Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
24.6.07 16:53

jo me se libi ze i promita na zed nejaky ty hvezdicky..tak snad to bude dobry..taky za ty prachy :))

a vy uz mate postylku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 16:56

Jo jo, postýlka je. Máme starší, ještě po příteli, ale je dobrá. Trošku ji popravil, natřel a teď jen čekám, až dodělá rošt a dojde mi objednaná matrace. Pak to skompletuju načančám a budu čekat. Už se moooc těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.07 16:57

Staník je prostě úžasnej..... S tím řízením opatrně, ale jinak myslím v poho… Já ješt před měsícem jela 200km, ale teď mě už přítel řídit nenechá, takže už jen jako spolujezdec… Já mám nahoře 10 kilo, ae já už měla velkou rezervu před těhu… a kolotoč je nádhernej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.07 16:59

My máme taky poopravenou postýlku ještě po mně, ale ještě je u našich… už bych se nejradši stěhovala, protže to nemá smysl tahat ty věci sem a tam… tak se mi to hezky kupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 17:00

JO Peťulko, nemělas hodit nějakou fotečku? Jestli ji tam už máš, tak pardon, ale myslím, že jsem si tě tam ještě nevšimla. Tak honem honem, ať tě taky poznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 17:01

no ja dnes vlezla na vahu a mam 69 kilo…hruuuza..to jsem zacina nna 54..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
24.6.07 17:02

no, jenže problém je v tom, že já mám nejaktuálnější foto z loňskýho léta z dětskýho táboru, takže tam vypadám strašně, ale jestli chcete.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 17:04

holky nechcete me dat jeste najaka¨cislo?? ja mam jen na Dalmi…a ta ted tady nebyva..tak kdyby neco at muzu napsat..

ja vcera cetlo o porodu a jak poznat zacinajici porod atd..no jsme z toho celkem jelen..tak treba z tou plodovkou…pisou ze nemuusi otect ale muze jen odkapavat..a jak to jako poznam…si budu myslet ze me treba mala rype do mocaku a je to moc…a pry se od moci pozna barvou a zappachem…ale kdyz predtim vypuji 3 litry vody tak ta moc taky moc barevna neni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 17:05

Ale to Peti nevadí, tak tam hoď tu starší a pak se vyfoť i s bříškem a hoď tam i tu aktuální. Stačí ti i fotka z mobilu, taky se tak fotím.

Lenul, tak to buď v pododě. 69 kilo je hezký. Takže jsi taky zatím nabrala 15, jako já (doufám, že počítám dobře :lol: :oops: ) A kolik měříš? Já mám 176 cm, před těhu jsem měla 67 (to jsem začala hubnout … no, nějak mi to nevyšlo :lol: :lol: ) a teď mám 82. to je čísílko, co? Snad to pak půjde nějak dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 17:07

ja merim 169cm…ja doufam za se uz to pribirani nejak ted zastavi..ja uz fakt nechcu…at pribira jen Misa proc musim i ja :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 17:08

Lenul, tak z toho jsem taky jelen. Raději na to ani nemyslím, budu doufat, že to nějak poznám. Nejraději bych, aby mi voda rupla najednou a fest, pak už se jenom pojede. Na nějaký počítání stahů a v jakém rozmezí asi nebudu mít nervy. Jinak můj tel. je v seznámku (doufám), tak si ho když tak opiš. Hrozí mi, že budu za pár dní bez netu, tak budu ráda za nějaké novinky i po SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 17:09

ja vzdycky mela tak kolem 53 kilo…chtela jsem teda vzdycky trosku pribrat protoze jsem mela nohy jak paratka…ale ted me to prijde moc..hlavne si prijdu takova cela opuchla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
24.6.07 17:10

taky bych to tak brala..proste aby to ruplo a bylo to jasne poznat..a ne cekat a doma a nervit jestli je to jako uz to ono a nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
24.6.07 17:10

Tak ho máš hezký. Muselas mít před těhu postavu jak modelka. Neboj, když jsi byla taková štíhlá, tak to dolů půjde. Já to budu mít horší. Přibírám snad i z vody :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
24.6.07 17:12

Lenul nesil z kilama to jsme resili ve stredu :lol: ja pri mych 160cm mela na konci tehu 83kg a z porodky jsem odchazela jen o pet kg lehci a vis moc dobre ze jsem to vsechno shodila na 49kg ;) (tzn. min nez pred tehu ;)) takze klid pak budes mit fofr kolem Misy ze zhubnes ani nebudes vedet jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí