Poradna duly
Jana Čurdová
luci tak bracha je moc hodnej
.taky mam dva brachy a mam snima super vztah,akorat z jednou svagrovou se moc nemusim,tak to trochu nas vztah poznamenalo,ale jinak se mame radi ![]()
petulko jsem rada ze to u vas vypada lip.kdyz to chces dat jeste dohromady,tak se to treba povede
prala bych ti to.jsi silna ze to vse ustojis.me by to jesitnost nedovolila
patsy tak to mas super ze to muzes vzit i z dr prijednom.to ja mam dr 30kilometru od plzne,tak tam musim dojizdet a jeste do nemocnice,to mam nastesti kousek.
lidus snad se to z penezma zlepsi.je fakt ze penize jsou nejvic stredem hadek.nastesti u nas to neni moc casto
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)
Dobré ráno,
tak jsem si myslela, jak budu doma vyspávat…a dnes už jsem od sedmi moc nezabrala
Roky jsem teď stávala do práce, tak mi to asi chvíli potrvá. Ale je krásné ráno, nasnídám se a vyrážím na nákupy.
Přeju vám krásný den. ![]()
Ahojky ![]()
To já dneska spala do osmi, ale udělalo se mi hned ráno tak strašně zle od žaludku, že jsem myslela, že to nerozchodím. Pak to trochu přešlo, tak jsem se zkusila nasnídat a teď už je to docela dobrý. Vypadá to, jakoby se mi fakt vracely ranní nevolnosti ![]()
Evikule, tak příjmené nakupování!
Dalmi, já taky dojíždím za dr. - vlakem, mám to nějakých 20km ![]()
ahojky…
tak já dneska vstávala v půl 8…
…nevídáno, když mě Ríša většinou tahá z postele v 6.....jenže taky v noci špatně spinkal…furt se budil a křičel.....nejspíš se mu klubou poslední stoličky…chjo, doufám že se vyklubou než se mimi narodí…v:,–(ím se že pak se budou střídat…jeden bude řvát kůli zoubkům a druhá kůli prdíkům…už se fáááákt moc těším…ale chtěla sem to, tak to mám…
tak já na monitor budu dojíždět do Brna (přes 30 km)…můj dr ho v ordinaci nemá…ale autem je to v pohodě, pokud není nějakej velkej provoz…
Patsy moje kamoška měla ranní nevolnosti až do porodu, tak se drž holka!!!
Evi, tak co jsi si dnes pěknýho koupila???
Lenul a ty už jsi roztočila penízky za narozky???
Dalmi, tak naštěstí u nás se kůli penězům hádáme taky zřídka, a pak ty prachy hnusný prostě nenávidím.....
Luci to máš super bráchu, autosedačka musí bejt úžasná.....já včera prala a čistila tu po Ríšovi…a Ríša v ní pak tahal plyšáka, jakože už máme miminko a nechtěl abych jí schovala… ![]()
Liduško, zkoušela jsem dát do galerie ty fotky, jenže jsem tam zapomněla napsat do názvu moje jméno, aby to bylo přehledný a teď nevím, jak to opravit ![]()
tak jsem taky zase dala pupik…chteli ho po me holky ve snazilkach tak hoo tam mate taky..ale neprijde me ze by ted nejak moc rostl ![]()
Patsy moc vám to tam sluší…ste spympatičtí „rodičové“… ![]()
Lenul, bříško zase povyrostlo…paráda… ![]()
Liduško díky, ale nevím, co jsi tam viděla, jsem to dodělala tak před vteřinou ![]()
aha…tak já viděla jen ty první 2 fotky, jak jsi tam s manžou a pupík ve 22tt......asi sem se dívala moc brzo…další fotky sou taky úžasný…koukám celkem dost cestujete…to je super…ale nejvíc mě dostala ta postýlka…no to je úžasný…slintám nad tím…
Ahoj, ahoj, ahoj ![]()
jsem úplně hin, tak si jdu k vám odpočinout. Mám od mamči půjčený parní čistič, tak jsem se vrhla na ten náš šílený bytový umakart. Šílenost, jakž takž to šlo, ale myslela jsem, že to půjde líp. A šíleně mě z tý páry šumí v uších, doufám, že neohluchnu.
Brácha je úžasný, šíleně se na mimi těší. Měl z té autosedačky pomalu větší radost jako já
![]()
Lenul, bříško hezký, ale zdá se mi, že ani už moc neroste, jen pomalinku. Mě se každý ptá, jestli náhodou nebudu mít dvojčata. Už mě to pěkně štve, zas tak šílený pupek nemám. Pomalu asi začnu vraždit ![]()
Liduš, přeju pevné nervy, snad to Ríšánka do porodu přejde. to by byl docela fičák, kdyby ti děti řvaly na přeskáčku.
Patsy, fotečky hezký, už jsem je zhlídla i v tvém albíčku na Rodině. Přeju, aby nevolnosti přešli. Musí to být hnus. Mě se pořád dělá špatně v autě, ještě že nikam daleko nejezdíme.
Evikulko, jak je doma? Užíváš si to? Copak jsi nakoupila hezkého?
Liduško
díky, postýlka je 15 let stará - po švagrových dětech, tak jsem ji musela vylepšit tím povlečením a nebesy ![]()
A s tím cestováním se ti to zdá, jezdíme každoročně jen v létě k moři a občas někam na hory v zimě. Letos moře samozřejmě odpadá, tak jsme byli jen na prodlouženém víkendu na Slovensku, ale bylo to moc fajn.
Teprve teď jsem si všimla v seznámku podle dat narození, jak jste (jsme) všechny mladý! To je paráda
![]()