Poradna duly
Jana Čurdová
jo me se libi ze i promita na zed nejaky ty hvezdicky..tak snad to bude dobry..taky za ty prachy
…
a vy uz mate postylku???
Jo jo, postýlka je. Máme starší, ještě po příteli, ale je dobrá. Trošku ji popravil, natřel a teď jen čekám, až dodělá rošt a dojde mi objednaná matrace. Pak to skompletuju načančám a budu čekat. Už se moooc těším ![]()
Staník je prostě úžasnej..... S tím řízením opatrně, ale jinak myslím v poho… Já ješt před měsícem jela 200km, ale teď mě už přítel řídit nenechá, takže už jen jako spolujezdec… Já mám nahoře 10 kilo, ae já už měla velkou rezervu před těhu… a kolotoč je nádhernej…
My máme taky poopravenou postýlku ještě po mně, ale ještě je u našich… už bych se nejradši stěhovala, protže to nemá smysl tahat ty věci sem a tam… tak se mi to hezky kupí…
JO Peťulko, nemělas hodit nějakou fotečku? Jestli ji tam už máš, tak pardon, ale myslím, že jsem si tě tam ještě nevšimla. Tak honem honem, ať tě taky poznáme.
no ja dnes vlezla na vahu a mam 69 kilo…hruuuza..to jsem zacina nna 54..
no, jenže problém je v tom, že já mám nejaktuálnější foto z loňskýho léta z dětskýho táboru, takže tam vypadám strašně, ale jestli chcete.....
holky nechcete me dat jeste najaka¨cislo?? ja mam jen na Dalmi…a ta ted tady nebyva..tak kdyby neco at muzu napsat..
ja vcera cetlo o porodu a jak poznat zacinajici porod atd..no jsme z toho celkem jelen..tak treba z tou plodovkou…pisou ze nemuusi otect ale muze jen odkapavat..a jak to jako poznam…si budu myslet ze me treba mala rype do mocaku a je to moc…a pry se od moci pozna barvou a zappachem…ale kdyz predtim vypuji 3 litry vody tak ta moc taky moc barevna neni ![]()
Ale to Peti nevadí, tak tam hoď tu starší a pak se vyfoť i s bříškem a hoď tam i tu aktuální. Stačí ti i fotka z mobilu, taky se tak fotím.
Lenul, tak to buď v pododě. 69 kilo je hezký. Takže jsi taky zatím nabrala 15, jako já (doufám, že počítám dobře
) A kolik měříš? Já mám 176 cm, před těhu jsem měla 67 (to jsem začala hubnout … no, nějak mi to nevyšlo
) a teď mám 82. to je čísílko, co? Snad to pak půjde nějak dolů.
ja merim 169cm…ja doufam za se uz to pribirani nejak ted zastavi..ja uz fakt nechcu…at pribira jen Misa proc musim i ja
![]()
Lenul, tak z toho jsem taky jelen. Raději na to ani nemyslím, budu doufat, že to nějak poznám. Nejraději bych, aby mi voda rupla najednou a fest, pak už se jenom pojede. Na nějaký počítání stahů a v jakém rozmezí asi nebudu mít nervy. Jinak můj tel. je v seznámku (doufám), tak si ho když tak opiš. Hrozí mi, že budu za pár dní bez netu, tak budu ráda za nějaké novinky i po SMS.
ja vzdycky mela tak kolem 53 kilo…chtela jsem teda vzdycky trosku pribrat protoze jsem mela nohy jak paratka…ale ted me to prijde moc..hlavne si prijdu takova cela opuchla..
taky bych to tak brala..proste aby to ruplo a bylo to jasne poznat..a ne cekat a doma a nervit jestli je to jako uz to ono a nebo ne ![]()
Tak ho máš hezký. Muselas mít před těhu postavu jak modelka. Neboj, když jsi byla taková štíhlá, tak to dolů půjde. Já to budu mít horší. Přibírám snad i z vody
![]()
Lenul nesil z kilama to jsme resili ve stredu
ja pri mych 160cm mela na konci tehu 83kg a z porodky jsem odchazela jen o pet kg lehci a vis moc dobre ze jsem to vsechno shodila na 49kg
(tzn. min nez pred tehu
takze klid pak budes mit fofr kolem Misy ze zhubnes ani nebudes vedet jak ![]()