Poradna duly
Jana Čurdová
s¨nad jo taky me jich je lito..ale kdyz jich tam bylo tolik tak se asi museli narodit brzo..by se tam do briska uz asi nevesli..
ted druhej odkaz uz je veselejsi..
Díky holky
My toho kocourka už bohužel nemáme, je to pár měsíců co se nevrátil z venku. On totiž spával na zahradě v kůlně, dovnitř chodil jen na jídlo a na mazlení. A mazel to byl teda fakt velkej, ale novýho zatím pořizovat nechceme, vždyť budeme mít za pár týdnů jiné zvířátko ![]()
Dalmi, jestli chceš vidět ty fotky, tak musíš požádat o přítele na adrese:
http://rodina.cz/…um/album.asp?… Úplně dole klineš na „Staňte se přítelem této rodiny“.
dobre rano tehulky ![]()
tak ja se chystam na vyndani stehu tak doufam ze to neboli a ze tam nebudu dve hodiny ![]()
Čauky,
Dalmi, tak hodně štěstí, mě nikdy nic nešili, neumím si představit, jaký to vyndavání stehů je, ale asi nic moc ![]()
Ráno jsem se vzbudila v posteli plné kuliček
Napáral se mi kojící polštář, na kterém spávám, ale už jsem ho zašila.
Včera jsem dokonce byla v tom vedru tak na dvouhodinové vycházce manžou a s Ajkou (tchýnin pes), samozřejmě teda se zastávkou na džusíku
Taky jsem uklízela, Luděk dodělával něco v pokojíku pro miminko…typická neděle ![]()
Za hodinu se chystám na svůj první monitor a potom k dr. na kontrolu.
doufám, že mi udělá UTZ, chtěla bych malou vidět
Myslím, že jsem jí před chvílí nahmatala nožičku, trochu ji vystrčila na boku břicha
![]()
tak jeste cekam na zdendu
.chce jet se mnou,tak musim pockat az bude mit cas ![]()
patsy moc me nestras,ja doufam ze to neboli.siti teda nic moc,to pichalo,ale stehy prej neboli,tak uvidim ![]()
fotecky jsem si prohlidla a kocourka je mi lito
.treba se ale jeste vrati.mi u babicky mely kocku a ta se vratila az za 4 roky ![]()
a vsem vam to moc slusi,jste hezka rodinka ![]()
nakou fotecku hod i knam do fotogalerie at te tam taky mame ![]()
patsy to uz te poslaly na monitor?to me poslou az ve 26 tydnu.u nas se chodi az od 26 tydne.uz se ale moc tesim.
tak drzim palce at u dr vse o.k a at vidis inusku ![]()
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)
http://www.dvojcata.kat.cz/…ercata/3.jpg porad na ne musim koukat.jsou nadherny,ale je jich moc ![]()
kdyz jsem si spocitala jenom kolik by staly autosedacky,tak by jsme asi umrely hlady
![]()
Ahojky holky,tak vás zdravím po víkendu,který u nás proběhl vcelku příjemně..v sobotu jsme grilovali a v neděli přijela na návštěvu kamarádka z Brna s rodinkou,má roční a 5- letou holčičku,tak jsem si vyzkoušela jaké to bude:),no budu si muset zvykat…
Zítra mě čeká odběr krve a v pátek kontrola…
Patsy zdravím tě a vítej…v Bohunicích jsem rodila malýho,co se týče péče u porodu,tak to tam bylo super,dokonce málem brali kleště na malýho,ale nevzdali to,všichni mi leželi na břichu a povedlo se vytlačit:),ale oddělení šestinedělí byl horor…asi jsem kápla na špatný personál či,co,tak ti přeju,aby se ti tam líbilo…
Cibulko jak se držíš???
Dalmi seznámek super,jen u mě prosím přepiš bydliště na Hodonín a jména jsou Ondřej/Anna
Zatím ahojky,dělají dnes ty podlahy,tak musím valit…paap M.
ahoj.tak jsem zpatky.
cekala jsem tam asi hodinu a pul
a to kdybych se nerozcilila tak jsem tam jeste tet.
asi tak 5 lidi prislo jeste po me a vzaly je driv nez me,tak uz jsem se rozcilila a rekla jsem at mi vrati karticku a papiry ze jdu,ze si to radsi vyndam sama nez tam cekat pul dne ![]()
tak me teda hned vzaly a dr jeste vynadal sestre proc me nevzala driv kdyz jsem pupkata,tak na me celou dobu hazela ksichty,ale ja si myslela o prd…
sedmi ja to odpolko prepisu.tet musim jit spat,jsem vyrizena
Ahoj ![]()
No teda, Dalmi, to bych se asi taky neudrzela. Vubec by ses nemela pohybovat v nemocnicnim prostredi, at uz jakemkoliv, abys neco nechytla. Meli Te vzit urcite prednostne
Dobre, ze ses ozvala. A bolelo to?
ahojky…
Dalmi, přesně jak píše Klaudul…plně souhlasím…
Patsy aha, Bohunice…no hlavně aby se ti tam líbilo…když bude Obilnák plnej tak se mi taky může stát že mě pošlou do Bohunic…oni to tak rádi dělají…už se to stalo jedné kamošce…a taky bych prosila nějakou fotku sem na emimi, su líná a nechce se mi čučet do tvýho albíčka… ![]()
šesterčátka…no coment… ![]()
Lenul, slyšela sem za víkend strašně moc chvály na ty plínky Happy start…na první pohled nic moc, ale prej sou snad nejlepší…tak uvidíme…
my byly v neděli v globusu a já nakoupila Huggies super flex 3-6kg, 80ks jedny za 199 Kč…
…a to sem si jela původně pro zásobu Pampersek…98 ks za 430 Kč…takže mám dva balíky Huggies za cenu jednoho balíku Pampers…a su plně spokojená… ![]()
a taky su zklamaná…jely sme včera tu cestu do porodnice a jet s Richardem do brněnskýho provozu je o nervy, on sám z toho byl na nervy a to sem mu vedle na sedadle nehýkala bolestí, takže sem se ujistila, že si v každým případě až to na mě příjde volám sanitku…chjo… ![]()
a už ste přemýšlely co pořídíte za porodný??? myslím že nás se ještě týká ta částka 17500 (není to přesný)…až od září by mělo být porodný nižší…nebo máte někdo jiný, novější info???
no a ted si jdu postěžovat, dohodly sme se že za porodný pořídíme nový vchodový dveře, včera sme dostaly od známýho konečnou cenu (okolo 11000) a já se radovala, že by nám mohlo zbýt třeba na novou podlahu do obýváku (máme tam světlej koberec, kterej nevydržel nápor jednoho blinkajícího, čůrajícího dítěte a psa, takže už má sem tam nějakej flek co mě děsně vadí), jenže Richard rozhodl za mě, aniž bych cokoli řekla nebo aniž by se se mnou domluvil, že zbytek peněz si dá na SVŮJ úvěrovej účet kde dluží x tisíc jen za svoje hovadinky, letadýlka, stříbrný mince…vůbec se mě nezeptal a rozhodl…tak su uražená, připadám si ukřivděně, a to ještě žádný peníze nemáme…na jednu stranu má pravdu, zamázne se tím část dluho a nebude tak muset splácet, jenže sou to kruciš převážně moje penízky za bolestný ne??? su moc sobecká nebo co???
Ahojda, tak jsem zpět z kontroly.
Monitor byl ok, seděla jsem tam 20minut, jen se malá zrovna moc nehýbala, tak se dr. ptal, jestli se jindy hýbe víc. Měl tam nějakýho mladýho doktora na zaučení a bylo vidět, že hodně spěchal, byla jsem venku za pár minut včetně vnitřního vyšetření. Prý mi všechno drží, jak má
Na ten UTZ jsem se v tom chaosu ani nezeptala, řeknu mu za týden, mám přijít zase na minotor a potom k němu.
Holky, já nevím, jak se dostanu k vám do fotogalerie. A jak tam vložím fotku, stejně jako jsem vložila ten metřík?
Dalmi, chtěla jsi asi napsat od 36tt že? ![]()
Lidusko, to je teda blbý, já to beru tak, že porodný jsou moje peníze, určitě bych je taky dala na něco do domácnosti nebo tak, ale chce to vzájemnou domluvu!
A teď si jdu na chvíli lehnout, nějak mě to cestování zmohlo
Ahoj, hlásím se po KO-vše ok, cs 0, mimi otočené hlavičkou dolů(snad mu to vydrží). Na UTZ jdu příští út, na kontrolu 19.7., a pak už mám kontroly taky naplánované každý týden až do TP. Kdy se chodí na tu poslední krev? Mně zatím nic neříkali. Jinak jsem taky hotová, místo těhu cvič si jdu,lenoch, lehnout.
![]()
Ahojky,
dneska jdu asi jen na skok. Mám nějaký skluz. Jsem šla do práce odnést ukončení nemocenské (původně na otočku) a stvrdla jsem tam 3 hodiny
.Tak teď nějak nestíhám.
Dalmi, udělalas dobře, že ses ozvala. To jsou paka, tak snad vidí, že jsi těhu, ne? Za to bych vraždila.
Evikul, gratuluju k dobré KO. Mimi už by mělo vydržet hlavičkou dolů (snad).Myslím, že ti krev vezmou jak půjdeš na UTZ, teda u mě to tak aspoň bylo. Na lačno se chodit nemusí, tak to možná neříkají dopředu.
Patsy, jaký to na monitoru bylo? Já mám strach, že nevydržím těch 20 minut ležet na zádech nebo sedět. Nějak mě ty záda zase zlobí.
Liduš, otázka porodného se u nás řeší, co jsem zjistila že jsem těhu. Po domluvě jsme se rozhodli, že koupíme sedačku. Máme asi 100 let starou, tak by to chtělo změnu. 17 500,– je celkem slušná cena a Vítek by doplatil nějaký ten zbytek. Ale asi si ještě něco odložím na spoření, protože ho teď nějak šidím a půl roku už jsem neodvedla ani korunu. Ale od toho tvýho to bylo docela sprostý, že rozhodl za tebe. Koneckonců porodné se vyplácí za porod a s tímhle chlap nemá nic společného. Aspoň poradit se s tebou o tom mohl.