Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky.ja uz jsem na dne ![]()
usnula jsem ve 3 rano a v 7 uz jsem byla vzhuru.vsechno me svedi,porad se sprchuju a stat na jedny noze abych si nenamocila obvaz je fakt strasny.sotva se po ty noci udrzim na dvouch ![]()
celou noc malej kope,porad chodim curat a uz nevim co delat aby mi bylo lip ![]()
tak aspon uklizim a uklizim abych nemyslela na to ze se asi zblaznim
![]()
tak ted mě to stejně nebolí a když to po ránu vždycky přejde za 2 hodiny a je to po 30 minutách = 4× chvilkový pobolívání, tak to jde i bez prášků…jen sem psala jakou má ta bolest intenzitu, že normálně bych si prášek vzala.....
ted mě Niky pěkně kope do žaludku a natahuje mi kůži na břichu…fakt příjemný…
.....poslední dobou mě i fest táhne kůže na břiše…zatím nepraská…ale bojím se že začne..i když mažu jak blázen, tak to prostě táhne…
si připadám jak hipochondr.....támhle mě bolí, tady mě píchá, toto mě tlačí… ![]()
ještě že se z toho vypíšu tady a pak to nepapouškuju Richardovi když příjde utahanej z práce…
jo a když sem rodila Ríšu, tak sme neměli auto = neznáme cestu do porodnice…respektive nemáme jí projetou, takže tento víkend razíme na výlet do porodnice…hihi…krásnej výlet co… ![]()
Dalmi né že bych ti to přála, ale su ráda že si nestěžuju dneska jenom já…ještě 55 -54 dní to musíme vydržet.....a pak si budeme stěžovat jak moc sme nevyspalí, jak moc nás ty mimina vyčerpávají…atd…
Dalmi, to je mi líto, že ti není dobře. No, ale myslím, že lepší už to nebude. Kdybys aspoň neměla rozřezanou tu nohu … no, ale takhle ..... už tak je to nápor a ty ještě kulháš. Se spaním jsem na tom stejně ![]()
Liduš, tak do porodnice se ti zachtělo,jo? Ale jo, jeď to tam skouknout. Taky se na to chystám, ale ještě nevím kdy. Břicho mi taky strašně pne, někdy mám pocit, že se mi roztrhne za pochodu. Strie zatím žádný (teda na břiše), ale zadek mi začíná praskat a malinkatý jsem našla i na prsou. Taky si kolikrát připadám jak magor, jak si pořád stěžuju, co všechno mě bolí a tlačí a jak nespím, ale co, když je to pravda.
lidus musim uprimne rict ze jsem strasne rada ze v tom nejsem sama
![]()
horsi je ze me prijde ze uz to nevydrzim
.kazda noc je pro me utrpenim a den je dlouhej a vse me svedi a boli.
jeste ta noha me strasne svedi a chvilkama jsem fakt na nervy ![]()
kdyby mi nekdo rel ze me uspi na mesic,tak jdu do toho ![]()
ja uz se tesim az zacneme malovat,proto ze aspon mi to utece
luci tak popraskanej jzadek jako ma ja,nema snad nikdo,tak si z toho nic nedelej ![]()
a o porodnice se taky chystame,ale zdenek je porad v praci.nastesti uz pristi tyden ma dovcu ![]()
dneska musim odvezt auto do servisu tak uz mam zase hruzu kolik to bude stat ![]()
tak ten prospanej měsíc bych taky brala.....ráno sem dokonce přemýšlela že bych se nechala zavřít do špitálu, páč mě Ríša+pupík hrozně vyčerpávají a já bych si odpočala, jenže bych to bez něj nevydržela ani den.....no možná tak ten den a to už by se mi stýskalo, sme na sobě celkem závislí…
k tý porodnici, my ale nepůjdeme dovnitř…jen si chceme projet tu cestu, je to cca 36 km a nevím jak dlouho nám ta cesta bude trvat, a taky asi hodně bude záležet na provozu, páč porodka je v centru Brna a určo po cestě bude nejmín 10 semaforů.....děsím se toho… ![]()
tak na zadku mám jen celulitidu…naštěstí.....ale nebudu jásat předčasně…co není může být…hůř sou na tom prsa…
Tak to jo, to schvaluju. Ale u tebe člověk nikdy neví co provedeš. Tvoje historky jsou toho důkazem
Takže jenom hezky sedět a přidělovat úkoly a maximálně vařit kafe.
Jo tak, já myslela Liduš, že se tam jedete podívat tak celkově, jaké to tam je a tak. to já tam budu muset zajet na tu prohlídku, ať vím, do čeho jdu. Už mám napsaný celkem slušný seznam otázek ![]()
Luci já už přece vím do čeho jdu…už sem tam jednou rodila…jen sem tam předtím byla 14 dní hospitalizovaná na rizikáči kůli tý preeklampsii, takže odpadla cesta se sousedem, nebo sanitkou…dojela sem si tam vlakem.....
jinak sem se vám teda taky odhodlala vyfotit, ale ten kukuč je hroznej…tak špatně určitě nevypadám…nejsu učesaná, a soustředím se na vyfocení, takže xicht omluvte…jde jen o pupík…
luci to by me musel hodne nastvat abych to vzala do vlastnich rukou,ale klidne se to muze stat
uz jsem takle vymalovala 3 mistnosti kdyz jsem videla jak se stim sere
![]()
lidus tak to mi jdeme primo na porodni sal
nasla jsem teda fotky,ale nak me to neuspokojilo ![]()
lidus taky jsi se mhla aspon usmat,ale ja se takle tvarim uz od rana
![]()