Poradna duly
Jana Čurdová
Jé Enko ahoj, nějak jsem tě tady nezaregistrovala.
Patsy, udělalas dobře, žes utekla. Bourání oken je hrůza, taky nám je měnily před 2 měsícema. A pivko by bodlo, škoda, že nemůžu. Asi taky za chvilku půjdu ven. Můj přijde z tělocvičny, tak bude mít žízeň. Asi ho o dva loky ošidím. Nějak teď v těch vedrech dostávám šílenou chuť na pivíčko.
Tak tebe to Enko taky postihlo? Lituju tě. Já se toho bojím jak čert kříže
![]()
Lucosku, njn postihlo
ale ja se toho nebala jen jak byly velka vedra a ja obri koule (jsem pri svych 160cm mela 130cm v pase a 30kg navic) to nejak neslo ustat ![]()
Já pořád tak nějak doufám, že se mi to vyhne. Taky k té kouli už nemám daleko a v těchhle vedrech natíkám jak balon, tak snad se nade mnou mé tělíčko slituje a ušetří mě toho. Dá se s tím vůbec něco dělat, nějak léčit, zmírnit nebo tak něco?
Lucosku, jj zmirnit se to da, nejhorsi to bylo v tehu a po porodu ted uz je to celkem fajn a zaboli to jen nekdy ![]()
Hmm, tak aspoň něco, prevence proti tomu asi není, takže musím jen doufat. Ale díky za info.Všude se o tom sice píše, ale nějak je mi trapné, se někoho zeptat jak to vlastně je. Ještě že je tady to emimino ![]()
Tak já pro teď asi končím. Jdeme s tátou na tu zahrádku na žízňáka
(já teda jen na lok) Kuknu tady ještě večer. Zatím pa pa
Ježiši, já se dneska snad unudím, už jsem zase doma, pořád ale bourají okna
Tak čumím na Krok za krokem. S takovou večer nikam nepůjdeme, protože už se mi nebude chtít…
Vy jste nedělaly dnes nic jínýho, než kecaly u PC!
A já u toho zas nebyla. Před chvilkou mi kamarádka donesla ještě dvě bedny oblečků
, ani to neudu mít kam dát. Na balkóně mi teď pro změnu visí plíny…romantika
Sousedi si asi musí myslet, že za týden rodím. Jinak ucvrkávám taky
Když kejchám, dám si vždycky nohy křížem a všechno stáhnu, ale taky se mi stalo, že mi ukáplo při smíchu.
Jo a přivezla jsem si kolíbku…je na první pohled docela ošklivá (domácí výroba), ale já si ji vyzdobím a načinčám a přidám pár obrázků decoupage a bude krásná. ![]()
Dobré ráno,
nějak se mi nechce věřit, že dnes bude 32st. Tady je docela chladné ráno(18st). Ráno vyrážím do města (ubrousky na decoupage, nějaké nášivky, knoflíčky) a odpo jedu busem na těhu cvič.-tak doufám, že cipíska malýho zase nepřevařím v plodovce. ![]()
Zdravím ![]()
Tak jsme na tom „pivku“ večer ještě byli, vrátili jsme se o půl deváté. Před tím jsem ještě pozametala tu suť z oken, pak přišla tchýně se synovcem, že to vytřou, tak jsme s manžou vyrazili směr hospůdka ![]()
Jestli bude nad těch 30st., tak dneska nevycházím z domu ![]()
Dobré ráno,
teda Evikul, ty jsi ale ranní ptáče. Já dneska zase celou noc nespala, tak jsem vylezla z pelechu až teď. Ať dobře nakoupíš a odpolko pocvičíš. Dneska to nevypadá (zatím) na nějaké vedra, tak snad malýho neuvaříš.
Patsy, ahojky. Taky jsme včera byli na tom pivku. Dala jsem si meruňkový džus s ledem … mmm… to byla mňamka. Pak jsem začla poslíčkovat, fakticky příjemné. Tak jsme se zvedli a šli raději domů. Dala jsem si horkou sprchu a bylo to pryč, naštěstí. Jenže bylo moc brzo a tak jsem ještě na chvilinku naložila masko a grilovali na balkoně. To byla paráda.
Lucošku, já poslíčky ještě nezažila, říká se, že je to jako MS bolesti že?
Jo, mě to tak přijde, jako bolesti při MS. Je to takový tlak, pnutí, a mám u toho někdy pocit, že se počůrám.A taky mi u toho strašně tvrdne břicho.Někdy mi to vystřeluje i trošku do zad. Je to nepříjemné, včera to i docela bolelo, byla jsem z toho vyjukaná a přítel ještě víc. naštěstí to po té sprše přešlo. Tak teda nevím jestli to je poslíkovaní, ale co jinýho by to bylo. Chvilku to bolelo, pak zase klid, za chvilku zase bolest, pak klid a asi tak 6× než jsem si dala tu sprchu. dokonce jsem sledovala mobil, jestli to není pravidelné
![]()