Poradna duly
Jana Čurdová
ok, příště se učešu, usměju a rozhodně si sladím spodní prádlo, budu jen v černé nebo bílé…nebo taky červené, ale do té už se asi nevlezu…hihi…
Dalmi taky mě svědí ruky, když vidím jak se R. s něčím hrozně páře…nejrači bych to udělala za něj, ale ted su ráda, že su, takže bych polkla a dívala se jinam…
Ahoj.
Tak jsem včera byla na tom posledním větším UTZ. A udělali mi docela radost. Miminko je po zdravotní stránce vpořádku. Je hlavičkou dolů. Opět mi potvrdili HOLČIČKU
Tak už tomu snad asi věřím, že ji tam mám. Bylo to fakt krásně vidět.
Jinak ale miminko je o dost větší než je standart. Hlavně má asi o3 týdny věší hlavičku. No, já už tu psala, že očekávám, že to nebude žádnej drobeček. V 56 ani nic nekupuju. I Šimonkovi byla malá hned v porodnici.
Jinak k té pacentě. Včera mi ji nepřeměřovala, protože mi ji měřila minulý týden zároveň s tím čípkem a dělá se to vaginálně a ona tam nechtěla zbytečně dráždit. Říkala, že za těch pár dní nijak výrazným způsobem nemohla posunout nahoru, jak by bylo třeba. Takže ji mám asi stále těch 19mm od vnitřní branky a ptala jsem se zase na to, jak u porodu. A ona říkala, že obě porodnice, kam hodlám jít rodit se snaží v těchto případech vést klasický porod, ale pod větším dohledem s větší pohotovostí na CŘ. Jde totiž o to, že když je takhle nízko, tak hrozí, že se začne předčasně odlučovat, což by znamenalo velké krvácení a odrožení pro mimi i mně.
Závěr je teda takový, že Dr. na UTZ ještě doporučila mojí gynekoložce znovu zopakovat UTZ ve 35-36tt jednak kvůli velké velikosti mimi a jednak kvůli té placentě.
Taky jsem nahlídla do svých papírů…Dr. mi zapomněla minule udělat zápis do průkazky. A bylo tam psáno, že čípek mám uvolněný na 2cm do šířky, ale nezkracuje se tak, abych musela do špitálu. Tak jsem zvědavá, co bude příště. Nemám pocit , že by to magnezko nějak zabíralo.
Já musím vydržet v celku aspoň do 24.7, protože 16.7 nastupuju se Šimonkem na plánovanou týdenní hospitalizaci a kdybych nevydržela, tak by to padlo.
Jdu dočítat a pak uspávat.
lidus tak ja jsem ale hroznej nervak a nevydrzim mlcet.rada buzeruju
![]()
Ty mi čteš asi myšlenky, já ti chtěla napsat, kde máme tu slíbenou fotku ![]()
Pupík teda vyrostl, ti řeknu, hezký. Příjde mi, že ho máme podobný. I když mě ten můj připadá trošku víc šišatější. NO, usmát si se trošku mohla, ale já se taky do foťáku neumím tvářit, zvlášť když se fotím sama. Ale jinak tak hrozný jak říkáš to není, fakticky ![]()
Cibulko, tak třeba to bude ok a porodíš normálně.....a kolik měl Šimonek když se narodil, že píšeš o velkým mimi…a další otázka proč bduete se šimonkem hospitalizovaní??? něco vážnýho??,…ten pupík pošly at tě taky vidíme 2v1…a rada…usmej se at nevypadáš jako já…
…jo a kolik toho magnezka bereš???
Luci díky za uklidnění že tak hrozný to není, ale já vím že je…fakt se tam tvářím jak… no nebudu psát co…nic mě stejně ani nenapadá…
Ahoj Cibulko, jsem ráda, že kontrola proběhla v pořádku. Z velikosti si nic nedělej, hlavně že je malá v pořádku. S tou placentou je to sice horší, ale co víš, třeba se ještě posune výš a bude to taky v pohodě.JO, a fotečku hoď, jsme zvědavé.
Liduš, to není uklidňování, to je fakt. Blbě tam nevypadáš, jen ses moc soustředila na focení, toť vše. Já na fotkách vypadám jak pablb pořád, tak si z toho nic nedělej.
cibulko ahojky.jsem rada ze Ko probehla v poradku a mimisek je zdravej
musis se tetko setrit ![]()
tak jsem uklidila v loznici a v koupelne a tet me ceka jeste kuchyn a obyvak
ja uz nemuzu ![]()
Tak si Dalmi odpočiň. Neblbni, nebo se to Matyáškovi přestane líbit a začne zlobit, uvidíš.
kdyz ja nemuzu jenom sedet a koukat
vsechno me pak svedi a boli a takle na to aspon nemyslim ![]()
LIDUŠKO- pěknej pupík
Hospitalizovaní budeme na neurologii na kompletní vyšeztření kvůli té hyperaktivitě a přidruženým problémům. Š. měl 3950g a 56, kterou jsem mu koupila do porodnice mu byla malá a taky musel jet domů chudák s rozeplnutýma knoflíkama ale my máme v rodině, že druhý bývá přes 4kg a zatím je podle všech UTZ větší než byl on tehdy. Ale mně to nijak neděsí.
NO, ale s tou placentou mi právě včera dost zvedli náladu, že je tu velká pravděpodobnost, že to nechají rodit klasicky
Magnezka mám brát 4-6 denně _beru Magne B6) a když se to nezlepší, tak se ukázat.
Dochází mi asi baterky v klávesnici a další nemám.. ![]()
Tak se běž třeba někam projít s pejskem, nebo s kámoškou posedět někde venku, na kafíčko, nebo tak něco.
ojé, žene se bouřka…a já coby hodinku po obědě (rizoto s ledovým salátkem), po zmrzlince (ovocnej twister) se láduju rohlíkem s rajčetem a zapíjím to plnotučným mlíkem…no prostě a jednoduše zase žeru… ![]()