Poradna duly
Jana Čurdová
Cibul, takže jen vyšetření??, to je ok, hlavně že tonení nic horšího…hele u tý hyperaktivity sou i nějaký přidružený problémy???.....jaký???…no snad je Ríša jen živější a rozmazlený dítko a né hyperaktivní…
tak to bereš docela dost magnezka…když to srovnám s tím tvým, tak já beru cca taky těch 5-6 denně, jenže sem si ted koupila větší kapsle, at nemusím polykat tolik prášků denně a to beru jen 2 denně, sice sou to děsný klády velký, ale spolknout se to dá a celkem to pomáhá…je v tom i vitamín D…
jak mě docházej baterky v klávesnici hned beru akumulátory z foťáku…
…bez klávesnice se neobejdu když malej spí… ![]()
Liduš, klíííd. Já od rána taky nedělám nic jiného, než se cpu. Jen ta zmrzlinka mi chybí. Asi si skáknu do obchůdku …
dneska se loučím, jdu si chviličku lehnout…pak budu muset zase běhat jak si synáček bude pískat (od toho přece na tý mateřský su ne)…tak pááá
Tak jsem taky šoupla nějaké nové pupíkové foto do galerky…
Už se mi nezdá, že by byl tak pidi.
Lliduško, pupík pěkňoučký, akorát vypadáš nějak naprdle (nebo soustředěně
).
Cibulko, hlavně se šetři, ale jestli je mimi dost velké, klidně by mohlo na svět o pár týdnů dřív (ne o moc, samozřejmě).
Mišpulíne, taky pěkný domeček pro mimi. Už se nám to v práci krátí, co?! Teda mně vůbec, protože končím už teď v pátek. ![]()
Evikul, no vidíš, jak pupík krásně roste
. Je tak akorát. Jak to děláš, že jsi pořád tak hubená? Kolik jsi přibrala? Fotečky moc hezké, vypadáte s manžílkem spokojeně, to je fajn. Takže v pátek v práci padla? Doufám, že tady s náma pak budeš častěji. Chodí nás sem 3 a půl ![]()
Přibrala jsem jen 8kg (za poslední dva měsíce jen kilo), ale kamarádka mi říkala, že když zůstala v těhu doma, okamžitě jí naskočily 4 kila. Mám v práci hodně běhání a až doma zlenivím, půjde určitě váha nahoru. Mám pocit, že tenhle poslední týden se strašně vleče.
Ale bude se mi po holkách z práce stýskat, mám to ani ne pět minut, budu tam každou chvíli na návštěvě. Ale samozřejmě že tady taky budu víc. ![]()
ahojky, sme před chviličkou parádně zmokly, liják jak prase a jak sme dorazily domů je po dešti, dusno na padnutí…a to by měl být čistější vzduch…musím relaxovat, takže Ríša zase čumí na pohádku…no relaxovat…hned se hrnu na emimino…tohle je normální závislost!!!!
Eviku, to je super, že už taky končíš v práci…máš recht, že na fotce vypadám naprdle, až příjde domů R., tak se vám zkusím nechat vyfotit v lepším rozpoložení, když se fotím sama, tak prostě vypadám jak příšerka a ještě soustředěná na focení…hih, ale šlo mi hlavně o ten pupík,kterej se celkem vyloupnul…Ládíček už má taky pěknej bunkr…a s manžou vám to sluší…moc…
teda ale holky, jak tak sleduju vaše fotky, tak žádná z vás není v xichtě tak děsně oteklá jako já…
…chjo…
Mišpul tvoje bříško je tak malinký…až je přímo roztomiloučký…bych spíš řekla že tam je holčička… ![]()
Liduško, moje bříško je fakt malý, vypadám tak na 5. měsíc, přibrala jsem asi 8 kilo a pořád obleču spoustu svého netěhu oblečení ![]()
Ale je to jen rozložené, jak jsem vysoká, moje segra to měla taky ne.
Už se nemůžu dočkat, až mi příští pátek Dr. řekne, jak je mrňous velikej, protože ve 21. týdnu byl o 10 větší než by měl být. A to jsem tenkrát neměla vůbec žádnej pupek, mě začal růst až před měsícem ![]()
Běžím domů, pejsan čeká na procházku, tak mě čeká aspoň tak půl hodina v tom vedru ![]()
Liduš, jsi tu ještě? Se máte, že u vás sprchlo aspoň trošku. Já když prší, tak aspoň na chvilku vylezu ven. třeba vynést smetí nebo tak. dělá mi to moc dobře. Jen škoda, že u vás to dusno zůstalo. Jo, a ksicht nemám sice oteklý, zato mi připadá vyžraný! Vypadám jako křeček.
Evikul, jen 8 kilo? to je hezký, tiše závidím
A stýskat se ti po práci nebude neboj, my tě tady zabavíme. A když už, tak skákneš do práce na kafíčko nebo čajíček a bude to. Se máš, že to máš takový kousek. Já sice taky, ale jsme až ve 2. patře a to je pro mě trest tam lozit a ještě v takovým vedru.
Luci, taky jsme v 2.patře a posledních pár schodů je vždycky o život.
Zatím si moc nedokážu představit tahat korbičku s mimčem a s bolavou prdelí až k nám nahoru. Sousedka s čerstvým mimčem (bydlí ještě o patro nad náma) jen poznamenala, že bych měla začít posilovat.
![]()
Luci, su tady zase až ted, Ríšu pohádka bavila asi 10 minut, pak sme musely jít zase ven..ufff.....ted už je v pyžámku a hraje si s tátou, za chvilku mě čeká maraton uspávání…(čůrat, pít, pohádka, čůrat, pít, pusinka, pomazlit, pít).....pak třeba usne… ![]()
jen sem chtěla napsat k tomu xichtu, tak sem to myslela, oteklej = vyžranej…přesně jak píšeš..jako křeček…což mě celkem deptá…a to mám taky jen 8 kg nahoře…ale já su prcek…takže těch 8 kg je vidět až moc…
jinak holky to druhý patro vám fakt nezávidím…ještě že máme domeček s jen 4 schodama…
no tak já du na ten uspávací každodení maraton…už se fakt nemůžu dočkat až mě budou takhle potřebovat 2 dítka… ![]()
ahojky.nemuzu spat.bloumam po byte a premyslim jak to vydrzim nespat dalsich 50 dni
![]()
mispulko ty mas fakt malicky brisko,ale zavidim
![]()
evi hezky fotky a moc vam to vsem slusi
![]()
odpolko jsem musela necekane zmizet.jela jsem koupit novej koberec a rikala jsem si jak vycerpanim padnu a uz nevstanu a houby.jse cila az az .opet me vsechno svedi a uz se strasne tesim na patek.to jdu k dr ,tak mu to povim a doufam ze mi nejak pomuze,poradi,podpori. ![]()
no uz se nemuzu dockat.
poslikuju nebo co to je,ale je to teda docela neprijemny a mam pocit jak kdyz rodim.aspon tak nak si ty bolesti predstavuju.
nalozila jsem se do vany a prijde mi ze to je jeste horsi.ani to nejde zaspat,tak nevim co budu delat,jedine doufat ze to prejde ![]()
no moc do smichu mi neni
![]()
budu tady holt bloumat po internetu ![]()
aspon jednu vyhodu to ma,ze uz aspon necitim jk mi svedi cely telo ![]()
to je tak divnymam pocit ze se asi pocuram ![]()
Dobré ráno všem, chystám se napředposledy do práce, tak mi je hej (i když dnes do osmi
).
Dalmi, doufám, že jsi přes noc neporodila! Tak se ozvi, ať víme, že jsi 2v1.
Ale s tou vanou to bylo divný, všude píšou, že tak rozpoznáš poslíčky od pravých kontrakcí. Tak se příště vykašli na koberec a radši doma s klimatizací odpočívej ![]()