Poradna duly
Jana Čurdová
Patsy píše:
Holky, nežádaly jste náhodou některá o přítele na Rodině.cz na mém deníčku? Je to ta adresa, ze které je moje fotka pupíku. Naběhly mi tam dvě jména, která vůbec neznám, tak se jen ptám.
Dalmi,
a Ty mas kocarek Quinny Speedi nebo Buzz? Tahle je ke kocarku Speedi, tak predpokladam, ze Ti prodali tuhle
Aha, Ty nemas kocarek jeste doma, tak to je blby
Chtely bychom si ji s kamaradkou k nasim kocarkum koupit, ale nevime, jak vypada uvnitr, jak je prostorna, delena a tak. A taky nas hlavne zajimalo, jestli je mozne ucho podvliknout pod taskou, aby byla taska upevnena ke kocarku. Ale vzhledem k tomu, ze je tam to pouzdro na mobil, tak si myslime, ze asi ne. To jsou ale dotazy, vid? ![]()
Dalmi,
aha, tak jsem to nejak popletla. K Buzz jsem original tasku nenasla
Tak nic.
k buzu je asi stejna jako ke speedy,nebo nevim.nejradsi bych si pro nej sla.ale ve ctvrtek malujem tak nebvim kam bych ho zatim dala,ale hned jak vymalujem tak ho vyzvednu ![]()
Ahojte..jak pak se dnes mate?? ![]()
ja ted premyslim co mam delat z penizkama co jsem dostala na narozky
..jestli si mam koupit neco pro sebe a nebo pro Misu
![]()
ahojky, obídek se vaří, částečně uklizeno, kluci vyrazili s letadýlkem nad pole a já zase jak jinak, než tady…to je čistá závislost…
![]()
Lenul, tak si prašulky rozděl a kup něco sobě i Míšulce…
…ale nezapoměn se nám pak pochlubit co jsi koupila…
Evíku, hlavně že ste pořádně zapařily…v nejbližší době se ti už nepoštěstí.....teda myslím od porodu…těch 8 tis. nelituj…prachy budou, my ne…i když já bych taky přemýšlela co všechno bych za to mohla koupit… ![]()
Dalmi seznámek super…jen mi vrtá hlavou, proč je Cibulka úplně na konci když má TP 15.8.????.....su to ale rýpal co??? nelezu ti s tím na nerva???
Patsy, takže další kdo bude rodit na Obilnáku??? to už sme 4…ještě se tam tak potkat co…hihi…(tak co Roming???)…3 kluky…jéžiš ty ses zbláznila ne??? to by byl fakt hukot a vařila bys v kotlech a né v hrncích…uff…
…tak ještě že to má být ta holčička ![]()
Zdravím,
Patsy, ten druhý zvědavec jsem já - Luciianka
. Taky jsem byla zvědavá, jaké máš ostatní fotečky. Tak se nezlob, když ty tady u nás zatím žádné nemáš.
Evikul, je super, že vám oslava vyšla. Jak psala Liduš, peníze neřeš, mohlo to dopadnout i hůř. Doufám, že ti aspoň pomůžou ukllidit ![]()
Lenuli, taky bych to řešila tak, že bych koupila něco sobě i mimi. Záleží na tobě.
JO, a já nevím jestli jsem měla včera už poslíčky nebo co. Byla jsem z toho docela v šoku. Byli jsme na Dni města (taková menší sláva). A nevím, jestli to bylo tím, že jsem seděla na blbé lavičce či co, ale večer pak jsem měla takové divné bolesti v zádech, které přecházely i do bříška,bolelo to jako při menzes. Pak to na chvilku přestalo a asi po 10 minutách znova. Pak ještě asi 2× a nic. Myslíte, že to bylo ono?
je
cibulku jsem nak prehlidla
uz to opravim ![]()
lenulko kup neco sobe.michalku jsi tetko rozmazlovala dost,tak udelej radost taky sobe ![]()
a ja v noci taky poslikovala
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy(Brnensko)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor,?)
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)
Dalmi, super, ted je ten seznámek bez chyby… ![]()
Luci myslím že to mohly bejt slabší poslíky…mívám to taky tak…ale dá se to zkousnout…no prej ale poslíky sou bolestivější a rozeznáš je od kontrakcí tak, že vlezeš do horké vany nebo sprchy a ty bolesti přejdou.....až tak moc mě to teda zatím nikdy nebolelo…tak nevím… ![]()
Ahoj Liduš,
zase taková hrůza to nebyla, ale příjemné taky ne. Třeba to byly už malincí poslíčkové. Můj byl z toho poněkud vyplašený, jak jsem mu to řekla. Bál se, abych už náhodou třeba nerodila
. Jsem zvědavá na ty opravdové posly. Už se na ně i docela těším. Protože pak budu vědět, že za chvilku bude mimi
![]()
luci ja taky myslim ze to bylo ono.takle mi to zacinalo a tetko uz je to docela nreprijemna bolest,ale nastesti brzo prejde ![]()
lidusko tebe uspokojit je teda neco
tak jsem rada ze uz je to jak ma bejt
![]()
Lucošku a Evikule, mě to vůbec neva, ráda se pochlubím s fotkama, jen jsem potřebovala vědět, komu „přítele“ dávám. Teď se nějak na Rodinu nemůžu dostat, ale hned jak to půjde, tak vám přítelíky schválím
![]()
Lidusko, já nebudu rodit na Obilňáku, tam mě jen poslali s tím tlakem, chci rodit v Bohunicích
Jednak tam pracuje manža (jako technik v prádelně) a jednak to mám z Tetčic nejblíž.
Dalmi, už si zase nepamatuju, co jsi po mě chtěla za údaje…věk 22, dat. narození 27.6.1984, do bydliště můžeš rovnou napsat Tetčice u Brna, tel. bych radši nezveřejnňovala
Ale můžu ti ho klidně hodit na mail nebo si ho s někým vyměnit, abych vám mohla poslat sms z porodnice
Koukala jsem, že mám termín hned druhá-po tobě.