Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, a když bych přenášela do září (což mně se stát může), tak už budu mít nižší porodný???
![]()
Pokud vím, tak zatím o snížení porodného rozhodnuté nebylo, jen se o tom už dlouho mluví. Nebo že by mi to uniklo? Ale fakt myslím, že ne…
My jsme to zatím neřešili, ale vzhledem k tomu, že pořád nakupujeme něco kolem baráku, tak to připutuje mezi ostatní penízky a postupně zmizí ![]()
Momentálně manža natahuje pletivo, v neděli začal, no do konce týdne to snad bdue komplet, pletivo už celé visí, ale musí se to oko po oku přivazovat nahoře i dole a ještě pak uprostřed se pak snad provleče nějaký drát nebo co. No a taky nám dneska jezdí po zahradě nějaká mašinka a rozváží hlínu, takže se to pak musí ještě hrabičkama porovnat a zasít trávou. Víte, že tráva je pěkně drahá? Jsme spočítali, že za osivo dáme asi 10 tis., tgo je peklo… No a v červenci budeme dělat před vjezd do garáže a před vchod asi 50m2 zámkové dlažby, to bude taky jen na materiálu tak za 30 tis. takže porodné 17 tis rozpustíme ani nebudeme vědět jak ![]()
Evikule, gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Lucošku, seděla jsem v takovým poholným křesle, až jsem se divila, jak rychle mi těch 20min. uteklo.
Lucošek píše:
Ahojky,
Patsy, jaký to na monitoru bylo? Já mám strach, že nevydržím těch 20 minut ležet na zádech nebo sedět. Nějak mě ty záda zase zlobí.
Luci, u nás na gyndě v sesterně vždycky někoho natáčí, a tak vím, že se setřičky vždycky ptají, jestli nevadí ležet na zádech a když vadí, natáčí se i na boku.
Já mám naplánované první natáčení na 26.7.
Já zatím nevím, jestli budu chodit na natáčení k mému Dr. nebo mě na něj už pošle do porodnice, kde chci rodit. Ve středu se tam jedu podívat, tak se domluvím, jestli mě převezmou už od toho 36. týdne nebo ne. Jestli ne, tak budu chodit k mému Dr. a ten má jen takovou starou sedačku, takže se tam jen leží
Jsem zvědavá. Doufám, že se nade mnou v té porodnici slitují a vemou si mě na poslední kontroly a monitor už tam.
jsem usnula jak drevo ![]()
sestra je krava.nevim proc byla takova.vzdyky jsou na me vsude hodny ![]()
patsy jasne ze jsem myslela 36tyden.uz ani neumim psat
![]()
lidusko pokud vim,tak rodi zenska takze penize jsou nase a zalezi na nas jak snima nalozime. ![]()
ja jsem o tom nak jeste nepremyslela co s nima udelam,ale asi si koupim nakou paradu a 10tisic schovam na letenku,proto ze 20 ledna bych chtela letet i z malim a ze zdendou k nasim na kanary,tak asi si to schovam,ale jak se znam,tak to roztocim do ty doby raz dva ![]()
a patsy a evikule gratuluji k dobre kontrole.ja jdu zase az za mesic a pak uz budu chodit na monitor do nemocnice a kazdy tyden z tim monitorem pojedu k memu dr ![]()
klaudul nebolelo to vubec.to jsem se divila.jeste mam nalepeny takovy ty papirovy stehy a za dva dny je jenom sundam ![]()
doufam ze dalsi navsteva nemocnice bude uz porodnice ![]()
zitra budu vyklizet obyvak aby se mohl odstehovat nabytek,tak si dam uz velkyho bacha na to aby se mi nic nestalo
![]()
Ahojky holky… My byli o víkendu u našich, už vědí, že budeme mít mimi, radost velká, akorát byli v šoku, že už tak brzo...... Dneska jsem byla na KO, měla jsem blbej tlak, takže mě dr. nechala doma… jinak jse koukala CS už mám taky 2…
petulko tak to je super ze uz jsi to ohlasila a ze byla velka radost ![]()
takže porodný zůstává stále stejný???…no super…
Mispul, tý jo, 10 tis. jen za trávu??? ježiš jak velkou máte zahradu??? to budete mít anglickej trávník ne???…natahování plotu znám…u nás se to dělalo, když sem čekala Ríšulu…vopruz…taky bych dala SVOJE porodný do baráku, nebo zahrady nebo tak.....a nejspíš si to i pro:,–(ím…už su rozhodnutá…když si dluh udělal chlapeček sám (ne za věci co máme společné) tak at si to taky splácí sám…co mi je do toho, že měsíčě ho to výjde přes litr…hmmm právě…je mi do toho dost, když ted dal tu výpověd…chjo.....
JÁ NENÁVIDÍM PENÍZE!!!!!!!!!
Patsy fotku tady na emimi vložíš tak, že v HLAVNÍM MENU klikneš na FOTOGALERII, zvolíš kategorii DISKUSE, najdeš SRPEN 2007 a klikneš na to, objeví se ti naše album, nahoře v nabídce vybereš UPLOAD OBRÁZKU, a už jen vyplnuješ kam chceš fotku vložit (diskuse srpen 2007), vybereš si fotku co chceš vložit a popis…a pak jen klikneš na UPLOADNOUT OBRÁZEK…a je to tam......je to srozumitelný????
mmch Klaudul nádherná holčička… ![]()
jo a Peťulko, to je super že už to vaši vědí…už bylo načase.....
…myslím že to snad i poznaly sami ne???…a co přítel?? seká dobrotu???
Luci, takže rodíš ve FM??? tam se jedeš ve středu mrknout??? pak podej hlášení…
No jasně, že už vytušili… Přítel přišel, že chce být s náma, že nás má rád a chce to dát do pořádku..... na druhou stranu nosí řetízek… no ode mě není… raději to neřeším, myslím, že až se to narodí, tak se rozhodne… bud zůstane nebo půjde do háje.....
Teď jsem se vrátila z nákupu, seznam jsem samozřejmě nechala doma, takže mi půlka věcí chybí a v lékárně zase většinu věcí nemají, mám blbou náladu…:(
Dalmi, tak ještě že to nebolelo ![]()
Peťulko, to s přítelem mě mrzí, musí to být hrozně náročný na psychiku, zvlášť v těhu, drž se.
Jinak můj dr. má taky monitor u sebe v budově, takže je to pohoda, vždycky to sfouknu naráz - monitor a pak hned k němu.
Tak jsem tady zase na skok. Já mám takovou radost. Volal mi brácha, že mám přijet na otočku k našim, že pro mě mají s jeho přítelkyní nějakou drobnost (drobnosti já ráda
). Stejně jsme tam museli jet, takže jsme vyrazili. No a brácha se vytasil s autosedačkou. Jsem na něj čuměla jak puk
a nevěděla co říct. Sice jednu doma už mám, ale je úplně obyč od kámošky. Ta nová je fakt krásná, i s nánožníkem. No prostě paráda. Udělal mi velkou radost, ani jsem to od nich nečekala. Mám super zbytek dne
![]()
Peťulko, to je dobře, že už to vaši vědí. Určitě měli ohromnou radost, že budou mít vnouče. A s přítelem uvidíš, jak se to vyvrbí. Držím pěstičky.
Dalmi, je fajn, že už jsi bez stehů. Příště už dávej pozor a nic nepřeháněj.
Liduško, zatím bych pořád ráda rodila ve FM. Jestli to vyjde, tak se tam ve středu pojedu podívat, dělají tam ty prohlídky porodnice, tak snad je přesvědčím. Pak určitě poreferuju, jaký jsem z toho měla dojem a jak jsem dopadla.
Holky, já v průkazce nic o CS nemám. Dr. taky nic neříkal (ale on neříká nic skoro nikdy), tak vůbec nevím jak na tom jsem.
Luci, to je super! Musíš mít skvělýho bráchu
![]()
My budeme mít autosedačku půjčenou od manžovýho bratránka, jejich klučík má dva roky a další teď neplánujou.