Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi máte naprosto stejnou obývací stěnu jak my!!!!…z ASKA co???…
nepříjde mi že máš bříško nejak dole…
víc nereaguju, promiňte…spíš si jdu postěžovat.....mám asi den blbec nebo co…ROZBILA SE MI PRAČKA..... ta nejdůležitější věc, když máte děti…!!!!.....prostě se netočí buben, tudíž neždímá, prádlo sem teda dala na sušák mega mokrý, ale sušák to nevydržel a prasknul…ještě že mám doma ještě jeden…ta pračka je stará 5 let…kruci…jaktože má někdo pračku 10 let a neví co je to opravář praček.....no zrovna ted, když nemáme prachy se to nejvíc hodí…
Tak jsem byla u prarodičů a pak s mamkou na nákupech, mám objednanou kojící podprdu, ale ještě ji nedostali ![]()
A ten krokodýl je z IKEI
Kámoška ho kupovala pro synáčka, moc si ho oblíbil ![]()
Manža mi snesl z půdy tu kolíbku, tak jsem ji umyla, začala se mi nějak líbit, vyráběl ji švagr pro svoje děti, je 15 let stará, ale fakt pěkná. Ovšem mám zá:,–(ní problém - má totálně nevhodnou matraci, jen klasickej molitan a na to teda dítě nepoložím. Rozměr 90cm na 36cm a teď babo raď
Nechat dělat matraci na míru se mi teda nechce…
Liduško, to je pech
My máme pračku po nějaké paní, sehnal ji manža když si zařizoval byt, to jsme se ještě neznali, takže on ji má nějakých 7 let a x let před ním ji měla ta paní a je úplně v richtigu.
Lliduško, když se daří, tak se daří.
Třeba to ještě půjde spravit. ![]()
Patsy, já mám v tý kolíbce taky jen molitan. Bobeček to nebude mít na noční spinkání, jen občas přes den, tak myslím, že to neva. V kočárku taky nemáš matraci a navíc, když bude mimi v zavinovačce, tak je podklad asi úplně putna. ![]()
Evikule, jenže já ji tam budu mít asi většinu času přes den, takže spávat tam bude a pařit ji v létě v zavinovačce přece nebudu. V kočáru bude trávit podstatně míň času.
Ahojky,
teda dnes je u nas ale hrozny vichr ![]()
Kolebky jsou moc hezky, nejradeji bych si taky jednu poridila, ale mame maly byt, tak by se nam sem asi nevesla ![]()
Llidusko, to je pech s tou prackou, tak hlavne aby oprava moc nestala
S tou materskou jsem to asi spatne pochopila, myslela jsem, ze uz s nicim nepocitas
Chapu, ze se dvema detma by ses tam vratit nemohla.
Ja jsem dnes mela hnizdici dopoledne. Uklizela jsem celou loznici, az mi z toho bylo pekne blbe
Zitra budu muset pokracovat, nedodelala jsem to.
Dalmi, teda to brisko Ti vazne povyrostlo. Mate to doma moc pekny. Prebalovak je super ![]()
Podle kopani je Nelinka stale hlavou dolu, tak snad uz se nam nepretoci zpatky.
Tak se mejte hezky.
par hracek pro matyaska
polohovaci lehatko
kolotoc
kosik kdyz je sklopena bouda
tak tady slibenej kosik a par hracek.
![]()
dekuji za komplimenty
![]()
musim vam pochvalit ty kolibky,jsou super ![]()
lucosku me to taky pekne stve jak se me denne ptaj kdy uz porodim.zacinam ty kecy nenavidet a to ze to budou dvojcata ,to vzdycky hazim vrazedny pohledy
![]()
lidus tak to je pech,snad vam ji opravi.me se rozbila taky a hned druhej den prijely a zpravily mi ji ![]()
jo stena je z aska.uz bych chtela novou a ona se potvora ne a ne rozbit ![]()
ahoooj.no kde jste ![]()
nerikejte ze jenom ja strasim od 6 hodin a trpim nespavosti
![]()
ja se musim pochvalit.uz mam po malovani vse uklizeno ,nikde ani smitko prachu a jeste uuz jsem dneska vytrela a vyprala dve pracky ![]()
jeste dojdu ze psem,uvarim a pockam na pana co prijde na plastovy okna,doufam ze si nerekne nakou strasnou castku a pak hura do postylky.spala bych az bych brecela,ale prijde na 9,tak to nema cenu ![]()
okna mi teda umyla maminka a chodbu v baraku vytrela sousedka,ale jinak jsem si vse postupne udelala ja a ani to nebylo tak hrozny.skoro vschno jsem proste vyhazela a bylo uklizeno raz dva.tetko mam vsechny supliky a policky prazdy
![]()
Ahoj vsem!
Dalmi -to je teda sbirka
! Tohle by ti vystacilo snad i pro trojcata! Ne vazne, vse mooc pekny-nejvic se mi libi ten kosik. A brisko mas proti me na dvojcata
, ale moc hezoucky! Ja mit takovyhle, tak mam kuzi popraskanou az ke krku.:-)
Mispuline , pises 34tt-to ses upsala, ne? Nebo ti zase posunuli termín? ![]()
Klaudulko , at mala vydrzi hlavickou dolu…ale myslim, ze uz vetsinou zustavaji, jak jsou ted. ![]()
Vcera jsem byla na UTZ-vse OK, je to stale kluk a ma zhruba 1700g. A protoze na mne sestricky opravdu s odberem zapomnely
(strasne se mi omlouvaly), byla jsem ted rano. Sestra si nacepovala 4 zkumavky (i testy na stitnou zlazu-marodim s ni, kvuli tomu jsem byla nalacno
) a ja odchazela uplne vyšťavená. ![]()
evikul je to zvlastni,ale bricho mi nepopraskalo,ale za to zadek mam jk mapu
moc gratuluji k dobre kontrole a jeste ze jsi se ozvala,jinak by jsi byla bez odberu ![]()
ja myslela ze jdu k dr az 14 a tet cumim do prukazky ze mam jit 4,takze zase pristi tyden.no jeste ze jsem se koukla,jinak bych na to zapomela ![]()
jinak jsem vas vubec nedocitala,tak doufam ze jste neprobiraly nic duleziteho
zaznamenala jsem jenom hemeroidy,ale jinak jsem nestacila dal docist
a nak nemam silu ![]()
Jo a ptal jsem se včera doktora (mladší primář), jak často si můžu brát hořčík při tvrdnutí břicha a on říkal, že pokud mi tvrdne jen tak 2-3×denně, nemám brát vůbec nic! Hořčík prý brát až když tvrdne 10× a častěji.
Dobre rano ![]()
Dalmi, krasne hracky a kosik
Matyasek se bude mit.
Evikul, pekne brisko. Musela jsem se smat, kdyz si psala „stale kluk“. Taky jsem se na minulem ultrazvuku doktorky ptala, jestli nasi holcicce nahodou nevyrostl pindik
Nastesti ne, jinak by byl kluk cely ruzovy ![]()
Mne zatim bricho netvrdne, nebo o tom nevim. Jak se to holky vlastne projevuje? Mne akorat nekdy boli, kdyz lezim dlouho na boku, musim se prevalit na druhy, ale u televize to moc nejde, pac se musim pretocit cela ![]()
Za hodinku vyrazim do centra, mam domluveny obed s kamaradkama, to se zase nazuchneme. Ale musim se pochvalit, za 2 tydny jsem nepribrala nic. Uz bylo na case, mam nahore 17 kg ![]()
Tak mejte krasny den.
Evikule, neupsala jsem se, jsem dneska 33+3, tedy 34. týden. Termín porodu podle MS 13. srpna. To je ten můj původní termín, pak mi to na jednom UTZ posunuli o 10 dní dozadu, ale podle všech dalších vyšetření to zase vychází na toho 13. Metřík tady mi jde o pár dní pozadu, jak se to pořád měnilo, tak už jsem to neposouvala.
Jo a jsem na tom stejne jako Dalmi. Na brichu nemam ani skrabanecek, zato na zadku mam peknou urodu. Vcera jsem zjistila, ze se mi par strii udelalo dokonce na vnitrni strane stehen. Ach jo ![]()