Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, gratuluju všem, co jsou po kontrole či po utz.
Lenulindě ještě dodatečně přeju vše nej k narozeninám-hlavně rychlý porod a zdravou a hodnou malou princeznu!
Lenýsku, ty jsi teda šikulka, fakt!:potlesk:
Já dnes byla naposledy v práci, tak jsem zvědavá, jaký to bude doma
I když příští týden se stejně skoro nezastavím
-v pondělí mám KO a odpo těhu cvičení, v úterý jdem do divadla, ve středu jedu za kámoškou s měsíční Kačenkou, ve čtvrtek do Prahy na mamčinu promoci a v pátek si snad začnu užívat tu dovču(hnízdnění, uklízení, odpočinek…
)Ufff, doufám, že aspoň nebude takový vedro.
Takže přeju pěkný víkend. ![]()
Ahoj vsechny,
nejdriv vsechno nejlepsi Lenulinde a hlavne, at ma zdrave miminko ![]()
Dneska jsem trochu smutna ![]()
Vcera jsem byla na UTZ, vse se zda byt OK.
Dneska nasledovala KO. Muj Dr. tam nebyl, tak ho zastupovala jina pani doktorka. Mimi je pry skoro o 2 tydny mensi, nez by melo byt.
Hlavickou je uz natocene dolu, ale zdala se ji tam pry nejak napresovana.
Taky mi predepsala nejaky napoj s magneziem proti tvrdnuti briska a divila se, ze ho jeste neuzivam. A to se me ani neptala, jak casto a jestli vubec mi brisko tvrdne.
Asi videla neco, co jini prehlizeji.
Taky me poslala pristi tyden na krev a znovu me objednala na patek k memu Dr.
Tak nevim, co si o tom vsem mam myslet. Hlavne, aby bylo mimco zdrave!!!
Ty vedra a rychle zmeny tlaku mi vubec nedelaji dobre. Piskot s sebou vzdycky tak hazi, ze obcas musim zatinat zuby, jak to boli
Tak se omlouvam, ale musela jsem se z toho vypsat. ![]()
Mejte se vsechny mooooc dobre, at vas miminka v briskach netrapi a koukejte na sebe davat pozor ![]()
Papa a pusu vsem
ahojky.radulko neboj se,to urcite bude v poradku.miminko je urcite zdravy a magnezko ti pomuze.ja uz ho uzivam pravidelne od 16 tydne ![]()
jsem rada ze jsi se taky zastavila
a drzim palecky aby bylo vse jak ma ![]()
evikulko neboj doma bude dobre.do porodu uz nam zbyva par dni,tak to utece jak nic
jinak ja jsem dneska taky naka smutna ![]()
kdybych aspon usnula.vim ze zitra bude zase dobre,ale dneska vecer mam nakou depku ![]()
Ahoj holky,
nevím, jestli si na mě vzpomínáte, chodila jsem sem jednu dobu jako anonymní, zaboha mi nešlo se zaregistrovat, tak jsem to vzdala. No a během včerejška se mi podařilo kontaktovat administrátory, kteří mě konečně ručně zaregistrovali ![]()
Jmenuju se Petra, za pár dní mi bude 23 let, jsem z brněnska, 2 roky vdaná a jsem ve 34tt. První TP mám sice už 30.7., ale v:,–(ím se, že to bude srpňátko, druhý TP je 4.8.
Jo a bude to holčička - Inna.
Teď už začínám mít stavy, kdy nemůžu moc spát, včera a dneska je mi silně šoufl od žaludku, skoro jako ve druhým měsíci, nevím, čím to může být, mimčo už je asi moc velký a všude tlačí, nejvíc teda na žaludek ![]()
A hlavně jsem teda zapomněla napsat, že bych byla moc ráda, kdybyste mě vzaly mezi sebe ![]()
Ahoj Patsy, vítáme tě!
![]()
Radulko, určitě všechno bude ok.
Miminka někdy prostě váhově neskáčou podle tabulek. Ale chápu, že tě to musí hodně stresovat. Uvidíš, že v pátek na KO bude vše ok.
Hlavně aby mimi bylo zdravé, ale věřím, že kdyby nebylo, nezdálo by se jim něco na utz! Takže se mu asi jen nechce v takovém vedru přibírat. ![]()
Díky Evikule ![]()
Já bych těm váhám z UTZ moc nevěřila, prý to ukazuje s přesností na 500g, což je na malý mimnko docela brutální rozdíl.
to jo je to spis je takovy odhad…a tech 500g je fakt hodne…to by ta moje prdolka mohla mit uz klidne teda 2000g ![]()
Díky Lenulido ![]()
Zkusím sem hodit fotku pupíku, jestli se to podaří, je to foceno tak před 4mi dny http://rodina.cz/Patsy84/album/xxtt.jpg
Leni, to snad ne…
Koukala jsem na průměrnou váhu miminka v našem 31tt a přesně ti to odpovídá.
To bys měla pěknýho otesánka (otesánku). ![]()
Já jdu nakoupit, pak musím doma uklidit-budu to tady dnes sledovat. Večer máme oslavu Radkovy 30tky v jedné hospůdce s kamarády, už máme za sebou rodinnou oslavu(minulou sobotu asi v 15ti lidech-uf). Tak už se těším, až bude konečně doslaveno.
Přijde možná až 25 kamarádů, musím ještě promyslet spaní pro část z nich (chata a u nás doma dětský pokoj),hlavně aby se moc nestřískali
A taky doufám, že tam nenecháme úspory-jsem strašná držgrešle.
![]()
Patsy, dobrý tip , abys zjistila, jestli jsi to vložila správně, při psaní zprávy nejdřív klikni na náhled(vedle odeslat) a hned uvidíš…
Pro vložení obráku klikni na img nahoře-vlož odkaz obrázku-ještě jednou klikni na img.
Jinak tvůj pupík jsem zhlédla (podle té zobrazené web.adresy) a je moc slušivý
Na to, že jsi o dost dál než já, máme skoro stejný. Jupíí, konečně někdo bez obřího pupíčku.
Už jsem si (ještě s Mišpulínem) připadala dost opuštěně.
Mě nepřijde zase tak malý, dává mi už pěkně zabrat, ale je pravda, že na skoro konec osmého měsíce není nijak velký
Třeba budu mít malé miminko
Mě doteď ještě nikdo neřekl jeho váhu, takž nevím, na čem jsem, ale v pondělí jdu na kontrolu, snad mi bude dr. dělat i UTZ kvůli poloze mimča (ještě před 4mi týdny bylo hlavou nahoru) tak se zeptám i na váhu.