Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
27.6.07 14:04

A nějaký třetí kompromis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 14:04

cibulko ja jsem se prave normalni firmi taky strasne bala,tak manzel jedne pani co tata zamestnava je dela a rekl ze nam da super slevu kdyz prijmeme do firmy jeste jednu jejich pribuznou :lol: :lol: ,tak se urcite bude snazit :wink:

holky co mate plastaky kdyz vam je delaly byl z toho neporadek??
neznicily koberec,omitku atd??
mi paka taky opravime celej byt a pak si vymyslime plastaky :roll:

jinak jsem si na chvilku zdrimla a porad mam boleni briska a je mi tak divne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 14:06

a ty barvy presne jak rika evikule :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.6.07 14:09

No Dalmi,možná by bylo bývalo lepší nejdřív okna a pak malovat…někdy to docela zaškaredí na omítce blízko oken :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 14:14

no jestly to bude jenom kolem oken tak to zase premaluju,barva mi zbyla a schovala jsem od kazdeho odstinu ,tak to by snad nebyl problem,ale hlavne aby mi naznicily koberce,to by me trefilo :roll:
no ja nevim proc jsme to takle blbe vymyslely :oops: me nenapadlo ze bych si je nechala udelat a tet kdyz jsem mela moznost,tak jsem je hned chtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 14:18

jee me je tak divne,asi se jeste natahnu.

nevite jestly kdyby se mi udelalo nak zle tak jestly pro me prijede sanitka?ja jsem ji nikdy nevolala a nevim jestly nejezdi jenom pro nalehavy pripady.
nasi jsou totiz mimo plzen vrati se az ve ctvrtek vecer a zdenek je v rakousku a prijede vecer ,nebo spis v noci,tak jsem premyslela ze kdyby se mi udelalo hodne spatne,tak co bych delala kdyz tu zrovna dneska jako na potvoru nikoho nemam :roll:

jeste me napadl bracha a jeden je v nemecku a druhej je v praze na schuzy :roll:

to je situace.me uz je spatne jenom z toho ze nemam reseni :lol: jsem fakt blazen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.6.07 14:28

Dalmi, pěkně lež a kdyby ti bylo fakt blbě…můžeš mít třeba vysoký tlak a to je nebezpečný i pro mimi!!! Tak kdyby se to nelepšilo 155 . Když jim řekneš, že jsi těhu skoro před porodem a motá se ti hlava atd. určitě pro tebe přijedou! Tak držíme s Ládíkem palečky, ať to nepotřebuješ. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 14:30

hlava se mi netoci,ale boli dost brisko,tak se jdu zkusit jeste natahnout.treba je matyasek taky unavenej :wink: .tak papa,kdyby mi bylo zle,tak je proste zavolam,nebo si zajedu do porodnice sama.auta tady mam nastesti dve.
tak mi drzte palce at to prejde,to mam z toho jak se porad dneska kvuly necemu nervuju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 17:43

Tak jsem zpět z kontroly, dostala jsem samé dobré zprávy a jednu špatnou - malá je stále koncem pánevním, dr. mi dělala UTZ.
Jinak se neotvírám, všechno ideální, na monitoru mě sestřičky chválily, jaké mám aktivní miminko. Zrovna sebou celou půl hodinu hodně šila :))) Příště jsem objednaná až na 9.7., to budu začínat 38tt a od 39tt budu asi jezdit do porodky na monitor, zeptám se tam dr., jestli pokud se malá do TP neotočí, mi naplánují císaře.
Evikule, díky, ale zase řezat novou matraci…Mě kamarádka poradila, že stačí polystyrén a na to molitan, mamka mi ušije potah a bude :lol:
Peťulko, mě se víc líbí na kočárech nenápadné barvy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 17:48

Ahojky,
před chvilkou jsem přijela z města, byla jsem nakoupit ještě nějaké věci pro mimi a podívat se v práci. Jsem úplně vyšťavená.

Dalmi, jestli ti můžu poradit. Zakryj si pořádně všechno co budeš moct. Koberce které půjdou kolem oken srolovat sroluj a na zbytek natáhni nějakou folii. Pochybuju, že se ti budou v bytě vyzouvat. Hlavně všechno utěsni, ten prach je sviňa. Je tak jemňounký, že se ti dostane pomalu i do skříněk. Nám poradili dobře, ale i tak jsem pak utírala jak vzteklá. A vymalovat jste měli fakticky až po těch oknech. I když ti to kolem oken spraví hezky, ta nová omítka chytá jinak barvu než ta stará. Ale třeba budou šikovní. Jinak jsem myslela že bordelu bude víc, ale naši kluci byli šikovní. Já jen pak utírala prach a vysávala.

Peťulko, taky se připojuju k názoru Evikule. Mě osobně se víc líbí ta první kombinace, oranžovo-šedý? Jsem na oranžovou poslední dobou ujetá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 17:52

Patsy, škoda, že je malá špatně otočená, ale hlavně že jinak je všechno O.K. Snad se s něma domluvíš na císaři, aby tě nemordovali. Kamarádka chtěla mermomocí rodit normálně i když byla malá KP. Měla dost širokou pánev, tak to zkusili. Malá se narodila v pořádku, nic vykloubenýho a tak, ale kámoška byla pěkně hnusně nastřihlá a ještě asi 4 měsíce chodila jak kačer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 17:57

Lucošku a to je dneska super teplota :! PA mi na prohlídce porodky říkala, že koncem pánevním si troufne rodit málokdo, spíš se dělají ty císaře a hlavně je to bezpečnější pro miminko (císař).
Ty plasťáky byla první věc, kterou jsme na domě dělali, teď už jen v chodbě a bordelu se u toho nadělá hodně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 20:02

ahojky.tak jsem do tet spala,az se stydim ze jsem prospala celej den,ale taky mam narok si obcas odpocinout ne :lol: :lol: :lol: :lol:
stejnak jsem sama a uklizeno,tak co bych delala :wink:

patsy jak vypada takovej monitor??lezis nebo sedis??ja jdu pristi tyden asi
a mrzi me ze mimco je tak otoceny a u nas by te ani normalne rodit nenechaly.v kurzu nam rikaly ze je to velke riziko a u nas si to v nemocnici nevemou na triko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 20:20

Dalmi, tak to budeš zase celou noc vzhůru ne? :lol: :lol: U nás v gyn. centru se u monitoru sedí v pohodlným koženým křesle, ležet by mi asi vadilo. Na pupík ti přidělají dvě čidla a do ruky dostaneš tlačítko, který zmáčkneš, když ucítíš pohyb miminka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
27.6.07 20:23

Ahoj

jj holky Enka bude mit dalsi miminko :wink: :lol:

my jsme dnes s tatkou bylii koupit povleceni do postylky :) a ty mantineli…tak mame nakonec oranzovy se zlutyma hvezdickama a medvidkama..je to moc pekny..zitra vyfotim..nebo spis az to bbude naazdobeny v postylcee..tu jdu zitra objednavat..tak by mela do tydne dojit..

Gratulu k dobrym kontrolam..a snad se ti mimisci jeste nejak otoci..

Dalmi doufam ze uz ti jelip..me dnes zas cely den boli hlava–ale vcera jsem usnnula az nekdy ve 4 rano tak asi nevyspanim–dneska to dozenu :)

Petulko ten kocarek se mi libi vic ten oranzovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí