Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky,
teda Dalmi, seznámek je úžasný
. Povedl se ti, fakticky moc moc.
Já jdu taky na ty testy na streptokoka a na krev v pondělí. Taky mi bude dělat to UTZ, tak jsem zvědavá, jestli je mimi už hlavičkou dolů. Nějak se mi zdá, že se mi taky šprajcl napříč, potvorák jeden
Ale mimi se může přetočit i těsně před porodem, takže není ještě nic ztracené.
Ahoj,
me to ceka ve ctvrtek a v patek utz..taky se uz tesim..jinak vcera vecer me chatla nejaka panika..a sbalila jsem si tazku do porodnice..teda jeste tam nemam uplne vsechno ale apson neco..
Tak to já pořád nejsem schopna si tu tašku sbalit. Už si ji balím asi 3 týdny a nemám nachystáno nic. Sice nakoupené už mám asi vše, ale nějak se nemůžu dokopat to naházet do tašky. Pak se budu bít do hlavy, až ji budu balit za pochodu ![]()
Hele, že já jsem dneska už začala ten osmý měsíc? Nebo zítra? Týjo, to letí jak blázen ![]()
luci jsem rada ze se ti seznamek liby ![]()
je fakt ze to tak strasne leti.za chvilku uz z nas budou maminky.ja se tak tesim ![]()
lenulko cetla jsem jak jsi vcera byla smutna a nemej strach,jsi skvela zenska a vsechno zvladnes.takovy pocity jsou uplne normalni.
ja je teda zatim nemam,ale myslim ze na me taky brzo prijdou
,ale ja si rikam ze kdyz to zvladnou ostatni,tak to zvladnu taky ![]()
a z mimiskama se rychle naucime jak a co ![]()
nakej ten materskej pud snad existuje
![]()
ja mam dneska pekne blbej den uz jsem od rana nestastna,nastvana a atd..
kamaradka ktera loni presne jako ja potratila tak se tetko radovala ze je znova tehulka,ale srdicko nezaclo bit,tak musela na revizy .snazila jsem se ji nak pomoct a podporit a ona si podrezala zily.nasel ji teda manzel nastesti vcas .snazila jsem se ji pomoct a psala jsem ji a utesovaa a ona mi napsala ze me nenavidi proto ze ja miminko budu mit a ze me za to nenavidi a nechce abych uz ji psala .docela me to mrzi a chapu ji ,ale tetko nevim zda ji jeste napsat nebo nenapsat nebo co mam delat.nevim zda to myslela uplne tak vazne nebo ne.
holky co by jste udelaly?mam ji dat teda pokoj a nebo se snazit ji pomoct??? ![]()
Ahojky holky..... Včera na utz jsem byla docela zklamaná, protže nám naše potvůrka neukázala, co je..... hlavičku má nalevo, tělíčko vodorovně a zadečekdolů a nožičky úplě přitáhlý k tělu a ještě zkřížený..... Takže máme překvapení…
Dalmi, já bych nechala kámošku chvíli na pokoji a myslím, že to nemyslela vůbec zle. Potřebuje se jen chvíli, aby se stím srovnala…
letim do nemocnice.rozrizla jsem si ohu asi tak 10cm(nevim presne nevidim na to prez krev) a nejde to zastavit.doufam ze zdenek prijede driv nez vykrvacim.uz jsem asi 5× zvracela jak je to hnusny
¨
sakra nejde to porad zastavit
dalmatinka
Dalmi, co to vyvádíš…?? Dej pak vědět, že jste oba OK..... Držíme pěsti..... Ať to dobře dopadne…
Holky, já jsem úplně hotová opět z našeho táty..... Zeptal se, jestli může být u porodu a já řekla, že asi ne… on se strašně urazil a teď jsem ta nejhorší ženská na světě..... protože nechci, aby viděl, jak přijde na svět jeho dítě… Řekněte mi upřímně, jestli si myslíte, že na to nemám trochu právo a on se mi strašně diví.....
no tak jsem to prezila ![]()
nevykrvacela jsem.
mam 6 stehu a zavazanou celou nohu.fuj ale bylo to hnusny.
kdyz me zdenek videl tak malem omdlel
.to me jeste vic utvrdilo v tom ze k porodu nepujde
![]()
petulko samozrejme na to mas pravo
![]()
jo prezila jsem to,ale boli to jak cert
.no za blbost se holt plati.nejvic me ale potesilo ze zdendovy vynadala pani doktorka ze me v tomhle stavu necha cistit akvarko.
![]()
po dnesku uz prej vsechno bude delat on
![]()
tak ja jdu ledovat prez obvaz aby to tak nebolelo ![]()
Dalmi, jak se ti to povedlo?
Fakt už bys s těma originálníma historkama měla pomalu přestat-tohle je silný kafe i na mne. Jak si můžeš při čištění akvárka udělat ránu na 6 stehů? No, hlavně že jsi z toho stresu nezačala s krvácející nohou rovnou i rodit
Promiň, blbej humor, ale u tebe jeden nikdy neví
Buď na sebe opatrná a Zdeněk by měl dát všechny potencionálně nebezpečné věci z tvého dosahu. ![]()
Jo a nějak se mi záhadně ztratil odeslaný příspěvek-metřík je moc pěknej! ![]()