Poradna duly
Jana Čurdová
lidusko vstavani bylo hrozny.jeste mam auto v servisu,tak me vezl zdenda a musel odjet na poradu,tak jsem volala tatovy at pro me prijede,proto ze jezdim az za plzen,tak jsem na nej cekala u silnice aby to nasel a zrovna je to hlavni tah na domazlice a jezdi tam kamioni a asi si myslely ze jsem prostitutka,proto ze na me porad troubily
.asi 5× jsem se tak lekla az jsem vyskocila metr vysoko,tak jsem se pak musela schovat do krovi
![]()
ahojky ![]()
jak se všechny máte?
musim se vám „pochlubit“ že už mám konečně „hotovou“ školu
hotovou v uvozovkách, protože státnice mě čekaj až v lednu, ale to už je jen jeden den a hlavně odborný předměty, takže to bude v klídku. včera jsem, ale udělala poslední zkoušku a nechala si uzavřít index. mám z toho takovou radost
konečně teď budu mít trochu víc času, tak jsem se zapsala na plavání pro těhulky. je to v panoramě. nechodíte tam některá ?
taky nám ve středu přivezli postýlku
je to takový zvláštní, jak už je pokojík skoro zařízenej a tak. … posledních pár týdnů klídku ![]()
jinak přeju dodatečně oslavencům k narozeninám ![]()
a dalmi koukej se šetřit, ať se nám nerozsypeš
![]()
lenysku tak to je super ze uz to mas za sebou,to gratuluji ![]()
mi uz mame taky vsechno pripraveny a nakoupeny,ale ja si ty posledni tydny moc neuzivam
ja uz se maickyho nemuzu dockat.stejne toho moc nenaspim a kdyz spim tak se mi zda vetsinou o nem.uplne vim jak bude vypadat
bude cernej z velkyma ocickama
![]()
tak to tetko tady budes casteji kdyz uz to mas hotovy ne? ![]()
Ahojky,
jen rychlá reakce, než vystřelím na víkend. jsem ještě v práci a čekám, až přestane pršet, před chvíli se spustila šílená průtrž mračen, venku je úplně černo a valí se proudy vody…
Tenhle týden jsem objednala peřinku do postýlky s polštářkem, spací pytel, povlečení s mantinelem a kapsářem, cestovní postýlku, přebalovací podložku, osušky, pleny a osuško-pleny… Už se těším, až mi to přijde ![]()
Ale nevím, kam to všechno dám, měla jsem pro mrňouse vyčleněnou jednu komodu a už je jaksi plná a to mi ještě hodně věcí chybí ![]()
Je, Mispuline, jak je to relativni, ja se s deste raduju, protoze jsme stihli se psem dorazit domu a ty trcis v praci
Tak pro Tebe at brzy prestane ![]()
Dekuju za pranicka ![]()
Ultrazvuk dopadl dobre..Misa pekne roste tak jak ma…vazi uz 1500g…je otocena hlavickou dolu..pan doktor rikal ze ju tam ma pekne zavrtanou takze se uz jen hodne tezko otoci (jinak hlavicku ma na pruumer necelych 8,5 cm..too jsem zvedava kudma to budu tlacit
..plodovky ma taky akorat a placenta nam taky funguje spravne a mam ji ulozenou na zadni stene..takze super.. ![]()
dosli jsme teprve ted..jeste jsme byli na obede a na poharu..je tam sileny vedro jsem uplne uvarena..tak se jdu valet do postele ![]()
Lenulindo, taky vsechno nejlepsi k narozeninam, hlavne hodne zdravicka, stesticka a lasky pro Tebe i Misu ![]()
Jinak my mame taky za sebou kontrolu ![]()
Mala je otocena hlavickou dolu, vazi 1500 gramu a vsechno je tak, jak ma. Termin porodu mi posunula na 24.8., ale v seznamku nechame toho 26.8., pry byvaji v tomto obdobi nejpresnejsi, tak uvidime, kdy vylezeme na svet ![]()
Akorat komentovala moje prirustky na vaze
Budu se muset krotit, pripadam si jako na hanbe ![]()
Honza ultrazvuk malem nestihl, zacala trochu driv, ale chvilku malou videl.
no jo, vsak ja mam podle men struace termin porodu taky na 23.8. a cekame obe holcicku ![]()
tak moc gratuluji holky k ultrazvukum ![]()
ja jsem trosku vystrasena,proto ze je tetko matyasek zase mensi nebo co.
vzdycky byl o tyden napred a tet je 4 dny pozadu nez podle Ms,tak to stejne nakonec vidim na ten srpen
ale trosku me to vydesilo,ale snad je to v poradku.vsimla jsem si toho az doma v zaznamu z ultrazvuku,tak snad je to o.k ![]()
no musi bejt.urcite to musi bejt naka chyba v mereni ![]()
holky dne se dneska toulate?