Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
15.6.07 23:13

Ahoj, gratuluju všem, co jsou po kontrole či po utz. :srdce: Lenulindě ještě dodatečně přeju vše nej k narozeninám-hlavně rychlý porod a zdravou a hodnou malou princeznu! :wink: Lenýsku, ty jsi teda šikulka, fakt!:potlesk:
Já dnes byla naposledy v práci, tak jsem zvědavá, jaký to bude doma :lol: I když příští týden se stejně skoro nezastavím :roll: -v pondělí mám KO a odpo těhu cvičení, v úterý jdem do divadla, ve středu jedu za kámoškou s měsíční Kačenkou, ve čtvrtek do Prahy na mamčinu promoci a v pátek si snad začnu užívat tu dovču(hnízdnění, uklízení, odpočinek… :wink: )Ufff, doufám, že aspoň nebude takový vedro.
Takže přeju pěkný víkend. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
15.6.07 23:27

Ahoj vsechny,
nejdriv vsechno nejlepsi Lenulinde a hlavne, at ma zdrave miminko :wink:

Dneska jsem trochu smutna :cry:
Vcera jsem byla na UTZ, vse se zda byt OK.
Dneska nasledovala KO. Muj Dr. tam nebyl, tak ho zastupovala jina pani doktorka. Mimi je pry skoro o 2 tydny mensi, nez by melo byt. :cry: Hlavickou je uz natocene dolu, ale zdala se ji tam pry nejak napresovana.
Taky mi predepsala nejaky napoj s magneziem proti tvrdnuti briska a divila se, ze ho jeste neuzivam. A to se me ani neptala, jak casto a jestli vubec mi brisko tvrdne. :( Asi videla neco, co jini prehlizeji.
Taky me poslala pristi tyden na krev a znovu me objednala na patek k memu Dr.
Tak nevim, co si o tom vsem mam myslet. Hlavne, aby bylo mimco zdrave!!!
Ty vedra a rychle zmeny tlaku mi vubec nedelaji dobre. Piskot s sebou vzdycky tak hazi, ze obcas musim zatinat zuby, jak to boli

Tak se omlouvam, ale musela jsem se z toho vypsat. 8O

Mejte se vsechny mooooc dobre, at vas miminka v briskach netrapi a koukejte na sebe davat pozor :wink:

Papa a pusu vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.6.07 23:37

ahojky.radulko neboj se,to urcite bude v poradku.miminko je urcite zdravy a magnezko ti pomuze.ja uz ho uzivam pravidelne od 16 tydne :wink:
jsem rada ze jsi se taky zastavila :wink: a drzim palecky aby bylo vse jak ma :wink:

evikulko neboj doma bude dobre.do porodu uz nam zbyva par dni,tak to utece jak nic

jinak ja jsem dneska taky naka smutna :cry:
kdybych aspon usnula.vim ze zitra bude zase dobre,ale dneska vecer mam nakou depku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 09:31

Zdravím! :-)

Ahoj holky,
nevím, jestli si na mě vzpomínáte, chodila jsem sem jednu dobu jako anonymní, zaboha mi nešlo se zaregistrovat, tak jsem to vzdala. No a během včerejška se mi podařilo kontaktovat administrátory, kteří mě konečně ručně zaregistrovali :)
Jmenuju se Petra, za pár dní mi bude 23 let, jsem z brněnska, 2 roky vdaná a jsem ve 34tt. První TP mám sice už 30.7., ale v:,–(ím se, že to bude srpňátko, druhý TP je 4.8. :D Jo a bude to holčička - Inna.
Teď už začínám mít stavy, kdy nemůžu moc spát, včera a dneska je mi silně šoufl od žaludku, skoro jako ve druhým měsíci, nevím, čím to může být, mimčo už je asi moc velký a všude tlačí, nejvíc teda na žaludek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 09:36

A hlavně jsem teda zapomněla napsat, že bych byla moc ráda, kdybyste mě vzaly mezi sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.6.07 09:55

Ahoj Patsy, vítáme tě! :srdce: :-)
Radulko, určitě všechno bude ok. :dance: Miminka někdy prostě váhově neskáčou podle tabulek. Ale chápu, že tě to musí hodně stresovat. Uvidíš, že v pátek na KO bude vše ok. :wink: Hlavně aby mimi bylo zdravé, ale věřím, že kdyby nebylo, nezdálo by se jim něco na utz! Takže se mu asi jen nechce v takovém vedru přibírat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 10:41

Díky Evikule :D
Já bych těm váhám z UTZ moc nevěřila, prý to ukazuje s přesností na 500g, což je na malý mimnko docela brutální rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.6.07 10:47

to jo je to spis je takovy odhad…a tech 500g je fakt hodne…to by ta moje prdolka mohla mit uz klidne teda 2000g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
16.6.07 10:53

jinak Patsy vitej mezi nama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 10:58

Díky Lenulido :D
Zkusím sem hodit fotku pupíku, jestli se to podaří, je to foceno tak před 4mi dny http://rodina.cz/Patsy84/album/xxtt.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 10:58

Hm, tak mi to nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.6.07 11:00

Leni, to snad ne… :lol: :lol: :lol: Koukala jsem na průměrnou váhu miminka v našem 31tt a přesně ti to odpovídá. :wink: To bys měla pěknýho otesánka (otesánku). 8)
Já jdu nakoupit, pak musím doma uklidit-budu to tady dnes sledovat. Večer máme oslavu Radkovy 30tky v jedné hospůdce s kamarády, už máme za sebou rodinnou oslavu(minulou sobotu asi v 15ti lidech-uf). Tak už se těším, až bude konečně doslaveno. :roll: Přijde možná až 25 kamarádů, musím ještě promyslet spaní pro část z nich (chata a u nás doma dětský pokoj),hlavně aby se moc nestřískali :lol: :lol: :lol: A taky doufám, že tam nenecháme úspory-jsem strašná držgrešle. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.6.07 11:03

Patsy, dobrý tip , abys zjistila, jestli jsi to vložila správně, při psaní zprávy nejdřív klikni na náhled(vedle odeslat) a hned uvidíš…
Pro vložení obráku klikni na img nahoře-vlož odkaz obrázku-ještě jednou klikni na img.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
16.6.07 11:06

Jinak tvůj pupík jsem zhlédla (podle té zobrazené web.adresy) a je moc slušivý :lol: Na to, že jsi o dost dál než já, máme skoro stejný. Jupíí, konečně někdo bez obřího pupíčku. :potlesk: Už jsem si (ještě s Mišpulínem) připadala dost opuštěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
16.6.07 11:18

Mě nepřijde zase tak malý, dává mi už pěkně zabrat, ale je pravda, že na skoro konec osmého měsíce není nijak velký :D Třeba budu mít malé miminko :D Mě doteď ještě nikdo neřekl jeho váhu, takž nevím, na čem jsem, ale v pondělí jdu na kontrolu, snad mi bude dr. dělat i UTZ kvůli poloze mimča (ještě před 4mi týdny bylo hlavou nahoru) tak se zeptám i na váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí