Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
19.6.07 17:44

Lenysku, taky gratuluju ke KO. Je fajn, že mimisci jsou už hlavičkou dolů, jen doufám, že jim to vydrží až do porodu.

Sedmo, to se máš, že jsi vyhrála tak hezké šatky. Já bych taky takové nějaké potřebovala, ale už se mi nechce utrácet za věci pro mě. Těch pár dnů to snad nějak doklepu. A na co měl být ten odkaz? Mě to ukazuje špatnou stránku s errorem, nebo co to je. Když tak to zkus hodit ještě jednou. A k těm jménům, Zuzanka se mi líbí o trošku víc, i když Anička má taky něco do sebe. Co se víc hodí k vašemu příjmení? My už máme rozhodnuto. Bude to Linda nebo Viktor. Už to máme i na papíře :D

Já vám holky tak závidím, že můžete kupovat vyloženě holčičí nebo klučičí věci (ty holčičí spíš, je to nádrera ty malinký růžový věcičky). Já si to budu muset nechat až po porodu. Pořád nevím, co to bude a teď už mi to nikdo neřekne, protože na UTZ už nejdu. Prostě překvápko až do konce, jsem tak zvědavá, už aby to bylo. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
19.6.07 18:56

Ahoj,
tak jsem toho nakonec moc nekoupila. Mám dárek pro kamarádku(zítra za ní jedu do Boskovic) a pro její měsíční Kačenku-koupila jsem ve dřevěných hračkách takovýho létacího papouška na pověšení. Pak jsem pořídila nějaký držák na sprchu a okoukla, co mají u nás v mimihrabáku, jo a ještě přáníčko pro mamku k promoci. Ale nic se mi moc nelíbilo. Na další nákupy už nebyla energie. Potřebuju nějaký dupajdy do porodnice a ještě pár oblečků. Kolik máte oblečků od jednotlivých velikostí? Řídíte se tím seznámkem od Lesiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.6.07 19:02

ahojky.celej den nekde litam a neco resim :lol:
tak me zase prijde ze na ty chlapecky maj supracky obleceni.takovy prdácky a krasny. :wink: skoda ze uz vse mam :cry:

u me dneska byla jedna kamoska a rozbrecela se ze uz se 4 roky pokousi o mimco a nejde jim to,tak mi ji bylo taky strasne lito,vubec jsem to netusila.nakonec mi rekla,ze se snazi jenom vzdycky v kvetnu aby se mali narodilo ve znameni vodnare,tak jsem nejdriv myslela ze si dela srandu,ale prej jeji manzel chce jedine vodnare jako je on,tak jsem ji rekla ze on neni normalni a ze mu to vubec trpi.takle se trapit jenom kvuly tomu aby to byl vodnar

jinak jsem jeste ani nedocetla,ale gratuluji k dobrym kontrolam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.6.07 19:03

a oblecku od kazde velikosti mam proste strasne.ani to nedokazu spocitat a seznamkem se neridim.proste jsem nakupovala nakupovala a nakupovala dokud bylo kam to davat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
19.6.07 20:07

Ahojky holky… Já byla dneska u dr. kvůli tomu vysokýmu tlaku,dnes jsem na to dokonce dostala prášky a v pátek zase na KO, odběry krve a potom ještě k dr. do nemocnice..... Nějak se nám ty problémy navalily… Ale pro mazlíčka všechno… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
19.6.07 21:33

Tak nic Luci,asi to nejde…to neva,byla to prkotina,jen pro zasmání..a ty šatky jsou právě super i pro netěhu a myslím,že po porodu se budou hodit a za ty šatky jsem dala 250 :pankac: ,…a máš pravdu,že ty věci pro holčičky,ty prtavoučký,růžovoučký jsou super,ale neboj oni budou i po porodu,na MMB je koupíš za 10 minut haldy…Příjmení je Fotr/Fotrová a ted babo rad,každý den je to jinak,manža mi kazí jméno Anička,prej budou říkat Anča,mmnt vede Zuzka…jenže to se zas nelíbí mamce…
Tak zatím papa jdu na net,chci nějakou hezkou soupravičku do porodnice…M.
P-S.jakou značku kosmetiky kupujete pro mimi,uvažuju o bubchenu,ikdyž u malýho jsem měla myslím jonsona…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.6.07 22:45

sedmi ja bych hlasovala pro anicku.vzdyt je to krasne jmeno :wink:

petulko tak snad ti prasky pomuzou a tlak se srovna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.6.07 11:07

Čauky :D
Evikule, já jsem se snažila nakupovat podle seznamu, který jsem si vytiskla někde na netu a docela se mi to podařilo, mám od každého kousku asi 6 věcí na čerstvouše (bodýčka, dupačky, košilky, teplejší mikinky), to bude určitě stačit, stejně z toho hned vyroste.
Dalmi, to je drsný, jet takhle vypočítavě podle znamení, musí být dobrej úchyl, ten potenciální tatínek.
Sedmo, já ty šaty koupila za 320 :evil: :D :D :D A k vašemu příjmení se mi víc hodí Zuzana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.6.07 13:04

čauky, tak dneska už mám za sebou děsný galeje…(pošta, Lídl, Plus, Albert, lékárna)…ještěže babča aspon uvařila a já se jen najedla…ufff…mám nohy oteklý jak konve, takže jen napíšu něco málo a jdu si je dát někam nahoru.....

od každý velikosti mám zhruba 8 kousků, ale to jen proto, že na Ríšu sem měla od každý velikosti 5-6 ks a ted sem jen dokoupila nějaký ty růžovoučký kousky…myslím že to ani neunosí…jo a to růžový sem nakupovala max. do velikosti 68…takže tak do 3-4 měsíců…pak se bude dokupovat dál…

Peti, ten tlak je blbej…snad ti pomůžou ty prášky a hlavně aby si tě Dr. pořádně ohlídaly…není to žádná sranda…dej se hodně do klidu…

Sedmi, mě se líbí Anička…pak se pochlub co jsi sehnala do porodnice…kosmetika co jsi uvedla je lepší Buchen, ale pro mě prostě vede Nivea…nedám na ni dopustit…jinak já Ríšu taky oblíkám nejvíc do červené a oranžové v kombinaci s khaki…modrá už se mi taky celkem zprotivila…(dneska sem vybrala báječnej klobouček v khaki barvě…platila prababička… :wink: )

Dalmi kamoška dobrý psycho…nevím co bych jí poradila…a klučičí věci sou taky prďácký, máš pravdu… :P

Eviku, Boskovice sou kousek od nás…tak na tebe zítra budu myslet, že jsi ode mě kousek… :)

Luci já taky hořím zvědavostí co budeš mít…ty a Sedma......je to stejně super, že je tady nějaký to překvápko.....ještě myslím Peťka to taky neví…no bude to vzrůšo až budete rodit děvčátka…

tak já se du natáhnout…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.6.07 15:55

ahojky.tak vyklizim celej obyvak a zitra u nas zacne velka akce z malovanim.uz se tesim :roll: :roll: :roll: jsem unavena jak pes :roll:

kamosky manzel je fakt posuk :lol: ,ale kdyz mu to trpi.. :roll:

jsem uplne vyrizena.nejhorsi je ze zitra budu muset vypustit to 200litrovy akvarko a vyndat ty nase zraloky.uz tet z toho mam strach.zdenek se jich ale boji,tak to musim udelat ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
20.6.07 16:35

Dalmi, to si děláš srandu? Ty budeš měsíc před porodem vypouštět 200 litrové akvárko a tahat z něj nějaký ryby? Na co toho chlapa máš? Když to neumí nebo se mu nechce, tak ať zaplatí někoho, kdo to udělá, ale přece to nebudeš dělat ty!!! :evil:
Koukej si sednout někam do klidu, hodit nožky nahoru a maximálně dávat příkazy co má kam nastěhovat!!!! Ne aby tě napadlo něco někam stěhovat nebo tak něco, pak se něco stane a budeš si to vyčítat do smrti, za to to nestojí…
Mám dobrou zprávu, dneska mi dorazila cestovní postýlka, tak se těším, až jí večer zkusím postavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.6.07 16:39

mispul kdyz ja nedokazu sedet na prdely :lol:
nemysli si ze se budu tahat z vodou nebo z akvarkem,tak jsem to nemyslela.jenom on ho vypusti a ja pak udelam vylov :lol:

jinak nedelam fakt nic co bych nemela.to ja jsem na sebe opatrna.jenom me nebavi jenom tak sedet.
jinak zdenda uz ma od zitra volno,tak to udela.dneska jel jeste do rakouska na nakej sraz reditelu,tak mam dlouhou chvily a proto to delam,ne pro to ze by mi to rekl.to on je zase hodnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
20.6.07 16:52

Ahojky, dneska jdu kuknout jen na skok ani jsem nestihla přečíst co jste napsaly. Jsem zbitá jak pes. Byla jsem se dneska podívat v porodnici ve FM, a jen mě to utvrdilo v tom, že chci rodit tam. Je to tam super, hodné a sympatické sestřičky, pěkné prostředí a co jsem se tam ptala mamin, tak všechny jen a jen chválili. Prohlídka trvala asi hodinku a dostala jsem nějaký balíček s časopisama, vzorkama, pak tam byl myslím ještě dudlík a kousátko. Mám radost, dokonce jsem se tam začala i těšit. A prý nedělají žádné problémy s tím, že nejsem z jejich okresu. Jak mě tam můj Dr. pošle, tak mám přijet a oni se už postarají. NO nic, jdu do hajan, přijeli jsme teprve před chvilkou a z toho vedra mi není nic moc. Tak zatím pa pa a opatrujte se a pohlaďte bříška. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.6.07 16:57

lucosku tak to je super ze jsi tak spokojena.urcite pak pujdes rodit i z lepsim pocitem,kdyz vis jaky to tam je :wink: hezky si odpocin :wink:

mispul a jakou mas postylku?

ja uz jsem prisla na to jak usnout a sspat celou noc :lol: .vecer pred spanim jdu na prochazku,pak dam vlaznou sprchu a spim jak nemluvne :wink:

jo a vite co?? :cry: ja tet budu bez pocitace nez to tu vymalujem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.6.07 17:18

Dneska jsem pokoupila v lékárně zbytek věcí pro mě i miminko, tak jsem se rovnou sbalila do porodnice :) Mám toho jen dvě větší igelitky, myslela jsem, že to bude horší. Z kosmetiky na mimčo mám jen olivový olej, tuhé mýdlo Sebamed a Bepanthen, prý by to mělo úplně stačit, tak uvidím. Koupila jsem si do porodky ty jednorázové kalhotky, v balení je jich pět, snad to bude stačit.
My se chystáme na prohlídku porodnice (bohunické) v sobotu, to jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital