, stejně jsem byla bez mobilu i bez pevné, takže by to stejně nešlo…

Dneska ráno jsem měla tvrdnutí a bolesti v břiše a v zádech tak silné, že jsem myslela, že „už“. Fakt jsem to musela prodýchávat jako u porodu. Tak jsem teda Dr. konečně zavolala, ta mně chtěla vidět a je to zase tam…zase už se otvírám. Poslal mně na UTZ na změření čípku a tam to ještě nebyl nález na hospitalizaci, kterou mi před tím pohrozila. Takže vysoký dávky magnézka, žádný sex, žádná fyzická námaha. Ležet se zadkem na hoře a když se to zhorší, mám jet do špitálu :cry:

KOJENÍ- kojila jsem Šimonka 2roky a 3měsíce. Bylo to úžasný, ikdyž někdy vyčerpávající. Já jsem hrozný fanda do kojení a doufám, že i tohle dítě budu kojit dlouho. Nechala jsem ho ať se odstaví sám s tím, že jsem si dala limit tak do 2,5let. Souvislost s pláčem miminka a nebo nočním buzením jsem u nikoho nevypozorovala. Spousta nekojených miminek je na tom podstatně hůř s plačtivostí než kojená.

PRSA- svěšují se v důsledku těhu a s kojením to nemá nic společnýho, takže je jedno, kdo kojil a kdo ne. Pokud je dispozice a pokud je velký váhový přírůstek v těhu, udělá to své…až odkojím všechny děti, co plánujeme, tak s nima taky budu muset něco udělat. Zatím spoléhám jen na cvičení.

STRIE- kamoška je v posledním ročníku na medicíně a pracuje u své mamky, která je taky Dr. v jednom centru estetické chirurgie. Strie dělají taky. Říkala, že je zde velká možnost je laserem nebo čím zesvětlat a trošku stáhnout, ale když už jsou jednou vytvořené, tak už nikdy se neztratí.

Už nevím, co jste probírali dál......jdu si dát další dávku magnezka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.6.07 15:10

Ahojky Cibulko… Tak to se koukej pěkně šetřit, ať mimi ještě vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.6.07 18:09

Cibulko tak na sebe davejte pozor ..

Taky jsem zvedava jak to vypada se mnouu a Misou..ale nezda se mi ze by nejak moc klesla..jsem poridila dalsi foto…co myslite?¨? mate pupiky vis?? ja jsem ted dva dny tomu lezenii moc nedala..jak jste me predtim chvalili tak jsem se na to pak nejak vypr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
7.6.07 19:30

Ahojky Leni, myslím,že máš bříško docela normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.6.07 19:35

Lenul, taky si myslím, že můžeš být klidná. Já pupík ani nemám tak vysoko, mám ho spíš do takové kapky. Ale Dr. říkal, že je vše v pořádku a i výška fundu odpovídala,takže žádný strachy. Oproti mě máš bříško fakticky výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.6.07 19:39

tak to jsem rada ja to furt pozoruju.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
7.6.07 19:44

Tak já ti to pro srovnání i vyfotila. Myslím, že ho mám trošku níž než ty. 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
7.6.07 19:46

mame je skoro stejny ze..myslim tvar a tak :D i velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie