Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
24.6.07 16:15

Peťulko aha, tak jak to píšeš, tak to chápu. To by tchýni asi ranilo, že se to dozvěděla on někoho jinýho a ne od vás.

Liduš, holčička je to nádherná a s hnědýma vláskama bude vypadat ještě hezčejš. A vyděržám vyděržám, nic jinýho už mi teď nezbyde. O to víc se těším. JO, a teď jsem si zalila ten maliník. ještě ho nechám chvilku vylouhovat a pak se do toho pustím. Voní docela dobře, uvidíme co na to mé chuťové buňky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.6.07 16:19

Peti už to taky chápu, ale že ste s tím vydržely tak dlouho na maloměstě nepochopím… :lol: …tak držím pěsti at to tchánovci vezmou co nejlíp…moc času na nákupy ste jim nedaly…hihi.....

kam zmizela Patsy???

Luci už se do toho pouštíš ted???.....no tak do toho, do toho..... :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:24

Doufám, že se nám Patsy neunudila … :lol:

Liduš, ten čaj se má pít myslím od 34. týdne. To už jsme ne? Tak jsem teď okusila a není zase tak špatný, docela mi i chutná … prostě bylinkový čaj. Ale hořký mi teda vůbec nepřipadá, asi jsem si ho udělala docela slabý, ale co, hlavně že je z maliníku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.07 16:24

Lidu, a kolik tý kámošce je…?? To i moje mamka pochopila, že tudy cesta nevede.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.6.07 16:29

Peti co myslíš??? jako kolik je tý kámošce co na malou klidně hodí košili z 80tých let???…je stejně stará jako já, ale u nich je problém v penězích… :cry: …asi jí nic jinýho nezbývá…

Luci nevím od kdy se maliník má pít, ale když píšeš od 34tt, no tak jo…hodně štěstí at ti v něčem teda pomůže…hihi…já na to nevěřím…

hmmm už mě vyhazujou od PC…tak končím…pro dnešek pááá a neunuďte se mi tady… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:31

To je škoda, že tě vyhazují, mě se s tebou tak dobře píše. Hmm, tak nic, tak se měj hezky. Doufám, že tady ještě zítra budu, že mě už nestřihnou. Já bych ti Liduš když tak napsala SMS, ju? Tak pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 16:34

Ahoj holky..tak se k dostannuu konecne k pc a vy zas jdete :( to mam smulu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:36

Já tady zůstávám, nikam nejdu, ani se mi nikam nechce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 16:38

tak to jo :)

tak zacnu pit ten malinik, ale az za 2 tydny..

Luci taky ti tvrdne bricho?? me prijde ze ted nejak casteji…ale to je asi normal kdyz uz se blizime do finise :)

jinak u me vcera to zehleni neklaplo tak snad dnes…

jo holky jezdite jeste autem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 16:39

jinak uz si pripadam jak koule…uz se fakt tesim az to budu mit za sebou…uz me je to dost nepohodny..nemyslim brisko ale tak nejak vsechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:42

JO Leni, taky mi bříško teď tvrdne častěji, asi se tělo připravuje na porod. Někdy mi přijde že to jsou poslíčci, protože to i docela bolí a někdy tvrdne jen tak, takové pnutí a mám ho jako kámen. Teď už to asi lepší nebude.
Leni, já řidičák ani nemám, ale pokud se cítíš fajn, tak jezdi. Ale už bych pomalu přestávala, nebo bych jezdila jen na malé vzdálenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:43

Tak jako koule už si připadám taky. Nemůžu teď udělat skoro nic, abych se u toho nezpotila a nefuněla jak lokomotiva. Jen doufám, že ta váha už nepůjde nahoru mám už 15 kilo navíc a vůbec se mi to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 16:44

ja uz skoro nejezdim a kdyz tak jen kousky uz mam strach…ale dneska chci jet za Pavlem vecer do prace dela az do 22.00..a nechce se me tady byt samotne..ale mam trochu strach..i kdyz to neni daleko..no musim jet pomalicku…

minuly tyden u me byla Enka na navsteve..tak vam ukazu jednu fotecku..ten jeji prcek je uzasnej :)..

http://www.ecards.cz/…4_167701.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 16:46

a tenhle kolotoc jsme vybrali pro Misku :)

http://www.bejbycentrum.cz/?…

tak se ji snad bude libit…ja uz bych tak chtela mit tady tu postylku..ale cekame na prachy..no snad to stihnem nez se narodi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:51

Lenul, tak to jeď, ale opravdu pomalinku, ať se náhodou něco nestane. Když to je kousek, tak to zase nebude tak hrozný.
Staník je úžasné děcko, a je asi hodně fotogenický, podle foteček, co mívá Enka u příspěvků (semo tamo šmíruju :lol: :lol:) A tobě to na fotce moc sluší.
A kolotoč máš vybraný krásný, Michalce se bude určitě líbit. Podobný má kámoška, akorát má jinačí medvídky, je to super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí