Poradna duly
Jana Čurdová
lenul to ja bych nemohla zehlit v takovem vedru
,ja jsem se dopracovala uz tak daleko,ze nezehlim.tak rok jsem nic nezehlila.vsechno jsme si koupily aby se to nemuselo zehlit.
povleceni krepovy,obleceni nemuchlavy a uterky holt mam sezvejkany,ale stejnak se vzdycky nak zazrakem narovnaj jak jsou mokry
![]()
holky dneska by jsme mely udelat spolecnou siestu a nic nedelat.myslim ze si to zaslouzime ![]()
jo Ríša je číslo, ale to občas každý dítě…rozdýchala sem to jen díky tomu že mi ty moje nervy občas takhle procvičuje…už mám nervy skoro ze železa ![]()
jsem pro siestu…
Lenul přes den bych taky nežehlila…to se snažím bud ráno nebo večer kdy není takovej hic…
a utěrky nežehlím!!!!…zbytečný!!!!
lidusko taky doufam ze budu mit nervy ze zeleza.
nesnasim treba rozmazleny deti.moje netere jsou tak rozmalzleny a vse si vyrvou a ja si vzdycky v duchu rikam ja bych ti ji flakla to by jsi videla ![]()
nebo na dovce kdyz tam ty deti litaj a delaj bordel,tak mam vzdycky taky co delat abych nevstala a neserezala je
![]()
jsem zvedava jak to budu pak praktikovat na matyaskovy.urcite ho taky rozmazlim a necham ho aby ostatnim skakal po hlave
![]()
ale doufam ze ne. ![]()
Dalmi, je fakt že Ríša rozmazlenej je…pro ránu se snažím jít co nejdál…prostě preferuju stále dokolečka vysvětlovat, kárat a tak…kolikrát taky slyším z okolí slova tipu „Ríšo kdybys byl můj, už jí máš“…ale rozhodně pokud je na pískovišti kde si hrají děti a on začne všem házet písek do očí, nebo jim bořit ty jejich hrady, zahrádky a bábovičky, jde okamžitě a bez pardonu s velkým řevem pryč.....určitě ho nenechám „skákat“ ostatím po hlavě…sobě do jisté míry ano, ale ostatním ne!!!…je to prostě moje zlatíčko a kdybych mohla dovolím mu úplně vše!!!…jenže nemůžu a mám zodpovědnost za to aby z něj nevyrostl sígr co třeba bude mlátit svoji manželku jen proto, že já se v jeho dětství neudržela a mlátila ho za každej prohřešek a tak…takhle to prostě vidím já…možná je to špatně, ale v tuto chvíly je to pro mě dobrá cesta jak vychovat slušnýho člověka!!!
lidus ja se taky pokusim z nej vychovat dobryho cloveka.budu ho od zacatku vedst k poradnosti,proto ze nechci aby byl jako zdenek bordelar a aby pak sve zene pomahal.
myslim ze to jak je budeme vychovavat tak oni budou potom tak zit ![]()
rozmazleny dite je asi kazdy,ale musi to mit sve meze.neter si vybreci vse.jsou ji necšely 4 roky a uz ma svuj pocitac a misto aby chodila ven na pisek a hrala si z detma,tak jenom vysedava u pocitace a kdyz ji svagrova taha ven,tak ji klidne prasti,nebo kousne a rve jak tur,tak ji nechaj.to ja takle teda delat nebudu ![]()
kamaradky malej zase jakmile jsou na pisku tak vsechny terorizuje.bere vsem hracky,kolobezky a mlati je atd.. a ona jenom sedi a kouka.vetsina maminek se vzdycky seberou a jdou radsi pryc ![]()
sestrenice malicka si zase vzdycky neco umane a dokud ji to nekoupi,tak dela sceny.v kramu se vali po zemi z hysterickym revem a sestrenka misto aby ji to vysvetlila a nebo ji jednuplacla,tak ji to koupi.dokonce ji koupily nedavno i kne.chudak kun.nikdo se o nej poradne nestaral,tak ho pak darovaly postizenim detem.to je taky napad koupit 5 lety holce kone
Dalmi koukám máš spoustu odrazujících případů…ale na druhou stranu, čeká tě / nás to taky…třeba ty hysterický scény v supermarketech…to mi Ríša taky jednu dobu zkoušel…a určitě je v budoucnu zkusí ještě několikrát…a upřímě neznám matku, ktreré to dítko ještě neudělalo…ti caparti prostě zkouší co můžou a máš pravdu, je jen na nás jakej z něj bude člověk…
nonic, volala mi kamoška že tady za půl hodky bude…Ríša bude rád, příjde mu kamarád Filípek, takže já jdu v rychlosti opláchnout nádobí, takže končím.....páááá
mmch příjde kamarád a z domu bude zase jedno velký skladiště bordeliště…jéžiš na co já vůbec uklízím, nevíte???
Liduš posílám spoustu nervů,mám je ve sklepě v kýbly
…moooc mě to pobavilo(promin),nejsme sami,ikdyž ty máš ještě prcka,tak se to dá omluvit,ale když ti to udělá 5 letý kluk,tak bys nejradši vraždila:))),taky se snažím mu pořád domlouvat,ale když je toho moc a vše opakuji 100 krát,tak lítaj facky…prostě klasiký papinák…pískám,až vybuchnu…fákt se těším na druhé kolo:))…jinak ted během 14 dnů jsem ho nemohla 2 krát najít…to byl mazec…jednou byl u souseda,podruhé to bylo v kaufu mi utekl na pánský záchod,když jsem čurala na dámským…to už jsem manžovi doma ani neříkala,protože by byl mazec…
Holky musím mazat,jen jsem neodolala reagovat hned na Liduš,tak se mějte papa,já to pak dopíšu…
Llidusko,
musi to byt narocny, dvoulete dite da uz asi pekne zabrat, vid? Zlaty miminka, ktery jen lezi, kopou nozickama a smejou se na maminku
Ne, vazne, kazdy vek ma neco a urcite neni spravny deti rezat. Nekdy to potreba je, ale ja mam v planu delat to, co moje kamaradka, diteti predem oznamit, ze jestli neco jeste jednou udela, tak dostane na zadek, pokud udela, ma ji. Sice bude rev, ale aspon to bude vedet predem. Chtela bych to resit ve vetsine pripadu rozmluvou. Ale jinak jsou to zlaticka a na jednu stranu jsem se pobavila, kdyz jsem to cetla
Na druhou mi Te je opravdu lito, ale ceka nas to kazdou ![]()
Lenulindo,
gratuluju k super kontrole. Me to ceka zitra. Jde se podruhe podivat tatinek, tentokrat na 3D, tak jsem zvedava, jak bude zase reagovat ![]()
Lucosku,
diky za uklidneni s temi kily. Urcite to pujde dolu - bude muset ![]()
Dnes jsem byla obhlednout postylku. Konecne se mi podarilo sehnat takovou, ktera se mi libi a neni z borovice. Cely byt mame zarizen v brize, takze by se to dost triskalo. Tahle je bukova, ale svetlounka, takze to bufe ok. Zitra vyrazim jeste do jednoho obchodu a pak ji hned objednavam, uz se tesim ![]()
Taky jsem se v CaA dnes neudrzela a koupila dalsi (uz treti) pyzamko ve velikosti 62 - bylo ruzovy a proste uzasny ![]()
holky koukam ze vsichni s te me poslechly a daly si siestu kdyz tu bylo tak mrtvo ![]()
rano mam bejt v 7 u dr,tak musim vstat v 6 rano,tak strasne doufam ze usnu.musim usnout,at se me dr nelekne
![]()
tak vsem reji krasnou dobrou noc bez poslicku ![]()
me uz dneska braly i odpolko,ale asi jenom 4×,tak to slo ![]()
dobrou noc a drzte mi na zitra palce,mam trochu strach jako vzdycky
![]()
ahojky.tak jsem zpatky.vstavala jsem v 5.30,ale kupodivu jsem usnula uz ve 12,tak jsem docela svezi
![]()
u doktora vse o.k.malej je v poradku,uz to neni obrik,ale srovnal se,tak mam radost.ma 1700gr.
dostala jsem darkovej kufr pro nastavajici maminky a v nem -je tam krasnej dudlicek z kacenkama ze silikonu,jedna hracka-kousatko,kremova pena DO KOUPELE PRO MIMINKO OD NIVEI.beyby krem na opruzeniny,velkej olej na detskou pokozku od Hipp,spoustu casaku jak se starat o mimco atd. a pak naky vlozky od always
docela mi to udelalo radost.
jinak mam trochu spatnou moc,prej zahustenou nebo co,tak mam hodne pit,ale spis si myslim ze jsem to udelala tim ze jsem rano zapomela nacurat do zkumavky a tak jsem pak rychle toho hodne vypila abych tam aspon neco dala
![]()
pak mam trochu kvasinky,tak mi predepsal naky cipky,ale jinak je vse jak ma byt ![]()
Ahojky…
su ráda že sem vás pobavila…resp. že vás pobavil můj syn…už se tomu taky směju, ale včera to bylo fakt na větev…a to mělo ještě pár detailů, jako že sem chytla v koupelně kohoutek od teplé vody, že si ji pustím a kohoutek mi zůstal v ruce, Richard má na skříni v chodbě uložený metrový modely letadýlek a já jak sem likvidovala pavučiny vysavačem sem mu jedno shodila a rozlomilo se tam cosi (co šlo naštěstí slepit).....no to byly jen detaily, který měly pokračování, když přišel R. z práce, byl unavenej a trochu nabručenej…(asi taky den blbec)…kohoutek mu taky zůstal v ruce (musel to zpravit), načež já sem mu oznámila co se mi stalo s jeho nejlepším letadýlkem a do toho malej furt vyžadoval tátovu pozornost („tatí, tatí, toto a tamto, tatí, tatí“)…no co vám mám povídat…den jako vyšitej…pro oba rodiče!!!
naštěstí dneska už je dobře…
Sedmi Ríša se mi naštěstí ještě nikdy neztratil, ale určitě bych byla na mrtvicu…uff
Klaudul tak gratulace k vybrané postýlce…a k dalšímu pyžámku, já té růžové taky horko těžko odolávám…
…
Dalmi teda ale vstávačku jsi měla dneska děsnou…fuj…tak brzo, to já si klidně spinkala do 7…teda Ríšánek spinkal…řídí se to podle nej že jo…ten balíček co jsi dostala sem já tehdy dostala až se malej narodil a nechávaly sme ho přihlásit na pojišťovnu, tak od pojišťovny a bylo tam téměř to stejný…taky Nivea…a 1700 gr…jéje, já myslela že už ti prckové mají aspon 2 kg.....no tak nic, asi ještě ne… ![]()
jo a málem bych zapoměla…
happy brithday tooo youuuuuuu, happy brithday tooo youuuuuuu, happy brithday Lenulindooooooooo, happy brithday tooo youuuuuuu
http://sirmi.ic.cz/deti/87.gif
a jak příjdeš z UTZ, hned napiš jaký to bylo!!!!!!
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>5×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor,?)
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)
událost dne-Lenulinka ma narozeniny.http://sirmi.ic.cz/kytka/32.gif
lenulko vse nej nej nej.at se splni vsechny tva pranihttp://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif zdrave miminko a bezproblemovy porod
kamca a matyasek ![]()